Old_death написа:Това са пълни простотии.Ако имаше закон по който да се съдят медиите за лъжи и провокации,бюджета на ЦСКА да е осигурен за три години
Тук малко ще си наруша принципите и ще отговоря на колегата Old death,още повече той рядко влиза в този форум-да,така е!Много неща са така,но на никой не му пука!Ти си умен,гледаш си от камбанарията и мислиш.че си прав...Други гледат от различни камбанарии и също са прави...Сложил си подпис,който е предговор на книжката на ГА-това си е твое виждане,ние можем да сложим всякакви контраподписи,и?И какво?Обясняваш,че основната цел е ЦСКА да е шампион плюс " недопускането на отбора на всички власти до ЕКТ"(цитирам по памет)...Дори и така да стане,какво?Ще си легнеш по-спокойно и ще ти е радост на душата?Глупости-аз съм бил на стадиона с дядо ми,когато ЦСКА биеше Нотингам,Ливърпул,Байерн-това е истинската болка,че няма да се повтори,а не на мустакатия глупак жалките теории...Това е истинската болка на истинския армеец-между другото дядо ми докрай се смяташе за "цеденевист"-понятието ЦСКА не можа да възприеме!Това е истинският идеализъм и любов към отбора,макар,че трябвало да преглътне няколко имена на този отбор!Аз не го чух да спомене зла дума за Левски,макар че това е Вечният враг!Кофти му беше,че станах левскар,но не чак пък толкова...Нали съм му кръв...
Та с тая злоба-трудно ще стане!Това е само една игра!А теорията от Цола,през Солаков и Леков я знаем-не ни я припомняй!Но си помисли-дали толкова мразиш Левски,колкото обичаш ЦСКА?