kufur написа:Това е долна лъжа.фЕКАЛевски никога на никой не са дължали, дори напротив, всички им дължат на тях..Платиха ли на френския Л'Екип за рекламата![]()
аа човече реших да цъкна на подписа ти и умрях
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kufur написа:Това е долна лъжа.фЕКАЛевски никога на никой не са дължали, дори напротив, всички им дължат на тях..Платиха ли на френския Л'Екип за рекламата![]()
kambata написа:kufur написа:Това е долна лъжа.фЕКАЛевски никога на никой не са дължали, дори напротив, всички им дължат на тях..Платиха ли на френския Л'Екип за рекламата![]()
аа човече реших да цъкна на подписа ти и умрях
Captain Stottlemeyer"[quote="Captain Stottlemeyer написа:Кашчей написа:
Милионите, почти стотиците милиони, фенове на Левски, не могат един стадион да напълнят, ако мачът не е от ЕКТ, но много обичат да държат сметка на ръководството.Вие с какво помагате на отбора си, освен изцепки и постоянно мрънкане?Засега официално само Батков издържа отбора и ще прави това, което той сметне за добро - дали за отбора или за него, си е лично негова работа!
Кашчей, не е коректно, защото вашите фенове (фенки), които са преди всичко рода със състезателките, пълнят само заличката за баскетбол.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Синьо сърце написа:И между другото, за изписване на името на клуб по начин-например" фекаЛевски" каква беше процедурата? Щото ако ида в червения форум и напиша там подобно нещо,знам каква е...Кой ни е в момента модератора?
vaskonti написа:Синьо сърце написа:И между другото, за изписване на името на клуб по начин-например" фекаЛевски" каква беше процедурата? Щото ако ида в червения форум и напиша там подобно нещо,знам каква е...Кой ни е в момента модератора?
http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=1&t=24725
И нали знаеш, че за публични коментари за модераторите и техните действия също се бие през пръстите?
vaskonti написа:BLUE CHAMPIONS написа:vaskonti написа:Между другото, къде пише, че отсрочка е дадена? В Гонг пише, че холандците сами са си решили да изчакат 16-ти, не пише, че са дали отсрочка. Има малка разлика, не мислиш ли? Ти ли си редактирал този цитат или някъде другаде си прочел някаква по-обективна версия на това интервю?
Значи хем "са си решили"![]()
да изчакат до 16 ,хем реват по медиите за 100к еуро? Влез в цесекарския сайт Чорбал, там са го обяснили по-просто
Хм, по принцип всички тук се кълнат, че вярват само на Гонг, но очевидно вярват само когато им изнася.
[offtopic]Наистина ли смяташ, че си много интересен и оригинален като пишеш "чорбал"?[/offtopic]
Синьо сърце написа:vaskonti написа:Синьо сърце написа:И между другото, за изписване на името на клуб по начин-например" фекаЛевски" каква беше процедурата? Щото ако ида в червения форум и напиша там подобно нещо,знам каква е...Кой ни е в момента модератора?
http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=1&t=24725
И нали знаеш, че за публични коментари за модераторите и техните действия също се бие през пръстите?
Аааа,знам...Но аз не коментирам, само питам кой е активен в момента-не знаех че сте направили такава тема.Но някак не се виждам да докладвам там, освен ако някой не се осере прекалено!
Между другото онзи ден с един познат пихме неколко бири и те коментирахме, така нали може?
BLUE CHAMPIONS написа:vaskonti написа:BLUE CHAMPIONS написа:Значи хем "са си решили"![]()
да изчакат до 16 ,хем реват по медиите за 100к еуро? Влез в цесекарския сайт Чорбал, там са го обяснили по-просто
Хм, по принцип всички тук се кълнат, че вярват само на Гонг, но очевидно вярват само когато им изнася.
[offtopic]Наистина ли смяташ, че си много интересен и оригинален като пишеш "чорбал"?[/offtopic]
И аз и ти я знаем много добре причината, но айде ще го напиша и за другите- статията в ГОНГ и децата виждат, че е набързо скалъпена(най-вероятно от Н.Александров) при такава суша от новини, разбираемо е , но в бързината да напише по-набрзо нещата, уви е пропуснал някой ред и изостанал с няколко минути от другите
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта