Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 фев 2013 13:35

Parmalat написа:Кофтито е че заради тези двама чужденци юношите като Вутов и братята Цоневи ще търкат пейката,а в други големи отбори като Динамо Загреб и Партизан на 17 години вече са титуляри играят 1,2 сезона и ги продават за милиони евро,а в Левски като не играе до 20 първо че ще дръпне назад и второ че никой няма да изкара много пари за него.Георги Миланов от Литекс от 17 годишен е титуляр и 2 пъти стана шампион с тях,а сега цената му е 4 милиона евро които ще вземат най-вероятно лятото.

Ами с тези "високи цели" при нас, така ще са нещата.

Юношите няма как да получат нужният шанс, докато от тях се изискват само победи, на всяка цена.
Това е, за съжаление ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 10 фев 2013 13:52

THE G.A.M.E написа:
Parmalat написа:Кофтито е че заради тези двама чужденци юношите като Вутов и братята Цоневи ще търкат пейката,а в други големи отбори като Динамо Загреб и Партизан на 17 години вече са титуляри играят 1,2 сезона и ги продават за милиони евро,а в Левски като не играе до 20 първо че ще дръпне назад и второ че никой няма да изкара много пари за него.Георги Миланов от Литекс от 17 годишен е титуляр и 2 пъти стана шампион с тях,а сега цената му е 4 милиона евро които ще вземат най-вероятно лятото.

Юношите няма как да получат нужният шанс, докато от тях се изискват само победи, на всяка цена.
Това е, за съжаление ...

Но Партизан и Динамо Загреб също имат високи целия-всяка година титла.Това не пречи да се налагат тези млади играчи. ;)
R.I.P

Този ник вече е невалиден и никой не го използва.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 10 фев 2013 14:26

Parmalat написа:
THE G.A.M.E написа:

Това е, за съжаление ...

Но Партизан и Динамо Загреб също имат високи целия-всяка година титла.Това не пречи да се налагат тези млади играчи. ;)

Да ама в Сърбия и Хърватия имат само Звезда и Пратизан в Сърбия, а в Хърватия Динамо и Хайдук! Конкуренцията там е на меко казано ТРАГИЧНО ниво! Не знам вече колко сезони поред Динамо и Партизан са шампиони! Докато в България имаме Левски, ЦСКА, Литекс, Лудогорец, дори Ботев и Черноморец! Нашето първенство е много по-конкурентно способно и равностойно от техните! Ако Левски играе в Хърватия или Сърбия ще бие поред всички без проблем, без гореизброените отбори! Докато ако Динамо или Партизан играят тук изобщо няма да им така лесно да стават поред шампиони година след година, без проблеми!

Дали изобщо някой може да си представи 3 или 4 поредни шампионата без титла за Динамо и Хайдук едновременно или Звезда и Партизан! Както стана тук в последните години! За толкова години от 1992 до сега в първенства им, само един път в Сърбия беше друг шампиона - Обилич а сега дори го няма този отбор, а в Хърватия НИКОГА! Докато в България през това време шампиона станаха Литекс 3 пъти и Славия, Локо Пд и Лудогорец по-един път!

Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла!

levski_shampion
Контакти:

Мнениеот levski_shampion » 10 фев 2013 14:46

Илияне бездарнико,това е за теб КОНЯСПОР - АДАНА ДЕМИРСПОР
ГОЛМАЙСТОРИ
Мин. Тип Футболист Отбор
19' ARS S. КОНЯСПОР
65' EVIRGEN E. АДАНА ДЕМИРСПОР
67' ARS S. КОНЯСПОР
78' ARS S. КОНЯСПОР

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 10 фев 2013 15:22

Кировец написа:
levski_shampion написа:По-голямо дърво от тоя Прохазка нямям спомени да е играло в Левски..униклен смешник...нисък бавен тромав и дървен :?:

Сьорд?

Кирчо, къде си, разбирачо наш?

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 10 фев 2013 15:48

levski_shampion написа:Илияне бездарнико,това е за теб КОНЯСПОР - АДАНА ДЕМИРСПОР
ГОЛМАЙСТОРИ
Мин. Тип Футболист Отбор
19' ARS S. КОНЯСПОР
65' EVIRGEN E. АДАНА ДЕМИРСПОР
67' ARS S. КОНЯСПОР
78' ARS S. КОНЯСПОР

Заслужаваше повече шанс Сьорд. Не е мрънкало,а ето че това за което го взимат го прави. Вкарва,пък хубаво,грозно или едва влиза топката на кой му пука. За мен 2ма нападатели само не са достатъчни. Един наказан и някоя контузия и пак ще гледаме Йовов като център нападател.
110 години любов!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 10 фев 2013 16:03

THE G.A.M.E написа:Според мен новият холандец ще е трансферен удар.

Има добър арсенал от финтове и като знам качествата на повечето бранители в България, то ако не излезе някаква лига, просто ще кърти по фланговете.
Ако и центрирането му е добро, какво повече можем да искаме !?

Докато конкурентите му - Йорданов и Василев са различни ... Те разчитат изцяло на спринта си.
Но нямат нужната техника, за да се надиграват "ек на ек" със съперник.
А центрирането им ........... :|

Все още съм дребен и точно затова преди време ме освободиха от Фейенорд. Но тогава играхе като нападател. В крайна сметка отидох в аматьорския ФК Бошуизен. Пътувах 3 пъти седмично с влак от Ротердам, за да играя там.

Как реши ,че този пълен аматьор ще кърти.Тоя е изгонен поради непригодност от Фейнорд чак при аматьорите по селата и ти чакаш да "кърти" :lol:

Имахте си истински футболист от Холандия, но незнайно защо го прокудихте в Турция и оттам ви показа ,че грешите.Гонете сега Михаля с този изтърсак- полуаматьор.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 10 фев 2013 16:09

onegavon написа:

Има добър арсенал от финтове и като знам качествата на повечето бранители в България, то ако не излезе някаква лига, просто ще кърти по фланговете.

Докато конкурентите му - Йорданов и Василев са различни ... Те разчитат изцяло на спринта си.

Все още съм дребен и точно затова преди време ме освободиха от Фейенорд. Но тогава играхе като нападател. В крайна сметка отидох в аматьорския ФК Бошуизен. Пътувах 3 пъти седмично с влак от Ротердам, за да играя там.

Как реши ,че този пълен аматьор ще кърти.Тоя е изгонен поради непригодност от Фейнорд чак при аматьорите по селата и ти чакаш да "кърти" :lol:

Имахте си истински футболист от Холандия, но незнайно защо го прокудихте в Турция и оттам ви показа ,че грешите.Гонете сега Михаля с този изтърсак- полуаматьор.

Ходи пали свещи да е така поне да имате една радост горките, щото иначе като ви гледам отборчето и Ботев и Литекс и дори и Черноморец ще ви задмине накрая! И без тва отдавна не сте ставали 5 или 6ти и ви е време! А това си е ваш патент по-принцип ИСТОРИЧЕСКИ! :lol: :lol: :lol:

Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 фев 2013 16:11

onegavon написа:

Айде стига се правихте на разбиратели, бе, не е взет за нападател. Ще ме изкефи да вкара в дербито и тогава ще ми е хубаво да видя каква песен ще пееш. Баси хората, забравих, че вие привличате футболисти, които са били в Реал М.
Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 фев 2013 16:20

onegavon написа:Как реши ,че този пълен аматьор ще кърти.

Посочил съм ...

THE G.A.M.E написа:
Има добър арсенал от финтове и като знам качествата на повечето бранители в България
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Архив”