MORSKI написа:
Ами тогава приятелю като свършва направете си вие трите отбора едно първенство и да се приключва.. Оставете ни опстаналите отделно- да видим кой ще ви захранва с играчи и попълнения! Няма смисъл тогава да има първенство... Вместо да вземем пример от другите страни- Англия, Италия, Холандия, Франция- където шампиона е различен всяка година и първия може да бие последния- ние сме тръгнали по модела на Испания и Шотландия.... На теб така ли ти харесва?
Относно Пиргов и Илиев- ти си го запомннил така, гледал си му 2-3 мача и си съставил мнениеА ние дето сме му гледали 20 сме в грешка , така ли
То и аз мога да клажа, че като съм гледал 2-3 мача на Илиев не става.... Мислех те за трезво мислещ
Добре... да почнем от зад на пред... Когато гледаш 3-4 мача на един играч и във всичките той прави едно и също нещо стил "Фабиен Бартез с топка в крака" какво впечатление да имам? Че е инцидент баш срещу нас и никога иначе не го прави ли? Нормално е това да е мнението ми за него. Признавам, че освен срещу Левски съм гледал последните 5-6 години само 2 мача на Черно Море... срещу панчеревци когато Кривия изпусна дузпа и още един след това. След като в мачовете които съм гледал - колкото и да са малко един играч е направил резидив на една и съща грешка - нормално е такова да е мнението ми за него. Аз както виждаш не ви го натрапвам... някой фен на черно море доиде тук в раздела на Левски да каже, че пиргов бил по-добър. Относно това за тези които сте му гледали "20" дали сте в грешка или не... Човек аз с едно съм ви запомнил (поне масата от форума) зимата като преглеждах форума и разните романи на шутъра и още няколко как едва ли не всичките ви играчи са най-добрите в първенството и трябва да са национали. Как по времето на мъри ваши фенове попълваха състава за националния отбор с по 8-9 играчи от вашите... Еми извинявай как очакваш да взема на сериозно след това подобни оценки?
Сега за другото... Не става дума за отделно първенство или нещо от сорта. Просто твърдя, че ако някой играч става за нещо или е в тези 3 отбора или бива продаден до година в чубжина. Няма как да ме убедиш (а и сам себе си не можеш защото не си с капаци като шутъра) че някой добър играч седи в отбор които се бори за място в средата на таблицата... без цели каквито и да е реални цели... Аиде ако е юноша на клуба ... може да се приеме, но някой наемник да доиде и да седи просто някъде ако тавана му е повече...
Ние хубаво да взимаме пример от Англия, Франция и Холандия... но как? Феновете ли да вземат пример или? Едно равностойно и интересно първенство се получава след $$ в по малките отбори... с това какво общо могат да имат "грандовете" или ние?