Уимбълдън 2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Уимбълдън 2011
Федерер физически е подкотвен добре.Проблемът определено е просто в спадовете които допуска.
-
Blue_Girl
- Контакти:
Следващата жертва на Рафа е Мъри.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- blue avalanche
- Контакти:
enguerino написа:Цонга е във форма, игра и финал в Куинс. Ако Джоко играе като днес ще бъде пометен
На Джокера ще му е много трудно да "играе" както днес!Изисква се особено "майсторство",за да играеш толкова слабо.
Всички,които писаха,че Гришо е отпаднал от едва ли не случаен тенисист ,днес се видя, че това е доста далеч от истината. Много силен мач на Цонга. За Федерер, не мисля, че е бил изморен, просто вече е пренаситен от купи и трофеи и вече я няма тази емоция и тръпка. Също така, феновете на Надал не трябва много да се радват,защото Федерер има в пъти по-голям шанс да спре Джокера на полуфинал, отколкото Цонга. А всички знаем, как завършиха мачовете между Надал и Федерер през тази година
.
ПС. Искате ли анкета към темата, да видим кой от жените и мъжете няма да спечели трофея
ПС. Искате ли анкета към темата, да видим кой от жените и мъжете няма да спечели трофея
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Blue_Girl написа:Следващата жертва на Рафа е Мъри.
Мъри също е в извънземна форма тази година и му стискам палци да елиминира Надал.Време му е на Анди да спечели турнир от ГШ.
П.П .. май съм единствения фен на Мъри в този форум ..
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид
YNWA
YNWA
Аз също съм за Мъри! Заслужава титла от голям шлем!
Иначе видяхме какво прави Цонга. Обърна Федерер от 0:2 сета. Нашия Гришо заедно с Федерер бяха двамата, които най-много затрудниха Цонга, който очевидно е в страхотна форма. Това е показателно за възхода на Григор. Ако жребия беше по-благосклонен към него можеше и да стигне още 1-2 кръга напред, но това вече няма значение.
Успех на Анди Мъри!
Иначе видяхме какво прави Цонга. Обърна Федерер от 0:2 сета. Нашия Гришо заедно с Федерер бяха двамата, които най-много затрудниха Цонга, който очевидно е в страхотна форма. Това е показателно за възхода на Григор. Ако жребия беше по-благосклонен към него можеше и да стигне още 1-2 кръга напред, но това вече няма значение.
Успех на Анди Мъри!
И аз мисля,че Мъри заслужава титлата,Цонга също.Само,че Рафа или Джоко ще я вземат.
- blue avalanche
- Контакти:
soad написа:Аз също съм за Мъри! Заслужава титла от голям шлем!
Успех на Анди Мъри!
Благосклонен,благосклонен,колко да е благосклонен...Още 2 кръга напред=полуфинал.
Madridist написа:Всички,които писаха,че Гришо е отпаднал от едва ли не случаен тенисист ,днес се видя, че това е доста далеч от истината
Не искам да критикувам Григор,ама,ако наистина е такъв невероятен талант е крайно време да направи някакъв пробив-например,18-годишният Томич стигна до 1/4 финал,като по пътя си отстрани Робин Сьодерлинг-да не би шведа не е по-слаб тенисист от Цонга?Време му е на Григор да направи нещо сериозно в големите турнири
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Прав си . Ами стискаме палци, в някой от останалите два Шлема, Гришо да направи пробив.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]