Черно Море - ЛЕВСКИ - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Черно Море - ЛЕВСКИ 13.08.2011 /18:00ч/ А група 2 кръг

Мнениеот Thsmith » 10 авг 2011 17:40

MORSKI написа:
Ами тогава приятелю като свършва направете си вие трите отбора едно първенство и да се приключва.. Оставете ни опстаналите отделно- да видим кой ще ви захранва с играчи и попълнения! Няма смисъл тогава да има първенство... Вместо да вземем пример от другите страни- Англия, Италия, Холандия, Франция- където шампиона е различен всяка година и първия може да бие последния- ние сме тръгнали по модела на Испания и Шотландия.... На теб така ли ти харесва?
Относно Пиргов и Илиев- ти си го запомннил така, гледал си му 2-3 мача и си съставил мнение :lol: А ние дето сме му гледали 20 сме в грешка , така ли :lol: То и аз мога да клажа, че като съм гледал 2-3 мача на Илиев не става.... Мислех те за трезво мислещ :roll:

Добре... да почнем от зад на пред... Когато гледаш 3-4 мача на един играч и във всичките той прави едно и също нещо стил "Фабиен Бартез с топка в крака" какво впечатление да имам? Че е инцидент баш срещу нас и никога иначе не го прави ли? Нормално е това да е мнението ми за него. Признавам, че освен срещу Левски съм гледал последните 5-6 години само 2 мача на Черно Море... срещу панчеревци когато Кривия изпусна дузпа и още един след това. След като в мачовете които съм гледал - колкото и да са малко един играч е направил резидив на една и съща грешка - нормално е такова да е мнението ми за него. Аз както виждаш не ви го натрапвам... някой фен на черно море доиде тук в раздела на Левски да каже, че пиргов бил по-добър. Относно това за тези които сте му гледали "20" дали сте в грешка или не... Човек аз с едно съм ви запомнил (поне масата от форума) зимата като преглеждах форума и разните романи на шутъра и още няколко как едва ли не всичките ви играчи са най-добрите в първенството и трябва да са национали. Как по времето на мъри ваши фенове попълваха състава за националния отбор с по 8-9 играчи от вашите... Еми извинявай как очакваш да взема на сериозно след това подобни оценки?
Сега за другото... Не става дума за отделно първенство или нещо от сорта. Просто твърдя, че ако някой играч става за нещо или е в тези 3 отбора или бива продаден до година в чубжина. Няма как да ме убедиш (а и сам себе си не можеш защото не си с капаци като шутъра) че някой добър играч седи в отбор които се бори за място в средата на таблицата... без цели каквито и да е реални цели... Аиде ако е юноша на клуба ... може да се приеме, но някой наемник да доиде и да седи просто някъде ако тавана му е повече...
Ние хубаво да взимаме пример от Англия, Франция и Холандия... но как? Феновете ли да вземат пример или? Едно равностойно и интересно първенство се получава след $$ в по малките отбори... с това какво общо могат да имат "грандовете" или ние?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 10 авг 2011 17:55

Не знам защо Морския иска да убеждава хората, че Пиргов бил звезда, а Илиев - посредственик, след като за мене нито единият, нито другият все още не могат да се нарекат такива. Понятието "звезда" е неправилно за нашите футболисти. Двамата са на едно ниво за мен.
Но да сравниш например Иванков и Пиргов, ето там няма база. В България няма нито един вратар в момента, който да е наистина добър. То изобщо има ли футболисти с качества? Очевидно, че не.
Тази вечер, който иска да гледа националите, да ги гледа. Мене не ме вълнуват.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 авг 2011 19:07

Бием с голове на Ицо Йовов и Иван Цветков. :arrow: Ние сме по-класният отбор и домакините трудно могат да измъкнат нещо от този мач.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 10 авг 2011 20:14

daniel875 написа:Не знам защо Морския иска да убеждава хората, че Пиргов бил звезда, а Илиев - посредственик, след като за мене нито единият, нито другият все още не могат да се нарекат такива. Понятието "звезда" е неправилно за нашите футболисти. Двамата са на едно ниво за мен.
Но да сравниш например Иванков и Пиргов, ето там няма база. В България няма нито един вратар в момента, който да е наистина добър. То изобщо има ли футболисти с качества? Очевидно, че не.

Не си прав.Я питай розовите и веднага ще ти кажат за Спасчо.
СПУКАНОГЪРНЕ

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 авг 2011 21:02

Thsmith написа:Добре... да почнем от зад на пред... Когато гледаш 3-4 мача на един играч и във всичките той прави едно и също нещо стил "Фабиен Бартез с топка в крака" какво впечатление да имам? Че е инцидент баш срещу нас и никога иначе не го прави ли? Нормално е това да е мнението ми за него. Признавам, че освен срещу Левски съм гледал последните 5-6 години само 2 мача на Черно Море... срещу панчеревци когато Кривия изпусна дузпа и още един след това. След като в мачовете които съм гледал - колкото и да са малко един играч е направил резидив на една и съща грешка - нормално е такова да е мнението ми за него. Аз както виждаш не ви го натрапвам... някой фен на черно море доиде тук в раздела на Левски да каже, че пиргов бил по-добър. Относно това за тези които сте му гледали "20" дали сте в грешка или не... Човек аз с едно съм ви запомнил (поне масата от форума) зимата като преглеждах форума и разните романи на шутъра и още няколко как едва ли не всичките ви играчи са най-добрите в първенството и трябва да са национали. Как по времето на мъри ваши фенове попълваха състава за националния отбор с по 8-9 играчи от вашите... Еми извинявай как очакваш да взема на сериозно след това подобни оценки?
Сега за другото... Не става дума за отделно първенство или нещо от сорта. Просто твърдя, че ако някой играч става за нещо или е в тези 3 отбора или бива продаден до година в чубжина. Няма как да ме убедиш (а и сам себе си не можеш защото не си с капаци като шутъра) че някой добър играч седи в отбор които се бори за място в средата на таблицата... без цели каквито и да е реални цели... Аиде ако е юноша на клуба ... може да се приеме, но някой наемник да доиде и да седи просто някъде ако тавана му е повече...
Ние хубаво да взимаме пример от Англия, Франция и Холандия... но как? Феновете ли да вземат пример или? Едно равностойно и интересно първенство се получава след $$ в по малките отбори... с това какво общо могат да имат "грандовете" или ние?

Аз ще почна отпред - назад ;) 3-4 мача са смешно малко, за да си съставиш мнение за някого.. Не го ли разбираш- това е все едно да се зпаознаеш с някого, да си го виждал 2 пъти и да кажеш- тоя е еди какъв си... Неслучайно се каза- първото мнене почти винаги лъже! За да можеш да кажеш, че някой е слаб или добър ти трябват поне 10 пъти по толкова мачове...
Иначе Пиргата ти казах къде му е слабото място..... Той рядко бърка и срещу вас го стори... Нима не може да сбърка? Нима Илиев не бърка? А Петков, който толкова хвалехте аз колкото мача съм му гледал все глупости правеше...
Относно мненията на хората във форума- не си съставяй мнение по 1-2 потребители- при вас ги има същите индивиди- просто защото са левскари не ти правят впечатление и не ти пречат! Отсявай мненията, нали затова имаме глави на раменете си!
Относно това дали някой става- или не... Ами повярвай ми има доста кадърни момчета, които просто не искат да играят при вас, а искат в чужбина... Но, за да стигнат до там- трябва да го сторят.. Усещаш ли къде е разликата, че за съжаление у нас се съставя мнение, че освен вие 3 те отбора други няма.. И аз като ти казах, ако е така- дай най-добре да си играете 3 те отбора... Само у нас е така- викат с еиграчи в национала само от вашите отбори, рядко от Локо Пловдив, нас или друг клуб.... Не ми казвай, че няма такова нещо.... Иначе за средата на таблицата си прав, но гледай реално на нещата- Черно Море (в случая), Берое, Локото- не се борим за средата на таблицата, а за евротурнирите.... Друг въпрос е какво се случва понякога...
И ти не можеш да ме убедиш, че вие , Литекс и ЦСКА сте с класи над останалите- ами просто не сте... По-добри сте като име и шансове за ЕКТ, но до там... То се и видя в Търнава, ще се види и в Киев и Клуж... Исината е на запад ;)

При нас, в тима на Лудогорец сега, в Локото има пари, но дали някой ще остави тези отбори да минат на Гришата организацията? И вас също ви подпират и ЦСКА и те! Това трябва да спре- нека всички тимове се оставят да играят, да се работи с школата, да се викат национали независимо от отборите, а от качествата им! И няма да ни бият Търнава., Жилина, Тулуза, Зимбру и т.н...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 авг 2011 21:04

daniel875 написа:Не знам защо Морския иска да убеждава хората, че Пиргов бил звезда, а Илиев - посредственик, след като за мене нито единият, нито другият все още не могат да се нарекат такива. Понятието "звезда" е неправилно за нашите футболисти. Двамата са на едно ниво за мен.

Никъде не казвам, че Илиев в посредствен... Напротив, казах, че има качества, но тепърва ще се развива!
И избягвам да давам оценки, защото съм му гледал едва няколко мача...
Докато вие с няколко излгедани мача на Пиргов го направихте едва ли не дупка?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 авг 2011 21:54

Точно за един вратар можеш да си съставиш мнение,дори да си гледал само един негов мач!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 10 авг 2011 22:00

По-коя тв ще предават мача?
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 10 авг 2011 22:01

Blue_Girl написа:По-коя тв ще предават мача?

БНТ ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 10 авг 2011 22:06

turbogena написа:
Blue_Girl написа:По-коя тв ще предават мача?

БНТ ;)

Благодаря ти!
:P
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Върни се в “Архив”