Ами би ни помогнал точно в такива кризисни ситуации-когато Игуаин е контузен,а Бензема е меко казано колеблив в представянето си. Наистина, Жозе Моуриньо постъпи адски коректно спрямо Раул-още с идването си на "Бернабеу" в първия работен ден му каза,че никой в Реал Мадрид няма гарантирано място и всеки е свободен сам да си определя бъдещето. И Раул прецени,че за него ще е пагубно да седи на скамейката и по-добре да напусне отборът на сърцето си,но да играе редовно. Но все пак си мисля,че ако Раул беше останал,сега тези питанки за нов нападател нямаше да седят на дневен ред. Също бих искал да кажа няколко думи за Адебайор. Твърдо ПРОТИВ. Този човек ми стана безкрайно противен с онази проява,когато пробяга целия терен за да провокира феновете на Арсенал с жестове. Да не говорим,че при него не е новина да се сбие с някой на тренировка. В момента в Реал Мадрид, смятам,че има доста добра атмосфера в клуба, за което голям принос има старши-треньорът и затова съм твърдо против Адабейор,който си е бомба със закъснител