Кратка история на вливанията и сливанията на ФК в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Re: Кратка история на вливанията и сливанията на ФК в България

Мнениеот botevforever » 08 яну 2012 14:04

plovdivram написа:T&T
Точно това съм се опитал да обясня в първия си коментар, но явно не си ме разбрал или не искаш да ме разбереш. Аз слава богу комплекс от Локомотив нямам и искрено се надявам ти също да нямаш комплекс от Ботев и на 12 март да честитиш на приятелите си ботевисти 100 годишнината на клуба им по същия начин както аз честитих на приятелите си локомотивци 85 годишния ви юбилей.

Възможно е и да не съм те разбрал, но въпроса и дискусията не опира до хора, които осъзнават тези неща... И!!! Когато се пускат такива теми вероятно и всеки път ще трябва да се правят и такива разяснения... Странното е че за 10-ина години подобни спорове, с които отегчихме целия свят тези теми не намаляват... напротив - увеличават се!!! .... а иначе ги обясняваме всеки път!!!

В края на краищата ти разбра,че последната страница и тримата говорим едно и също.Ето какво бях писал по-горе:
"Предполагам,че дебатът ни в тази тема е към края си,поради което ще направя едно такова заключение:каквото и колкото да говорим помежду си,Вие отпразнувахте Вашата годишнина-и ние ще отпразнуваме нашата.По ДОКУМЕНТИ "Локомотив" се води наследник на "Локомотив" отпреди 2001 г -и "Ботев" се води продължител на "Ботев" отпреди 2010 г.Всичко друго са фенски интерпретации.ИСТИНАТА Е НЯКЪДЕ ТАМ!
Съгласен ли си?"
Което всъщност означаваше,че ние ще си подкрепяме "Ботев",защото го чувстваме наш,Вие ще си подкрепяте "Локомотив",защото си го чувствате Ваш.И тъй като контрата остана у мен,като човек,който пусна темата,се чувствам задължен да поясня нещо.Тя не засяга само "Ботев" и "Локомотив",но акцентите паднаха върху тях,защото и беше дадена такава насока.Тази тема нямаше да съществува(поне не с тази насока),ако не бяха темите,за които ти споменах да потърсиш в "кошчето".
Между другото,"идейният проект" за следващата е готов.За какво става дума в нея няма да разбереш нито ти,нито феновете на другите отбори.Защото тя няма да бъде пусната.Поне докато горе коланите,долу гащите и пр.невестулки и влечуги си седят на з.......е и си подкрепят отбора,а не се бъркат там,където не им е работа.Дали ще пускат декларации или подобни теми като тези в "кошчето" си е тяхна работа.Но автоголовете винаги са в полза на противника!
Сега мисля,че ме разбра добре.През следващата седмица започва подготовката на отборите ни и аз поне смятам да следя нея(на "Ботев").Ако и ти се съсредоточиш върху подготовката на "Локомотив" ще е много добре.А най-добре ще е,ако всички го направим.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 08 яну 2012 19:23

botevforever написа:В същото време,на 08.05.2006 г:
цитат:ЛОКОМОТИВЦИ, БРАТЯ ПО СЪТБА, ДНЕС ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ПРАЗНУВА 70-ГОДИШЕН ЮБИЛЕЙ! НА 08. 05. 1936 г. СЕ РАЖДА НЕ ПРОСТО ОТБОР, А ИДЕЯ И НАЧИН НА ЖИВОТ ЗА МНОГО ХОРА!!!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, В КОИТО ТУПТЯТ ЧЕРНО-БЕЛИ СЪРЦА!!!
източник:http://forum.lportala.net/index.php?showtopic=462!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 08 яну 2012 23:37

botevforever
В края на краищата ти разбра,че последната страница и тримата говорим едно и също.
................................................................
Тази тема нямаше да съществува(поне не с тази насока),ако не бяха темите,за които ти споменах да потърсиш в "кошчето".

Да ти кажа поне за теб /без да се сърдиш/ не съм убеден, че говорим едно и също!!! През годините сме водили на няколко пъти този дебат и поведението ти в дискусиите никак не говори за единомислие по смисъла, който се опитваш да ни внушиш в няколко поста вече... а имено, че видиш ли пускането на темата било един вид едва ли не отговор на "няколкото" теми пуснати от фенове на Локомотив, които били отишли вече в "кошчето"... Виж по-друго би било ако, наред с всичко това за "темите в кошчето" бе отбелязал ДЕСЕТ ГОДИШНОТО БЕЗСПИРНО пускане на ТЕМИ по форуми, "ХОРЕОГРАФИИ", СКАНДИРАНИЯ и какво ли още не по отношение на ИСТОРИЯТА на ЛОКОМОТИВ от ваша страна... Тогава бих разбрал да говориш за едва ли не някаква ДОБРОНАМЕРЕНОСТ от твоя страна и търсене на РЕШЕНИЕ за тази ситуация...

Сега... искам да обърна внимание на нещо много "интересно", което си написал в поста си... На мен лично ми звучи като ЗАПЛАХА към Локомотив Пловдив... Говоря за това:

botevforever
Тази тема нямаше да съществува(поне не с тази насока),ако не бяха темите,за които ти споменах да потърсиш в "кошчето".
Между другото,"идейният проект" за следващата е готов.За какво става дума в нея няма да разбереш нито ти,нито феновете на другите отбори.Защото тя няма да бъде пусната.Поне докато горе коланите,долу гащите и пр.невестулки и влечуги си седят на з.......е и си подкрепят отбора,а не се бъркат там,където не им е работа.Дали ще пускат декларации или подобни теми като тези в "кошчето" си е тяхна работа.Но автоголовете винаги са в полза на противника!

Честно да ти кажа... това, което си написал никак не е в духа на нещата, които искаш иначе да ни внушиш... това като продължение на по-горе казаното... Иначе... говориш за някакви "невестулки", които пускали незнам си какво за вас, но ПАК /защо ли - ПАК/ пропускаш или ЗАБРАВЯШ за хората сред вашите, които правят това, в което обвиняваш "невестулките" С ГОДИНИ в ПЪТИ... даже... не просто В ПЪТИ, а в ДЕСЕТКИ, СТОТИЦИ ПЪТИ повече и то по НАЙ-ГРОЗЕН начин вече ПОВЕЧЕ ОТ ДЕСЕТ ГОДИНИ ... и ти сега дори ни и заплашваш, че такива като "невестулките" трябва да бъдат укротени, защото в противен случай .... ще има "тема" и ред други /може би/, които щели да ни сринат!!! Повярвай ми... никак не сте в изгодната позиция за такава "война на КОМПРОМАТИ", защото както при вас има хора, които да имат своите "АРГУМЕНТИ" в една такава, то това важи и за нас... и както казваш самият ти -
автоголовете винаги са в полза на противника!
... така че... като резултат можем да кажем, че ДОБРА ВОЛЯ трябва да има и то ДВЕТЕ СТРАНИ и когато се обвинява едната страна в някакъв "ГРЯХ" трябва да се отчита и СОБСТВЕНАТА ТАКАВА... Като гледам обаче поста на venomcho ... нещо никак не ми се струва, че botevforever е бил разбран така както се опитва да ни убеди!!!
Изображение

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 08 яну 2012 23:45

venomcho няма пост, а просто се забавлява с :
ФАКТИТЕ майна
- успях ли да го докарам на твоя начин на писане ;)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 08 яну 2012 23:49

venomcho
venomcho няма пост, а просто се забавлява с :
ФАКТИТЕ майна
- успях ли да го докарам на твоя начин на писане

venomcho,
никак май не си схванал смисъла на последните няколко поста /не говоря само за моите/... Продължавай в същия дух да се "забавляваш" и най-малкото, което ще постигнеш е тотално да компрометираш намеренията, които УЖ иска да ни внуши botevforever!!!
Изображение

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 08 яну 2012 23:52

ама аз обиждам ли някой, ти обиди ли се лично?

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 09 яну 2012 00:06

venomcho
ама аз обиждам ли някой, ти обиди ли се лично?

:mrgreen: ... ха-ха... Опитваш се да хитрееш "осторумно"... не ме учудва... ама никак... Честно да ти кажа... не разбирам ентусиазма, с който се "забавляваш"... :(
Изображение

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 09 яну 2012 00:17

"осторумно" точно не се опитвам ;)
ама няма и как да ме вкараш по твоите критерии, че си "измислям" майна, като аз дори не съм написал собственоръчно нещо 8-)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 09 яну 2012 00:33

venomcho
"осторумно" точно не се опитвам
ама няма и как да ме вкараш по твоите критерии, че си "измислям" майна, като аз дори не съм написал собственоръчно нещо

Че кой говори, за конкретното ти "забавление" ба майна?! ;) ... Не съм аз, този който се опитва да те вкара в каквито и да е било критерии... това, което се опитвах да ти кажа е, че според последния пост на botevforever, подобни "забавления" между нас - феновете на двата пловдивски отбора не са много желателни, защото водят след себе си дискусии, от които май никой не печели... той дори пускал темите си, с които отмъщавал на тези от феновете на "Локомотив", които се "забавлявали" точно като теб!!! Аз бих казал, че вие най-малко имате полза от такива "забавления", защото в "забавлението" си откривате неща, от историята си, които не искате иначе да споделяте!!! ... или както обичам да казвам :mrgreen: .... много обичате да ни сочите голия г*з, а сами да не виждате, че вашите гащи също са свалени, а на всичкото отгоре не сте се и избърсали!!!

Иначе... продължавай да се "забавляваш" :mrgreen: ... ако моите постове ги оставиш настрана, то наистина нищо не си разбрал от смисъла на последните постове на T&T и botevforever!!!
Изображение

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 09 яну 2012 00:53

ами от забавления до забавления има разлика - аз пък мисля, че от точно такива няма какво да страдаме феновете, а напротив - те са си солта на манджата ;)
докато има едни други доста по-обидни и груби изцепки, чрез които се прекрачва границата...
но пък ти така както цитираш чужди мнения, аз също мога да ТЕ цитирам как "точно затова си си дискутирал с нас, просто ей така да ни гледаш сеира", ама пък това е от един друг форум, където съвсем различно лице все едно е писало от твое име, майна 8-)

Върни се в “Архив”