Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот Кашчей » 24 авг 2012 23:03

шивача написа:
Кашчей написа:
шивача написа:
:lol: :lol: :lol:
скоро в миши дупки, дотогава ще четем клошарски истории :lol:

С автори ГА и Шивача :mrgreen:

Стоичков присъствал ли е на учредителното събрание?Дал ли е своето съгласие?Ако отговорите са Да, какво прави като треньор на Литекс все още?Конфликт на интереси явно нищо не означава за някого, но не знам за кого!

Стоичков отказал ли е? Не ли присъствал на събранието? Ако отговорите са с не, какво правиш с това, уж, че не пишеш наизуст? Няма конфликт на интереси и никога не е имало :mrgreen:

Без думи!

Човек може и да простее, но твоето преминава нормалната граница..когато се опитваш да оригиналничиш!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 24 авг 2012 23:06

Кашчей
1.Стоичков още никакъв не е в комитета по спасение.
2.Комитета по спасение не е собственик на ЦСКА.
3.Илиян Илиев води мачове на Берое когато всички знаеха , че той е новият треньор на Левски.Даже се изправи срещу ЦСКА,но загуби и за това сините ни приятелки не пишат "ЦСКА имаше четири истински мача и ги загуби".
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 24 авг 2012 23:12

Кашчей написа:
шивача написа:
Кашчей написа:

С автори ГА и Шивача :mrgreen:

Стоичков присъствал ли е на учредителното събрание?Дал ли е своето съгласие?Ако отговорите са Да, какво прави като треньор на Литекс все още?Конфликт на интереси явно нищо не означава за някого, но не знам за кого!

Стоичков отказал ли е? Не ли присъствал на събранието? Ако отговорите са с не, какво правиш с това, уж, че не пишеш наизуст? Няма конфликт на интереси и никога не е имало :mrgreen:

Без думи!

Човек може и да простее, но твоето преминава нормалната граница..когато се опитваш да оригиналничиш!

наистина е простовато, просто исках да се погледнеш отстрани, а ти хем го направи, хем и се самоопредели :) казано на жаргон: омаза се в собствените си ла.на :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 авг 2012 23:14

GOLEADOR написа:Кашчей
3.Илиян Илиев води мачове на Берое когато всички знаеха , че той е новият треньор на Левски.Даже се изправи срещу ЦСКА,но загуби и за това сините ни приятелки не пишат "ЦСКА имаше четири истински мача и ги загуби".

Би ли ми отговорил тогава, как е учредено и регистрирано АД, в което няма председател на УС?Ако не е Стоичков, то е някой друг-кой е той?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 24 авг 2012 23:16

Кашчей написа:

Би ли ми отговорил тогава, как е учредено и регистрирано АД, в което няма председател на УС?Ако не е Стоичков, то е някой друг-кой е той?

пенка с голямата ненка :lol: но не и знам фамилията

п..п. прочее, починал е Крум Янев, като се изакаш тук, избърши се и от кумова срама пусни един коментар, все пак си бил роден, когато все още е бил действаш футболист. Не е задължително да го правиш ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 авг 2012 23:24

шивача написа:
Кашчей написа:
шивача написа:Стоичков отказал ли е? Не ли присъствал на събранието? Ако отговорите са с не, какво правиш с това, уж, че не пишеш наизуст? Няма конфликт на интереси и никога не е имало :mrgreen:

Без думи!

наистина е простовато, просто исках да се погледнеш отстрани, а ти хем го направи, хем и се самоопредели :) казано на жаргон: омаза се в собствените си ла.на :lol:

Признавам, че в това те бива-да напишеш куп букви, с които нищо да не казваш.

Имате Учредително събрание, избрали сте управителен съвет, чийто председател е Стоичков (по вашите коментари и писания).Той обаче все още е треньор на Литекс.Да си треньор на един отбор и в същото време да си Шеф та УС на АД, което е конкурент в дейността...не е ли конфликт на интереси?Ааа.... ама то това АД още не е взело властта и Стоичков може да е всякакъв...обаче АД-то има точно определена цел и насоченост на дейността си, което прави конфликтът ясен.А може би няма все още ясна насока на дейността си това АД?Възможно ли е да няма?

пп-Първо помисли, кое от всичките ти писания е истина, и едва след това давай определения на тези, които четат, а не само да пишат!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 24 авг 2012 23:26

Кашчей написа:

Ми питай тях,не мен,Като станат собственици на ЦСКА тогава ще се интересувам кой им е председател.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 24 авг 2012 23:30

Кашчей,Титан са собственици на ЦСКА!Не ставай смешен.Ако си решил да дразниш с писания от рода,че Комитета по спасение е собственик на ЦСКА и за това Стоичков който щял да стане председател на този комитет е в конфликт на интереси,ще разсмееш не само шивача но и мен.Ако това е целта ти (да ни забавляваш) не се напрягай толкова.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 24 авг 2012 23:33

Кашчей написа:
шивача написа:

Признавам, че в това те бива-да напишеш куп букви, с които нищо да не казваш.

Имате Учредително събрание, избрали сте управителен съвет, чийто председател е Стоичков (по вашите коментари и писания).Той обаче все още е треньор на Литекс.Да си треньор на един отбор и в същото време да си Шеф та УС на АД, което е конкурент в дейността...не е ли конфликт на интереси?Ааа.... ама то това АД още не е взело властта и Стоичков може да е всякакъв...обаче АД-то има точно определена цел и насоченост на дейността си, което прави конфликтът ясен.А може би няма все още ясна насока на дейността си това АД?Възможно ли е да няма?

пп-Първо помисли, кое от всичките ти писания е истина, и едва след това давай определения на тези, които четат, а не само да пишат!

и аз те признавам, първо пишеш, пък после, ако се наложи и мислиш. макар и да не ти се е налагало :oops:

не знам дали си разбрал(явно не), но аз не влизам в глупавите ти спорове, а само си правя ташак с теб, така че тея протоколи, събрания, дефицити, ръстове и прочее си ги сънувай сам, аз в тоя филм не влизам ;) когато има нещо сериозно има с кой да си коментирам ;)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 24 авг 2012 23:46

GOLEADOR написа:Кашчей,Титан са собственици на ЦСКА!Не ставай смешен.Ако си решил да дразниш с писания от рода,че Комитета по спасение е собственик на ЦСКА и за това Стоичков който щял да стане председател на този комитет е в конфликт на интереси,ще разсмееш не само шивача но и мен.Ако това е целта ти (да ни забавляваш) не се напрягай толкова.

добре де, хем знаеш, че пише, за да дразни и пак му се връзваш :roll: повечето тук, които го познаваме от години му отговаряме ей така, като за раздумка, а ти му се връзваш :roll: И Господ да дойде при нас, пак ще ни плюе :!:

Върни се в “Архив”