ЦСКА - Черноморец Бургас - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА - Черноморец Бургас - 1:0 FT
Според мен срещу Стяуа Адемар трябва да започне титуляр! Страхотно включване напрви и помогна за победата! Боби Галчев направи може би най-слабия си мач в ЦСКА - безумно много грешки, всеки втори пас му беше грешен, а и доста лесно му взимаха топката! Иначе съм съгласен, че трябва да има и такива мачове и то точно преди Стяуа - напечени, здрави и да се борим за победата до последната минута! Голям мач на Стоян Колев! Евала на този вратар - спаси всичко, което можеше да се спаси! Честита победа и вече сме на 3 точки пред Левски и на 2 пред Литекс!
бе не видехте ли,като ни отмениха гола-как ги нагънахме.радуканов ако не ги беше върнал мача отиваше на двуцифрен резултат и нямаше да могат да се движат в четвъртък.
Зику е страхотен играч, определено може да бъде много полезен на отбора. Особено много ми пълни сърцето с тия голове от нищото. Задължително обаче трябва да поработи върху това да е малко по-комбинативен и 100% трябва да поработи във фаза защита - губи безсмислено топката или се оставя да го минават като тролей. И в двата случая се създават опасни положения пред наказателното ни поле. Иначе като цяло мача трябваше да отиде на разлика, при това Черноморец не бяха никак слаби и Херо определено е направил боеспособен отбор. Левски и Литекс ако не се стегнат ще има да берат ядове.
Според мен Тошко Янчев беше по-слаб в двойката с Галчев, но пък той е капитанът и трябва да е на терена, когато мачът е на кантар. Адемар наистина се включи перфектно, помогна и за гола. Вече знаем кой е четвъртият човек в средата на терена. Той е по-атакуващият вътрешен халф в схемата на Радуканов
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- анто маина
rosen_ganchev написа:Да съгласен съм напълно с мнението на последните двама колеги във форума,но мен ме изуми изказването на Тинката че,ние сме се били предали в 70-та минута Тинка,Тинка мачът се играе 90 мин как може да говориш така,смачкахме ви в всеки един показател и ако още през първото полувреме си бяхме вкарали гол отаваха на 3-4 гола после.Ти Тинка ако беше мн добър щеше още да си в Литекс !!!
Добре че гледах мача ,защото ако слушам Кишишев ,все едно че двата отбора са имали по 1 удар във вратата. И тия журналя страх ли ги е да го питат ( А бе Тинка как равностоен мач бе ЦСКА имат 18 удара а вие 1)
Тоя Тинката е толкова кух и цапнат в устата. Вчера го слушах по Канал 3. Язък че е бивш национал, а така се излага
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Къде ми е тва дето го бях пуснал като тема ве ейййййййййййййй. Поне да го бяхте пуснали тука уеееееееееее ейййййййй копелдаци нещастнииииииииииииииииииииииииии. Шъ ва избия
- ***cska***
- Контакти:
danko_sot написа:Къде ми е тва дето го бях пуснал като тема ве ейййййййййййййй. Поне да го бяхте пуснали тука уеееееееееее ейййййййй копелдаци нещастнииииииииииииииииииииииииии. Шъ ва избия
cska/viewtopic.php?f=2&t=83123&st=0&sk=t&sd=a&start=150
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
Бан няма ли да има? 

Въпреки че отбора видимо пестеше сили за Стяуа и лошото настроение на Делев и най-вече въпреки некадърния страничен съдия ЦСКА победи.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.