captain_drifuss написа:майко, какъв фал не даде за ботев съдията, с чист картон!
Червен картон, пояснявай.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
captain_drifuss написа:майко, какъв фал не даде за ботев съдията, с чист картон!
баща ми вика много левашки гол, това викам и аз.
съдията ви бута, късметът е с вас засега, но сте слаби така или иначе...
Rivaldo10 написа:59% - 41% притежание на топката, та кой мач гледаш?
GNRforever написа:30 минути мъка![]()
къде сте забутали тази тема бе хора
captain_drifuss написа:кажете за фала на мюлдер преди гола! не го дадоха, защото ако го дадат е за поне жълт картон. а щеше да му отнесе глезена, топката не мръдна... слепи ли сте или се правите, че ви бута съдията!? кажете, така ли ще се бутате догодина в ЛЕ, пак ще ви бие който ви хване от словакия или словения!
captain_drifuss написа:кажете за фала на мюлдер преди гола! не го дадоха, защото ако го дадат е за поне жълт картон. а щеше да му отнесе глезена, топката не мръдна... слепи ли сте или се правите, че ви бута съдията!? кажете, така ли ще се бутате догодина в ЛЕ, пак ще ви бие който ви хване от словакия или словения!
ralka_levskarka написа:captain_drifuss написа:кажете за фала на мюлдер преди гола! не го дадоха, защото ако го дадат е за поне жълт картон. а щеше да му отнесе глезена, топката не мръдна... слепи ли сте или се правите, че ви бута съдията!? кажете, така ли ще се бутате догодина в ЛЕ, пак ще ви бие който ви хване от словакия или словения!
Слепи сме, защо ?! Нали ти за това си тук на всяка минута да казваш къде има грешка и къде неНие сме се бутали ХАХА !- Ами Литекс ?!?? Айде не мисля, че това е темата, която ще се обсъжда тук
captain_drifuss написа:гаджев пълен селяк! рогач!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост