plovdivram написа:T&TТочно това съм се опитал да обясня в първия си коментар, но явно не си ме разбрал или не искаш да ме разбереш. Аз слава богу комплекс от Локомотив нямам и искрено се надявам ти също да нямаш комплекс от Ботев и на 12 март да честитиш на приятелите си ботевисти 100 годишнината на клуба им по същия начин както аз честитих на приятелите си локомотивци 85 годишния ви юбилей.
Възможно е и да не съм те разбрал, но въпроса и дискусията не опира до хора, които осъзнават тези неща... И!!! Когато се пускат такива теми вероятно и всеки път ще трябва да се правят и такива разяснения... Странното е че за 10-ина години подобни спорове, с които отегчихме целия свят тези теми не намаляват... напротив - увеличават се!!! .... а иначе ги обясняваме всеки път!!!
В края на краищата ти разбра,че последната страница и тримата говорим едно и също.Ето какво бях писал по-горе:
"Предполагам,че дебатът ни в тази тема е към края си,поради което ще направя едно такова заключение:каквото и колкото да говорим помежду си,Вие отпразнувахте Вашата годишнина-и ние ще отпразнуваме нашата.По ДОКУМЕНТИ "Локомотив" се води наследник на "Локомотив" отпреди 2001 г -и "Ботев" се води продължител на "Ботев" отпреди 2010 г.Всичко друго са фенски интерпретации.ИСТИНАТА Е НЯКЪДЕ ТАМ!
Съгласен ли си?"
Което всъщност означаваше,че ние ще си подкрепяме "Ботев",защото го чувстваме наш,Вие ще си подкрепяте "Локомотив",защото си го чувствате Ваш.И тъй като контрата остана у мен,като човек,който пусна темата,се чувствам задължен да поясня нещо.Тя не засяга само "Ботев" и "Локомотив",но акцентите паднаха върху тях,защото и беше дадена такава насока.Тази тема нямаше да съществува(поне не с тази насока),ако не бяха темите,за които ти споменах да потърсиш в "кошчето".
Между другото,"идейният проект" за следващата е готов.За какво става дума в нея няма да разбереш нито ти,нито феновете на другите отбори.Защото тя няма да бъде пусната.Поне докато горе коланите,долу гащите и пр.невестулки и влечуги си седят на з.......е и си подкрепят отбора,а не се бъркат там,където не им е работа.Дали ще пускат декларации или подобни теми като тези в "кошчето" си е тяхна работа.Но автоголовете винаги са в полза на противника!
Сега мисля,че ме разбра добре.През следващата седмица започва подготовката на отборите ни и аз поне смятам да следя нея(на "Ботев").Ако и ти се съсредоточиш върху подготовката на "Локомотив" ще е много добре.А най-добре ще е,ако всички го направим.