Madridist написа:megan fox написа:Madridist написа:Ами фаловете са част от играта. Който не иска да го спъват и ритат, да играе шах (въпреки,че и там може да те подритват под масата ) .

Да, фаловете са част от играта (въпреки, че не е одобрявам тази част), но фаловете с цел контузия като този на Уайфалуши... за такова нещо трябва да ти забраняват да играеш МИНИМУМ 10 години!!! В крайна сметка това е футбол, не ръгби!!!
Пожелавам ти да станеш главен-прокурор един ден,защото точно такъв като теб ще оправи престъпността. За един фал,предлагаш 10 години извън терените, какво ли ще отсъждаш за изнасилване или убийство

Аз съм твърдо ЗА смъртното наказание, както и бих желал да се въведът Крумовите закони! Крадеш нещо дребно - режат ти ръката, крадеш нещо едро, т.е. с по-голяма стойност - режат ти главата! Изнасилиш - набиване на кол! Убиеш - екзекуция, но някаква мъчително, примерно обесване! За даване на подкуп 20 години затвор, за взимане на подкуп доживотен затвор! И тн...

Имам нулева толерантност към престъпленията!
Единственото, за което ще бъда не толкова строг е превишаването на скоростта, защото според мен е нереално ограничението в града е в 50 км/час! Трябва булевардите да са оградени с високи огради, т.е. на платното да няма никакви пешеходци, а ограничението на скоростта да бъде 80 км/час!
П.П. Май не съм споделял, че имам планове и амбиции и за политическа кариера..., та един ден като стана премиер и властта е в мои ръце... ще оправя наказателната ни система!