THE G.A.M.E написа:Тоя двубой продължава да ми е тъмна Индия на мен ...![]()
Ако няма договорка, мача си е равен отвсякъде ...
...
А според мен точно обратното. Един хикс би накарал по-лудите глави сред феновете и на двата отбора да се поусмирят. При загуба на кой да е от двата отбора ще стане страшно за ръководствата... въпреки че вината ще е в кьопавите собственици и футболистите дето не могат да спрат една топка и повече от три паса не си разменят. Тактически ги видяхме ЦСКА в мача със Стяуа в Румъния. Тук подходиха така все едно бяха спечелили в Румъния пък. Така че... айде няма нужда да са по-добре тактически...

Да не говорим за центриранията по възздуха към Делев. Това ми е много смешно.

Титаничните глупаци постъпиха точно като мустакатият льольо. Сложиха начело на отбора човек, който е уважаван от публиката, за да оправдаят своята некомпетентност и нежелание да дават финанси за развитие на клуба.
Така Гонзо и чичо Митко са бушоните, които изгърмяват, не те.
Всъщност Гонзо вече изгърмя. Много хора са склонни да обвиняват Гонзо, а не Батков за всичко случващо се в клуба.
А да, ЦСКА ни изпревари назначавайки Любо.
Така че, мисля, че хикса ще е знак за договорка. А и с оглед класирането и програмата, особено на ЦСКА и двата отбора трябва да спечелят. Ние отдавна пък изчерпахме допустимия брой загубени точки.