realmadrid_fan написа:Може ли и аз да се включа в играта.
Да, разбира се!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
realmadrid_fan написа:Може ли и аз да се включа в играта.
megan fox написа:Вие докога смятате да се опитвате да променята правилата?! Още преди месец се разбрахме, че няма проблеми да се включват на по-късен етап от сезона нови участници!!! Или това го забравихте?! Стига им това, че ще са изостанали много! Или се притеснявате от конкуренция?! Повечето от вас участват в повечето от футболните игри, но малцина от вас започнаха от самото начало на играта! Ами ако и вас не ви бяха допуснали, защото сте изпуснали началото?!
Всеки има право да се включва/отказва, когато си поиска!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:що се отнася до нови играчи, възможно е да се приемат някои, но такива които са сериозни, и това ще стане максимум до 2-3 кръг, след това нови играчи няма да се приемат!
THE G.A.M.E написа:JackPackage написа:що се отнася до нови играчи, възможно е да се приемат някои, но такива които са сериозни, и това ще стане максимум до 2-3 кръг, след това нови играчи няма да се приемат!
Съгласен с това ! ...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Добре Стан, на мен не ми е проблем да включим някой и в 8мия кръг да кажем... но той няма да има никакъв шанс да догони другите, имайки предвид че ще изостава на страшно много точки, на мен не ми е проблем да смятам и на повече хора резултатите, стига да имам време, в събота на 16 човека квалификационните резултати съм ги направил за 15-20 мин, така че не се смята толкова бавно, но сам знаеш в играта в Примера колко участника се водят с точки и колко реално играем от началото, а и към момента
megan fox написа:Вие докога смятате да се опитвате да променята правилата?! Още преди месец се разбрахме, че няма проблеми да се включват на по-късен етап от сезона нови участници!!! Или това го забравихте?! Стига им това, че ще са изостанали много! Или се притеснявате от конкуренция?! Повечето от вас участват в повечето от футболните игри, но малцина от вас започнаха от самото начало на играта! Ами ако и вас не ви бяха допуснали, защото сте изпуснали началото?!
Blue_Girl написа:megan fox написа:Вие докога смятате да се опитвате да променята правилата?! Още преди месец се разбрахме, че няма проблеми да се включват на по-късен етап от сезона нови участници!!! Или това го забравихте?! Стига им това, че ще са изостанали много! Или се притеснявате от конкуренция?! Повечето от вас участват в повечето от футболните игри, но малцина от вас започнаха от самото начало на играта! Ами ако и вас не ви бяха допуснали, защото сте изпуснали началото?!
Стан като допускаме всеки, който иска после тези, които смятаме, няма ли да ни бъде малко натоварващо?
Представи си ако станем 30 човека!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта