Висша лига - сезон (2017-18)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон (2017-18)
Какво му е на Гилфи? В последните 3 сезона има същите статистики като Коутиньо, въпреки че играеше в Суонзи. Щом оня манго струва 150м, защо исландеца да не е 45?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Furious_Monk
Сигурдсон е добър играч и със сигурност би трябвало да е в основата на Евертън, ако не от тази, то поне от следващата година.
Но цената му е смешна.
Коутиньо е много по-популярен играч, с доста повече мачове в Европа, национал на Бразилия. Дори и само от маркетингова гледна точка бие исландеца.
А колкото за качествата на играчите- Паулиньо( поне доколкото съм чел и чувал) опровергава критиците, но въпреки всичко е много вероятно да бъде изместен от състава заради играч, който буди повече емоция във феновете.
Но цената му е смешна.
Коутиньо е много по-популярен играч, с доста повече мачове в Европа, национал на Бразилия. Дори и само от маркетингова гледна точка бие исландеца.
А колкото за качествата на играчите- Паулиньо( поне доколкото съм чел и чувал) опровергава критиците, но въпреки всичко е много вероятно да бъде изместен от състава заради играч, който буди повече емоция във феновете.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Аз не казвам, че цената му е реална. Но на фона на днешния трансферен бизнес, колко е да му искат Суонзи? Маркетинг или не, важна е и продукцията на терена, а там той се справя добре.

- Furious_Monk
Да, но за тези пари можеха да вземат поне двама души, които да им свършат повече работа, най-малкото заради бройката, но както и да е. За Сигурдсон важи-след като е взет за тези пари, поне да е от полза.
Онзи Кийн и за него надплатиха солидно. И така от играч на играч се покачват разходите.
Онзи Кийн и за него надплатиха солидно. И така от играч на играч се покачват разходите.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Е, то най-добрият вариант е, да вземат 8 като Деле Али за по 5м и ще им свършат още повече работа. Но такива сделки са по-скоро изключение.
Сигурдсон не е блестящ, но е един от най-постоянните и продуктивни офанзивни халфове в Англия. Дебелия Сам не е прост и ще завърти играта на отбора около него. Ако е здрав, могат да извадят 3-4 добри сезона от него.
Кийн не знам, много го прехвалиха още в Бърнли и наистина дадоха огромна сума за него. Ама е млад британец, което още повече качва цената. Ще го преценим тепърва, видя се, че в организиран отбор действа сигурно и точно. В тоя хаос, който беше Евертън при Куман и Ънсуърт, нормално да не блести.
Сигурдсон не е блестящ, но е един от най-постоянните и продуктивни офанзивни халфове в Англия. Дебелия Сам не е прост и ще завърти играта на отбора около него. Ако е здрав, могат да извадят 3-4 добри сезона от него.
Кийн не знам, много го прехвалиха още в Бърнли и наистина дадоха огромна сума за него. Ама е млад британец, което още повече качва цената. Ще го преценим тепърва, видя се, че в организиран отбор действа сигурно и точно. В тоя хаос, който беше Евертън при Куман и Ънсуърт, нормално да не блести.

Ефектът „Мойс“! 

Абе Челси играха ли със Суонси вече? 

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
-
- Контакти:
Thsmith написа:Абе Челси играха ли със Суонси вече?
Миналата седмица ги биха 1:0 след 100 пропуска

Един света, един света и черно-бяла е любовта...
Браво на Мойс! Срещу Сити бе доста близко до точката, но днес успя да спечели Лондонското дерби, което е сериозна работа и успех.
Да се готвят Асеневците
Да се готвят Асеневците

- Santiago Munezz
- Контакти:
Plovdiv_1926 написа:Thsmith написа:Абе Челси играха ли със Суонси вече?
Миналата седмица ги биха 1:0 след 100 пропускаДнес не гледах мача, ама с Атлетико и Суонси ми направиха впечатление множеството изпуснати положения, Мората добре почна, ама никой не може да ме убеди, че в момента е по-качествен от Коща, за мен сериозна грешка на Конте и отслабване на отбора.
Мората вече ми е ясно защо не е в Реал.Абсолютно посредствен нападател ,чийто единствено силно качество е играта с глава и до там.Всеки друг аспект му куца и то здраво ,даже и неможе да става и дума за сравнения с Диего Коща.То Челси и затова сдаде титлата още декември...когато се разделиш с играчи като Коща и Матич и вземеш на техните места Мората и Бакайоко.
Иначе напълно заслужена победа за Уест Хям днес.Дано ударят и Венгеровците сега през седмицата.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]