Full name Ianis Alin Zicu
Date of birth 23 October 1983 (age 27)
Place of birth Constanţa, Romania
Height 1.77 m (5 ft 9 1⁄2 in)
Playing position Attacking Midfielder / Winger
ето ти и от трансфермаркет :
Ianis Alin Zicu
Date of birth: 23.10.1983
Place of birth: Constanţa
Height: 1,79
Nationality: Romania
Position: Midfield - Playmaker
Foot: left
Market value: 1.408.000 £
1.600.000 €
Player's agent: Ioan Becali
Трансферите в ЦСКА-лято 2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Трансферите в ЦСКА-лято 2011
Абе, не ми харесват новините за нападатели и халфове. Вярно е, че и на тези позиции имаме нужда от хора, но е очевидно, че в защита положението е по-тежко - най-вече бранители трябва да се търсят.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Мистериозен бразилец, сега сигурно му съчиняват визитката за уйкипедия - я юноша на Ботафого, минал през Флуминенсе, а реално играл за 3 дивизия нищо чудно да е братовчед на
Маркиньос
Маркиньос
Udoji90 написа:Абе, не ми харесват новините за нападатели и халфове. Вярно е, че и на тези позиции имаме нужда от хора, но е очевидно, че в защита положението е по-тежко - най-вече бранители трябва да се търсят.
Защитници според мен няма да се взимат. Виданов и Дечев се прибират, взехме Адемар, а има вероятност да се върне и и.Иванов !
И аз не съм ентусиазиран от първите 2ма, но това е засега !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
- Udoji90
- Контакти:
Joni_ написа:Udoji90 написа:Абе, не ми харесват новините за нападатели и халфове. Вярно е, че и на тези позиции имаме нужда от хора, но е очевидно, че в защита положението е по-тежко - най-вече бранители трябва да се търсят.
Защитници според мен няма да се взимат. Виданов и Дечев се прибират, взехме Адемар, а има вероятност да се върне и и.Иванов !
И аз не съм ентусиазиран от първите 2ма, но това е засега !
От друга страна, Трифонов и Акуаро може да напуснат, а за Грило да не говорим. Петър Стоянов може да се използва отзад, но неговата основна роля е в халфовата линия, така че аз лично не го броя за защитник. Колкото до Иван Иванов, хич не е сигурно, че ще дойде, а от Виданов и аз не съм ентусиазиран. Дечев повече ми харесва, но едва ли е на нивото на Бандаловски. Всички тези факти ме карат да съм неспокоен относно отбраната ни.
За този Зику най интересното е че инфото идва от Гонг, а те с клюки и спекулации не се занимават, ако беше в друга медия нямаше да му обърна внимание + Бекали неговия агент доведе Панку в ЦСКА.
Е защо да си неспокоен, все пак през пролетта титулярната отбрана не стоеше никак лошо .Ако приемем ,че продадем Румбата и Акуаро(той не беше твърд) защитата би изглеждала примерно така :
Бандаловски - Попов--Стоянов - Адемар
Виданов, Дечев, евентуално Ванката и Тошко и Стоянов също могат да запълват дупки отзад и това ме кара да си мисля, че ако не намерим нещо много добро и то без пари няма да вземем никой.
Виданов, Дечев, евентуално Ванката и Тошко и Стоянов също могат да запълват дупки отзад и това ме кара да си мисля, че ако не намерим нещо много добро и то без пари няма да вземем никой.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
deepblue1963 написа:Расате написа:Абе тази поредна невероятна звезда на Левски Дембеле къде ще ходи? В средняк от Германия!?! Защо като е толкова невероятен не го вземе някой голям отбор се питам аз????? Левски са толкова смешни с тези пренадути и мними техни звезди дето освен в средняшки клубове от Израел и Русия, никъде другаде не се котират!!! Голямата звезда Дембеле го искала цяла Европа, а ще рита за "ГОЛЕМИЯ", "ГРАНДА" Фрайбург![]()
![]()
![]()
САМО ЦСКА!!!
А "талант №1" на България къде ще ходи?Той,даже,и в Полша не може да се уреди!
Но нали знаеш, че за този талант не се изговориха сумати приказки от рода, че го искат силните в Англия, Испания, Италия и Германия, цяла Европа била луднала по Дембеле (звездата на Мали), а сега какво - Звездата във Фрайбург

САМО ЦСКА!!!
- Udoji90
- Контакти:
Joni_ написа:Е защо да си неспокоен, все пак през пролетта титулярната отбрана не стоеше никак лошо .Ако приемем ,че продадем Румбата и Акуаро(той не беше твърд) защитата би изглеждала примерно така :
Да, защитата ни наистина се справи през пролетта. Имахме обаче късмет, че нямаше много контузии. Стоянов беше заместен от Акуаро за 3 мача, а в края на сезона Акуаро го замени и във финала срещу Славия, но другите трима титуляри бяха живи и здрави. Сега, ако пак стане някоя контузия, Виданов ще трябва да замести човека с травмата, а никак не ми вдъхва доверие. Представи си, че и повече хора се контузят. Тогава ще стане особено страшно. Както е тръгнало, ще останем само с Адемар като ляв бек (Дечев по принцип си е десен, макар да игра и отляво няколко мача), а Попов е единственият ни типичен централен бранител - К. Стоянов и Виданов са по-добри като бекове. Дечев пък не е равностоен на Бандаловски. Колкото до запълването на защитата с опорни халфове като Петър Стоянов и Янчев, това не го одобрявам особено. По принцип смятам, че трябва на всеки пост в отбора да си има по двама играчи - двама леви, двама десни бекове, 4 централни защитници и т.н., тоест за всяка позиция да си има хора, които ВИНАГИ си играят на нея, а да не се налага да се преквалифицират други играчи. В дадения случай едно връщане на Тошко Янчев назад би довело до верига от размествания в халфовата линия и нападението, което може да не се отрази добре на отбора. Един такъв играч като Иван Иванов наистина би бил подходящ, но лично аз бих се радвал Акуаро и Трифонов също да останат.
Абе Дечев не е на нивото на Бандаловски ама нали се сещате че до 1/2 години и Бандаловски ще трябва да го продаваме , така че Дечев ще трябва да изиграе определен бр. мачове. Бандата е на добра възраст е и ако играеме в ЛЕ и тази година 100% ще се направи на звезда и най-късно догодина го очаквам да напира за трансфер.