Никак не са наред нещата ...
При един нормален Левски, Монтана щяха да минат центъра едва 3-4 пъти !
А хората имат толкова положение, колкото и нашите ...
Изпълниха един куп корнери и опасни положение около наказателното ни ...
За какво въобще говорим, след като най слабият футболист на Левски е поне 2 класи над най - силният играч на Монтана, а тия ни играят почти равностойно на "Герена" !!! ???
Левски (София) - Монтана 1:0 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Левски (София) - Монтана 21.08.2011 / 20:00ч.
bez-nick написа:Нямаше дузпа, стига вече подпиране на софийските отбори, до кога?
има и е 1000 %
ЕМИЛ написа:bez-nick написа:Нямаше дузпа, стига вече подпиране на софийските отбори, до кога?
има и е 1000 %
Дори хората в Гонг си признават, че е спорна( а те са фенове на Левски), защото играчът на Монтана играе с топката
Последна промяна от bez-nick на 21 авг 2011 18:52, променено общо 2 пъти.
THE G.A.M.E написа:UltraBlue написа:Не се заблуждавайте- играем трагично със средняк на Герена... следващото гостуване на по корав съперник ще стане като във Варна... мисля че се пада на Лудогорец. С тази игра сме обречени!
Мисля, че почти никой не се заблуждава ...
Заблудените са на стадиона, нито едно освиркване към момента не се чува, сякаш играта ни е блестяща !
Проблема е, че сега ще бием ( можеби ) ... Другата седмица ще бием и Враца и "Гонзо" , а и подръжниците му ще кажат, че всичко е наред и Левски "върви нагоре" ...
С тая игра много трудно ще бием във Враца, но ако успеем то Лудогорец ще ни потопи! Но на някои хора сега им харесва играта, да видим тогава как ще е.... аз си мисля че ще е блестяща, както във Варна

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
bez-nick написа:Нямаше дузпа, стига вече подпиране на софийските отбори, до кога?

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- Hakercheto
- Контакти:
ДА ХАРЕСВА МИ[/quote]
Добре... явно с малко се задоволяваш! Накрая само да не се окаже недостатъчно...[/quote]
Еми за всички хейтъри ще видите за какво говоря.Кое не ви харесва? Как да няма идея в атака? Мога да ви изброя минимум 3-4 идеални атаки кадето не са описани в http://gong.bg/direktno_game.php?id=3179. И ако некой незнае да прочете кой тренер тренира 'средняшкият' отбор.Тренер който е по-добър от Стефан Генов
Добре... явно с малко се задоволяваш! Накрая само да не се окаже недостатъчно...[/quote]
Еми за всички хейтъри ще видите за какво говоря.Кое не ви харесва? Как да няма идея в атака? Мога да ви изброя минимум 3-4 идеални атаки кадето не са описани в http://gong.bg/direktno_game.php?id=3179. И ако некой незнае да прочете кой тренер тренира 'средняшкият' отбор.Тренер който е по-добър от Стефан Генов
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
UltraBlue написа:С тая игра много трудно ще бием във Враца,
аз до колкото знам и другия кръг сме домакини

Последна промяна от Valdes на 21 авг 2011 18:54, променено общо 1 път.
bez-nick написа:ЕМИЛ написа:bez-nick написа:Нямаше дузпа, стига вече подпиране на софийските отбори, до кога?
има и е 1000 %
Дори хората в Гонг си признават, че е спорна( а те са фенове на Левски), защото играчът на Монтана играе с топката
е те и тея в ТВ7 казаха че има.... сега на кой да вярваме!?

- Hakercheto
- Контакти:
Слушайте 1вите думи на Йордан Милиев сега.Казва нещо,което и аз повтарям,ама сте заети да се оплаквате и да не видите истината. Гледам форума на цска с/у Черноморец.Почти немаше хора каде реват че ЦСКА не са вкарали гол....
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
- blue avalanche
- Контакти:
Вас ви мързи да си мръднете задниците и да отидете до стадиона,но искате в това тежко време футболистите да "разгонват фамилията" на Монтана.Правилно ли съм разбрал?
За левскимразците още веднъж:
1.Гонг откъде гледат ситуацията?
2.Гонг гледат ли повторения?
3.Защитникът НЕ ИГРАЕ с топката!
За левскимразците още веднъж:
1.Гонг откъде гледат ситуацията?
2.Гонг гледат ли повторения?
3.Защитникът НЕ ИГРАЕ с топката!