И след като решиха да Ви пъдят и Вие не излизате не е ли нормално да Ви почнат с палките???
Малко Ви биха според мен. Точна така трябва да се действа срещу всяка агитка, която се държи като вашата вчера.
А относно това колко Ви е била тясна клетката... ами защо се тъпчете и влизате като Ви е тясно? Ако спрете да влизате и се види, че няма място и отвън останат 500 човека, тогава е друг въпрос. То и ние можем да кажем, че вчера в Б сектор имаше 15 000 човека при положение, че е за 6-7 000 ама никой няма да повярва нали.? А и все пак до преди началото на мача продължаваха да казват, че не сте си изкупили предоставените билети, така, че не ми говори колко много сте били....
Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Мнение за полицията и за Батков!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
popcorn,следя ти мненията и си мисля че си обективен човек,говориш много истини,но не казваш всичко.
Защо човече ви изгони полицията затова че сте много или защото Батков им каза.
Всичко братле беше заради това че бяхте на Герена-ето това е истината.Но потърпевши бяхте вие,защото не можахте да се нарадвате с футболистите си.
Всичко братле беше заради това че бяхте на Герена-ето това е истината.Но потърпевши бяхте вие,защото не можахте да се нарадвате с футболистите си.
LEVSKI_FOREVER
- POPCORN
- Контакти:
MoNteSo написа:POPCORN написа:MoNteSo написа:Че клетката е малка - малка е. Че не са извели въпросните лица - грешка е. Но това, че вие цяло първо полувреме ги замерахте с всичко под ръка, включително и факли е вече друг въпрос. Впрочем имам един друг такъв. Къде са стюардите ви ? Защо никой не слага ред в тоя сектор ? Къде беше ГОЛЕМИЯТ, в пряк и преносен смисъл Дучето, че да спре всичко това ? От седмица се тръби, че говедата са ви отпуснали 3000 билета. Няма никаква логика в това да тръгнете 3500 от Ариана. Повече от логично е, че няма да влезнете всички на стадиона.
И един хипотетичен въпрос извън темата. Ако имахте пряк достъп до сектор А, а оттам непрестанно се хвърляха предмети по посока вас(макар че вчера предметите летяха в обратната посока), вие щяхте да ходите да питате кои са се замеряли, или щяхте да стигнете до саморазправа със целият сектор ? Съжалявам, че сте изяли по няколко палки, ама не може с влизането да бутнеш оградата и да очакваш добро отношение от някой.
Ама не може така да се отнасяш с 3000 човека бе човек!Това не са животрни!това са хора!Да замерваха ги спор няма!Ама като ги замерват да ги изведат, а не да ги гледат и после да налагат невинни жени и хора!Защо в А сектор?До клетката има още половин сектор от Г!Там защшо няма хора?За къде го пазят тоя сектор?Половината в него половината в клетката и хората щяха да са спокойни и да гледат мача нормално!А не да сме наблъскани и всеки да се катери на главата на другия и като за капак 300 полицай в сектора!То за нас няма место те те влезнаха в него!Чупят хвърлят и тн..добре изкарват ги от сектора и мача продължава.А не да биеш невинни хора за сметка на 30-40 холигана!
Попринцип много трудно можеш да влезнеш при три хиляди души, за да изведеш двама, трима или петима. Не всички мислят като теб, и повечето щяха да скочат срещу полицията, а ефекта от това щеше да бъде като вчерашният. Точно и заради това се изгради системата със стюардите, която напоследък май отшумя от стадионите ни. Но от тука нататък забравете за дербита на вашите стадиони. Дадохте на полицията това от което се нуждаеше. Причина, дербитата да не се играят нито на Герена, нито на Армията. Честито!
ама аз и не искам там да се играят!Ама кой е виновен за това?ЦСКА има ли вина?Левски си решиха да си правят мача там!Да ЦСКА им сложи висока цена първият мач, ама Левски трявбаше да направи същото и да си играем на националният!Мен ми е все едно къде ше се играе!Ама като се играе на Герена да се отнасят като хора с нас а не като животни.У някаква мижъва клетка за 100 човека искат да набутат 3000 е как да стане?Иначе си прав , че от 3000 човека е трудно да се види кой мята и кой не!Ама те предимно чупиха преди мача когато в сектора имаше 1500 човека и много добре се виждаше кой, чупи и мята камъни>Това ти го казвам съвсем честно и нищо ненаправиха и ги гледаха само! А бяха на 2 метра от тях!Това за мене не е нормално!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- POPCORN
- Контакти:
iori написа:POPCORN написа:iori написа:Колега ти какви наркотици употребяваш? Пред очите ти спря патрулка и полицая каза че ще има смъртни случаи. Крайно време е да има наказания и да се играят мачове на празни трибуни. Ултрасите не правят по хубав футбола те само пречат и се повтарям ама на вас ви стана навик да правите бузи.
и по какво съдиш ,че използвам наркотици бе?Ходя на почти всеки мач на ЦСКА!Никога, ама никога не съм правил нищо, нито някога съм бил задържан.Еми да казаха го..За какво ми е да лъжа?Имам ли някаква файда!?Ти явно никога не си ходил на мач и не си гледал какво правят полицайте..Ама нормално тука повечето сте форумни ...... където само приказвате и се биете у гърдите по форума!Това е друга тема не искам споря за това.Темата е направих за полицията и отношението на футболен клуб Левски към агитката на ЦСКА!А не кой ходи на мачове и не!Ако нямаш какво смислено да кажеш, по-добре не се заяждай!Най-малко пък ме вълнува твойто мнение какво мислиш!
От такива изцепки на ултрасите спрях да ходя на мач, защото здравето ми е по-ценно. На толкова много мачове съм виждал псевдо фенове- ултраси как пребиват случайно преминаващ човек. Видях как нахлуват в Мездра, Ловеч и да не изреж дам другите изцепки и на другите ултраси. Кажи ми как да си отведеш детето на такова мероприятие, какво ще научи? Футболни срещи посещавам от преди 89 та така че мога да направя разликата, ти ако не можеш гледай испания и англия, там просто хората се бият извън терена и не пречат на футбола.
ама ти сега за какво ми спориш?Аз съм на твойто мнение!И казвам, че тия където правят глупости се задържат и мача продължава, а не ей така да налагаш произволно!Ами тоя полицай не се ли замисля,че неговото дете може да е на мача и да го убие сам?Как така бият произволно?Тия хора сърца нямат ли?Аз ако съм няма да мога да направя такова нещо без да съм видял кой какво прави!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
POPCORN написа:MoNteSo написа:Че клетката е малка - малка е. Че не са извели въпросните лица - грешка е. Но това, че вие цяло първо полувреме ги замерахте с всичко под ръка, включително и факли е вече друг въпрос. Впрочем имам един друг такъв. Къде са стюардите ви ? Защо никой не слага ред в тоя сектор ? Къде беше ГОЛЕМИЯТ, в пряк и преносен смисъл Дучето, че да спре всичко това ? От седмица се тръби, че говедата са ви отпуснали 3000 билета. Няма никаква логика в това да тръгнете 3500 от Ариана. Повече от логично е, че няма да влезнете всички на стадиона.
И един хипотетичен въпрос извън темата. Ако имахте пряк достъп до сектор А, а оттам непрестанно се хвърляха предмети по посока вас(макар че вчера предметите летяха в обратната посока), вие щяхте да ходите да питате кои са се замеряли, или щяхте да стигнете до саморазправа със целият сектор ? Съжалявам, че сте изяли по няколко палки, ама не може с влизането да бутнеш оградата и да очакваш добро отношение от някой.
Ама не може така да се отнасяш с 3000 човека бе човек!Това не са животрни!това са хора!Да замерваха ги спор няма!Ама като ги замерват да ги изведат, а не да ги гледат и после да налагат невинни жени и хора!Защо в А сектор?До клетката има още половин сектор от Г!Там защшо няма хора?За къде го пазят тоя сектор?Половината в него половината в клетката и хората щяха да са спокойни и да гледат мача нормално!А не да сме наблъскани и всеки да се катери на главата на другия и като за капак 300 полицай в сектора!То за нас няма место те те влезнаха в него!Чупят хвърлят и тн..добре изкарват ги от сектора и мача продължава.А не да биеш невинни хора за сметка на 30-40 холигана!
Първо честито за Победата!
Второ аз съм напълно съгласен с теб! Не може всеки 1 от нас да вижда неадекватни хора, готови да правят зулуми, полицията не еми то и 1 бабичка може да пуска тогава закакво им е да зима тия пари като нищо не правят.....второ за 1 месец не можаха ли да махнат каманите, че да не може да се мята, това отново е провокация и е сигурно на 100%, че ще се случи. А полицията винаги чака чака и накрая нахлува имам чувството, че нарочно чака да се надъхат и озлобят и те на 100% напрежението да ескалира и да бият наред. Нашите привърженици много лесно забравиха на Васил Левски как се биеха деца майки с колички и бебета безразборно и как се гонеха с конете из Борисовата, ама ся надрусан бил явно верно толкова са и ходели някои.......относно другата страна на сектора отново цирк!!!!!!Как няма да пускаш там хора......а аз съм сигурен, защо не се пускаха.....заради рекламата на някаква измислена телевизия ли какво беше в сектор В да няма близък достъп(какво са виновни червените че отново ние сме допуснали това), с наредените женки и цялото това нещо приличише като китайците как правят някакво спортно събитие, жалък опит за евтина реклама и да ние сме виновни, че се допуска това точно на дербито.....отново да се нагуши Мустака с жалки пари.......така че съгласен съм с теб Пуканке.......но това го има и ще го има по стадионите.....от сума време е така, така че радвай се на победата защото е минало малко време и е трябва да е сладко.....пък като мине малко мисли за тези неща....
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!
- POPCORN
- Контакти:
delpi написа:POPCORN написа:...Така почна мача нямаше никакви ексцесии първото полувреме!...
За теб липса на ексцесии ли е да мяташ бомби и ракети по главите на полицаите???
Първо счупихте всичко в сектора, след това оградите... не е ли нормално полицаите да ви обградят? Ако искаш да Ви оставят да се разхождате по терена като във Мездра??? След това почнахте да хвърляте ракети и бомби на пистата включително и по главите на полицаите, това липса на ексцесии до преди да Ви изгонят ли е???
абе ти виждаш ли какво пиша и какво не?Чупеше се преди мача и това всеки може да го потвърди!Като почна мача никой не чупеше нищо!Да камъни мятаха и бомбички!Но и от А сектор мятаха камъни кътм нас , ама при тях нямаше нито един полицай!В Б сектор също нямаше един полицай , защо така а?Чупеха седалки и оградите точно преди мача!Е гледай репортажи гледай всичко и после спори с мене!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- POPCORN
- Контакти:
zlatan написа:popcorn,следя ти мненията и си мисля че си обективен човек,говориш много истини,но не казваш всичко.
абе човек феновете на ЦСКА имат вина!Това е неуспоримо!Но това са 100 човека където правят ексцесиите!Тях трябваше да ги задържат и другите фенове да си гледат мача!И пак казвам преди мача счупиха всичко .точно като излезнаха футболистите вече всичко беше счупено и полицайте нищо не направиха , а само ги гледаха?Кой е виновен?Аз ли съм виновен за нещо ,че ме полагат с палки?Че полицията не си е свършила добре работата?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
От такива изцепки на ултрасите спрях да ходя на мач, защото здравето ми е по-ценно. На толкова много мачове съм виждал псевдо фенове- ултраси как пребиват случайно преминаващ човек. Видях как нахлуват в Мездра, Ловеч и да не изреж дам другите изцепки и на другите ултраси. Кажи ми как да си отведеш детето на такова мероприятие, какво ще научи? Футболни срещи посещавам от преди 89 та така че мога да направя разликата, ти ако не можеш гледай испания и англия, там просто хората се бият извън терена и не пречат на футбола.[/quote]
ама ти сега за какво ми спориш?Аз съм на твойто мнение!И казвам, че тия където правят глупости се задържат и мача продължава, а не ей така да налагаш произволно!Ами тоя полицай не се ли замисля,че неговото дете може да е на мача и да го убие сам?Как така бият произволно?Тия хора сърца нямат ли?Аз ако съм няма да мога да направя такова нещо без да съм видял кой какво прави![/quote]
Добре бе човек нали виждаш какво става като влязат полицаите - масов отпор. От веднъж ставате единни и се съпротивлявате криете идиотите между вас и нападате полицията после тя пак виновна. Споняш ли си преди няколко години какво стана като нахлуха в сектор Б същата простотия, само че тогава не изгониха сините стада от стадиона.
ама ти сега за какво ми спориш?Аз съм на твойто мнение!И казвам, че тия където правят глупости се задържат и мача продължава, а не ей така да налагаш произволно!Ами тоя полицай не се ли замисля,че неговото дете може да е на мача и да го убие сам?Как така бият произволно?Тия хора сърца нямат ли?Аз ако съм няма да мога да направя такова нещо без да съм видял кой какво прави![/quote]
Добре бе човек нали виждаш какво става като влязат полицаите - масов отпор. От веднъж ставате единни и се съпротивлявате криете идиотите между вас и нападате полицията после тя пак виновна. Споняш ли си преди няколко години какво стана като нахлуха в сектор Б същата простотия, само че тогава не изгониха сините стада от стадиона.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
- POPCORN
- Контакти:
Avenger написа:POPCORN написа:MoNteSo написа:Че клетката е малка - малка е. Че не са извели въпросните лица - грешка е. Но това, че вие цяло първо полувреме ги замерахте с всичко под ръка, включително и факли е вече друг въпрос. Впрочем имам един друг такъв. Къде са стюардите ви ? Защо никой не слага ред в тоя сектор ? Къде беше ГОЛЕМИЯТ, в пряк и преносен смисъл Дучето, че да спре всичко това ? От седмица се тръби, че говедата са ви отпуснали 3000 билета. Няма никаква логика в това да тръгнете 3500 от Ариана. Повече от логично е, че няма да влезнете всички на стадиона.
Първо честито за Победата!
Второ аз съм напълно съгласен с теб! Не може всеки 1 от нас да вижда неадекватни хора, готови да правят зулуми, полицията не еми то и 1 бабичка може да пуска тогава закакво им е да зима тия пари като нищо не правят.....второ за 1 месец не можаха ли да махнат каманите, че да не може да се мята, това отново е провокация и е сигурно на 100%, че ще се случи. А полицията винаги чака чака и накрая нахлува имам чувството, че нарочно чака да се надъхат и озлобят и те на 100% напрежението да ескалира и да бият наред. Нашите привърженици много лесно забравиха на Васил Левски как се биеха деца майки с колички и бебета безразборно и как се гонеха с конете из Борисовата, ама ся надрусан бил явно верно толкова са и ходели някои.......относно другата страна на сектора отново цирк!!!!!!Как няма да пускаш там хора......а аз съм сигурен, защо не се пускаха.....заради рекламата на някаква измислена телевизия ли какво беше в сектор В да няма близък достъп(какво са виновни червените че отново ние сме допуснали това), с наредените женки и цялото това нещо приличише като китайците как правят някакво спортно събитие, жалък опит за евтина реклама и да ние сме виновни, че се допуска това точно на дербито.....отново да се нагуши Мустака с жалки пари.......така че съгласен съм с теб Пуканке.......но това го има и ще го има по стадионите.....от сума време е така, така че радвай се на победата защото е минало малко време и е трябва да е сладко.....пък като мине малко мисли за тези неща....
ем това е..докато полицията не почне да взима нормални и човешки мерки!До мене имаше човек който не можеше се държи на караката и преди бмача падна 3-4 пъти.И тоя човек са го пуснали на стадиона.Е кой е виновен аз или полицията?Е като ги пускат тия лумпени на стадиона вътре и пияни и дрогирани те какво очакват да стане?Да има мир и разбирателство?Хем ги пускат на стадиона, хем после чупят и правят вандалщини и хем полицията не ги пребира и после налага невинните хора където са дошли да гледат само мача!Е кой е виновен ми кажет са?
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
POPCORN написа:delpi написа:POPCORN написа:...Така почна мача нямаше никакви ексцесии първото полувреме!...
За теб липса на ексцесии ли е да мяташ бомби и ракети по главите на полицаите???
Първо счупихте всичко в сектора, след това оградите... не е ли нормално полицаите да ви обградят? Ако искаш да Ви оставят да се разхождате по терена като във Мездра??? След това почнахте да хвърляте ракети и бомби на пистата включително и по главите на полицаите, това липса на ексцесии до преди да Ви изгонят ли е???
абе ти виждаш ли какво пиша и какво не?Чупеше се преди мача и това всеки може да го потвърди!Като почна мача никой не чупеше нищо!Да камъни мятаха и бомбички!Но и от А сектор мятаха камъни кътм нас , ама при тях нямаше нито един полицай!В Б сектор също нямаше един полицай , защо така а?Чупеха седалки и оградите точно преди мача!Е гледай репортажи гледай всичко и после спори с мене!
Ти не четеш аз какво ти пиша или по-точно питам....
delpi написа:
Нормално полицаите да са при вас, вие почупихте всичко, не секор Б, да си видял нещо счупено от сектор Б??

Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...