Златна топка - номинации за 2010 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой според вас заслужава "Златната топка" за 2010 ?

Снайдер
27
25%
Шави
30
28%
Иниеста
12
11%
Меси
24
22%
Форлан
16
15%

Общо гласове: 109

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Re: Златна топка - номинации за 2010 г.

Мнениеот bultras4e » 06 дек 2010 15:05

durex написа:
1913 написа:Тия хорица избраха Русия и Катар за домакини на световни първенства. Явно са превъртяли окончателно. И докато за Шави и Иниеста има логика, защото са световни шампиони, то присъствието на тотално провалилия се на световното Меси, вместо Снайдер и Форлан е скандално.

Е как бе Меси е Бог дори и да не е вкарал гол и купа да не спечели,той винаги ще е номиниран навсякъде....

Нали...голяма работа,че през календарната 2010 досега има 66 мача и 68 гола(само за официални мачове говорим,вкл. и мачове на Аржентина)
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 06 дек 2010 15:41

http://www.goal.com/en-gb/news/3277/la-liga/2010/11/20/2222751/barcelona-ace-andres-iniesta-i-dont-deserve-the-ballon-dor
Barcelona ace Andres Iniesta: I don't deserve the Ballon D'Or, Inter's Wesley Sneijder does

"[Wesley] Sneijder deserves it without a doubt," Iniesta told L'Equipe.

"I don't deserve it, behind Sneijder there is Xavi, Lionel Messi and Iker Casillas."

Съотборника на другите двама финалисти си го каза най-точно.... :?

от друга страна:
Uefa president Michel Platini: Barcelona's Xavi would be my choice for Ballon d'Or
:mrgreen:
Последна промяна от JackPackage на 06 дек 2010 15:43, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 06 дек 2010 15:42

[center]Дел Боске, Жозе и Пеп Гуардиола – тройката за Треньор на годината[/center]

[center]Изображение[/center]

Висенте Дел Боске, Жозе Моуриньо и Хосеп Гуардиола – това е голямата тройка за Треньор №1 на 2010, обявена от „Франс Футбол”. Трите имена, съобщени в азбучен ред, бяха разкрити днес в централата на престижното издание в Булон от Кристиан Карембьо и Жан-Пиер Папен.
Дел Боске, Гуардиола и Моуриньо получиха най-много гласове в анкета между журналисти, отразяващи футбола в шест конфедерации, както и треньорите и капитаните на 208 национални отбора.
Един от тримата ще бъде удостоен с приза Треньор на годината, когато се качат на сцената на Операта в Цюрих, на 10 януари 2011 година.

Който и да я спечели от тях, ще е заслужено. Аз лично стискам палци на любимия ми треньор - Дел Боске :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 дек 2010 15:51

durex написа:
1913 написа: Тия хорица избраха Русия и Катар за домакини на световни първенства. Явно са превъртяли окончателно. И докато за Шави и Иниеста има логика, защото са световни шампиони, то присъствието на тотално провалилия се на световното Меси, вместо Снайдер и Форлан е скандално.

Е как бе Меси е Бог дори и да не е вкарал гол и купа да не спечели,той винаги ще е номиниран навсякъде....

Хахах, прав си, защото е най-постоянният играч в последно време. Никой друг не поддържа такава форма. Меси не само го прави, но и всяка година я подобрява и израства като играч и като брой голове.
Я, кажи защо Милито беше избран за нападател Н1 в ШЛ, а е вкарал по-малко от Меси?! Да стане, нещо като еМВиПи на турнира разбирам, ама нападател.....?!??! :? Да му бяха дали и Златната обувка на Милито, а?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 06 дек 2010 16:06

И преди съм си давал мнението, и сега гласувах за Форлан! :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
chefzZ
Контакти:

Мнениеот chefzZ » 06 дек 2010 16:08

Съжалявам, че Иниеста вкара толкова важни голове за Испания и за Барса..
Ако не беше вкарал тия голове, можехме още от началото на анкетата да разберем победителя - ШАВИ !

Яд ме е, че Иниеста вкара тия голове, защото това което движи непобедимата Барселона е именно Шави.
Най-заслужаващият наградата играч вече няколко години, но просто не е нападател, което най-често е критерии за такива награди... :)

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 06 дек 2010 16:09

Само мога да честитя на Иниеста, защото той е носителя на наградата. За мен тройката трябваше да бъде Шави, Снайдер и Форлан, но кой съм аз да казвам.

П.п. Тази година за Златната топка гласуват и треньорите и капитаните на нац. отбори, защото вече не съсществува трофея на Фифа World Player
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 06 дек 2010 16:27

Тъй като не виждам Сър Гарра Дембеле в анкетата гласувам, за следващия по заслуги, а това е определено дон Диего Форлан !
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 06 дек 2010 16:30

Фифа незнам какви игри пак прави но просто този път тотално преляха чашата!
1.Меси Шави Иниеста-и тримата от Барса
2.Моуриньо Дел Боске Гуардиола-Какво прави в тази класация Гуардиола???
3.Фифа направо да се прекръсти на......Барселона!!
Просто такова възвеличаване на отбор не е имало от години-Великата Барса Извънземната Барса еди ква си Барса!!
Сякаш футбола се върти около Барса!! Какво направи Барса за 2009-2010 сезона-Само Примера спечели!! Отпаднаха от Севиля за купата и от Интер на полуфинала за ШЛ!!
Дайте да говорим за отбора спечелил Требъл-Интер!! -Къде са Милито, Снайдер ???? Два гола на финал за ШЛ отдавна никой не е правил-Милито успя! Снайдер вкара много важни голове спомогнали за класирането в отделните фази в турнира!!С Холандия стигна финал на СП!!
Определено един от двамата трябваше да присъства в тройката!!!
И накрая един човек който Фифа отхвърли и омаловажи успехите му-Диего Форлан-Спечели Лига Европа -отбеляза голове на финала + голмайстор на Атлетико за сезона+изведе Уругвай до 4 място-голмайстор на Уругвай+ Златна топка на Световното +Голмайстор на световното!!!
Е кажете ми вие с ръка на сърцето това може ли да се сравни с гола на Иниеста на финала!!!-НЕ ТВЪРДО

Просто не може Фифа по този начин да пренебрегва успехите било то индивидуални или колективни на даден играч!!
За Меси и Шави -присъствието на Шави е приемливо-все пак Двигател на Барса +Световен Шампион-повечко му са успехите в случая-Меси тотален провал на световното между другото така че Шави има достойно място в тройката..............ТА..
ИстинскатА морална реална и честна номинация е-СНАЙДЕР ФОРЛАН ШАВИ-!!!!
И ВЕЧЕ КОЙТО И ДА СПЕЧЕЛИ ОТ ТЯХ ЩЕ Е СЪВСЕМ ЗАСЛУЖЕНО!!
ЗА ТРЕНЬОРИТЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ЗА МОУ И Дел БОСКЕ НО ГУАРДИОЛА???? ПРОСТО НЯМА МЯСТО ТУК-АЗ БИХ ПРЕДЛОЖИЛ ДВАМА С ПОВЕЧКО УСПЕХИ ЗА 2010-КАРЛО АНЧЕЛОТИ И ЛУИС ВАН ГААЛ -И ВЕЧЕ КОЙТО ИЗБЕРАТ ОТ ТЯХ ДВАМАТА ЗА ТОП 3

За мен лично класацията е следната:Носител на Златната топка-Снайдер Треньор:Моуриньо
Но Фифа вече е уредила друго:Носител:Шави Треньор:Дел Боске
Да са живи и здрави от мене всички !

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 06 дек 2010 16:48

Отдавна май най-добрия играч на Световното не е бил извън тройката за Златната топка...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”