ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: ЦСКА - ЛЕВСКИ СОФИЯ

Мнениеот metodito » 25 окт 2011 13:16

THE G.A.M.E написа:Тоя двубой продължава да ми е тъмна Индия на мен ... :roll:
Ако няма договорка, мача си е равен отвсякъде ...
...

А според мен точно обратното. Един хикс би накарал по-лудите глави сред феновете и на двата отбора да се поусмирят. При загуба на кой да е от двата отбора ще стане страшно за ръководствата... въпреки че вината ще е в кьопавите собственици и футболистите дето не могат да спрат една топка и повече от три паса не си разменят. Тактически ги видяхме ЦСКА в мача със Стяуа в Румъния. Тук подходиха така все едно бяха спечелили в Румъния пък. Така че... айде няма нужда да са по-добре тактически... ;)
Да не говорим за центриранията по възздуха към Делев. Това ми е много смешно. :mrgreen:
Титаничните глупаци постъпиха точно като мустакатият льольо. Сложиха начело на отбора човек, който е уважаван от публиката, за да оправдаят своята некомпетентност и нежелание да дават финанси за развитие на клуба.
Така Гонзо и чичо Митко са бушоните, които изгърмяват, не те.
Всъщност Гонзо вече изгърмя. Много хора са склонни да обвиняват Гонзо, а не Батков за всичко случващо се в клуба.
А да, ЦСКА ни изпревари назначавайки Любо.
Така че, мисля, че хикса ще е знак за договорка. А и с оглед класирането и програмата, особено на ЦСКА и двата отбора трябва да спечелят. Ние отдавна пък изчерпахме допустимия брой загубени точки.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 окт 2011 13:42

metodito написа:А според мен точно обратното. Един хикс би накарал по-лудите глави сред феновете и на двата отбора да се поусмирят.

Ами няма нищо написано, което да се различава от от прогнозата ми ... :lol:
Значи, при всички положения мача е равен ... :)

Основно идеята ми е, че отборите са равностойни ...
И това, че Левски изостава тактически ( да, и то много сериозно ) ... Едвали ще помогне много на "червените" да спечелят лесно.
Защото "Сините" тоя мач винаги са го играли с по-голямо желание и увереност ...
Това ще компенсира липсата на каквато и да е подреденост и тактическа дисциплина в "сините" редици.

Разбира се, мача си е отворен за всякакъв знак, поне докато не се види поведението на футболистите ... :lol:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
metodito написа:Тактически ги видяхме ЦСКА в мача със Стяуа в Румъния. Тук подходиха така все едно бяха спечелили в Румъния пък. Така че... айде няма нужда да са по-добре тактически... ;)

Ами по-добре са ...
Имат идея в играта и не само това, но и съвсем обикновен фен - НЕспециалист по тактическа грамотност може да каже, с каква схема играят и какъв им е замисъла ...
А аз съм готов да дам 5 бона на всеки, който ми каже, с каква тактическа постройка играят Левски и какъв е стила и замисъла на "Гонзо" ... И разбиранията му за футбола. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 25 окт 2011 13:43

За мен Йовов е по-добър централен нападател от Кюрд Фарс ;)
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 25 окт 2011 13:45

Maча е 2-2 ...2-0 повежда левски 2-2 цска изравняват... Това е запомнете го поста и после ми задавайте въпроси :idea: .
От първата титла на литекс футбол в бг няма това е...
Още те държи:)...Болест е...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 окт 2011 13:47

turbogena написа:За мен Йовов е по-добър централен нападател от Кюрд Фарс ;)

Ами той без т'ва го мъчат като деф. халф, а той просто няма физиката, възможностите, а и въдуха за това ...
Поне да си седи напред и като му дадът топката да я обработва качествено, както разбира се той си умее ...
Щото Арш в комбинации със съотборниците си е като - слон в стъкларски магазин !
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 25 окт 2011 13:48

Накрая на мача да няма двете агитки да псуват бфс и мача и своите си :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Още те държи:)...Болест е...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 окт 2011 14:30

stussy написа:Накрая на мача да няма двете агитки да псуват бфс и мача и своите си :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ако сини и червени седнат заедно на стадиона, ей тогава Боби и дружината му ще се застрелят.
Имат идея в играта и не само това, но и съвсем обикновен фен - НЕспециалист по тактическа грамотност може да каже, с каква схема играят и какъв им е замисъла ...
А аз съм готов да дам 5 бона на всеки, който ми каже, с каква тактическа постройка играят Левски и какъв е стила и замисъла на "Гонзо" ... И разбиранията му за футбола.

Да, всъщност то от два тактически неграмотни отбора, няма по-грамотен.
Но истината е, че за разлика от ЦСКА при нас топката се движи повече по земята и атаките на ЦСКА са им малко: "хвърляй напред, каквото стане". При нас триъгълникът Дарко-Райков-Арш-Калво щеше да е атомно нападение, ако не бе Шьорд и нежеланието му да се движи без топка, а Калво ще е добре да спре да се мисли за Меси и да почне да подава. За разлика от играта ни при Ясен Гаджев е натоварен с много повече офанзивни функции. Гонзо бе нападател и разбира от играта в атака, но сякаш няма идея как да подреди футболистите отзад. Всеки един от халфовете ни и нападателите ни имат поне по един гол. Ама ако можеше Топчо да речем да помага на Гонзо, че и в защита да сме така.
Тактиката ни е дървена. Райков и Калво трудно биха заиграли като вътрешни халфове или Симо да си партнира с Арш да речем. Няма никакво разнообразие и преливане от една схема в друга. Нещо което при Ясен сякаш се получаваше, а с Кокала излизахме всеки мач с различна тактика сякаш...
Въобще мисля, че при тоя кьопавия холандец отпред, в офанзивен план не се представяме лошо.При ЦСКА, "изобилието" в атака и постоянните врътки бяха нож с две остриета. Не съм гледал много мачове на ЦСКА, но гледах със Стяуа мачовете и поставянето на Делев като централен нападател в Румъния с оглед височината на защитниците на румънците бе малоумно решене в тактически план, според мен. А Платини е толкова добър като крило, колкото Арш като нападател. :mrgreen:
...поне 500 лева? :mrgreen:
Последна промяна от metodito на 25 окт 2011 14:47, променено общо 1 път.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 окт 2011 14:46

metodito написа:Да, всъщност то от два тактически неграмотни отбора, няма по-грамотен.

Ами то да се чуди човек, да се смее ли, или да плаче ...
Та това са двата коня ( ако мога така да перифразирам думите на Берба ) на българският футбол !
Принципно не само, че е несериозно, но е и недопустимо двата тима да изглеждат така невежи на терена ... Все едно са се събрали някви от квартала да поритат малко преди ракиеното време ...
Дарвин е в грешка !

Image Image

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 25 окт 2011 15:44

Точно за този мач напълно изключвам равният резултат.По съм склонен да приема а и напълно съм сигурен,че ефекта нов треньор ще се задейства както винаги се получава но с обратен ефект.Твърда победа за Левски.Колкото до определението,че Арс е кьопав не мога да се съглася,по скоро липсата на реален конкурент на неговият пост е предпоставка за слабата форма в която се намира.Защото примерно при наличието на Иса,съвсем по друг начин Арс щеше да подхожда към мачовете,защото вероятността да се застои на пейката щеше да е по голяма отколкото сега,и поне щеше да има епизодични добри прояви както (Калво,Тодор Христов).Но това си е проблем на тези които правеха селекцията.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 окт 2011 16:32

Мирише ли ви смяната на Радуканов на нещо казанско?

Върни се в “Архив”