Време е за Класико! Барса - Реал 29.11.2010, 22:00 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Време е за Класико! Барса - Реал 29.11.2010, 22:00 часа

Мнениеот Madridist » 22 ное 2010 22:11

megan fox написа:
Madridist написа:Ами фаловете са част от играта. Който не иска да го спъват и ритат, да играе шах (въпреки,че и там може да те подритват под масата ) . :mrgreen:

Да, фаловете са част от играта (въпреки, че не е одобрявам тази част), но фаловете с цел контузия като този на Уайфалуши... за такова нещо трябва да ти забраняват да играеш МИНИМУМ 10 години!!! В крайна сметка това е футбол, не ръгби!!!

Пожелавам ти да станеш главен-прокурор един ден,защото точно такъв като теб ще оправи престъпността. За един фал,предлагаш 10 години извън терените, какво ли ще отсъждаш за изнасилване или убийство :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 22 ное 2010 22:11

tibidabo написа:Бож, ако си забелязъл една малка разлика: стилът на Барса се състои в това топката да не се задържа в играч. поради това и в мачовете ни има много малко фалове-особено извършени от наша страна. Така, че е съвсем нормално Меси да бъде много по-малко фаулиран (говорим като брой нарушения). Но да го наречеш точно него "госпожица"...наистина много ме изненада. Явно представите ти за футбол се градят на онзи фрий стаил на Роналдо, с танзанийския танц за дъжд около тъча. :) :) :) :)

Незнам дали си забелязал, но от както треньор ни е Жозе, Роналдо симулира исключително рядко. Даже освен, на мача с Милан, не помня кога за последно симулира. A Меси в половината голове са му от надиграване с протичник, в повечето случаи 2-3 човека. Ако не си забелязал, всички бягат от него, никой не си прави труда да влезе по-грубо(не като Уйфалуши, просто да го натисне малко). Сигурно си мисли, че ще линчуват и него
Последна промяна от bojkyy на 22 ное 2010 22:15, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 22 ное 2010 22:14

То и аз мислех да му направя забележка за това на Меган, ама си викам, че той пак е под пара. Нмяа как да даваш такова мнение, след като "оня ден" Валдес направи ММА лайф на "шведа".
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 22 ное 2010 22:22

Madridist написа:
megan fox написа:
Madridist написа:Ами фаловете са част от играта. Който не иска да го спъват и ритат, да играе шах (въпреки,че и там може да те подритват под масата ) . :mrgreen:

Да, фаловете са част от играта (въпреки, че не е одобрявам тази част), но фаловете с цел контузия като този на Уайфалуши... за такова нещо трябва да ти забраняват да играеш МИНИМУМ 10 години!!! В крайна сметка това е футбол, не ръгби!!!

Пожелавам ти да станеш главен-прокурор един ден,защото точно такъв като теб ще оправи престъпността. За един фал,предлагаш 10 години извън терените, какво ли ще отсъждаш за изнасилване или убийство :)

Аз съм твърдо ЗА смъртното наказание, както и бих желал да се въведът Крумовите закони! Крадеш нещо дребно - режат ти ръката, крадеш нещо едро, т.е. с по-голяма стойност - режат ти главата! Изнасилиш - набиване на кол! Убиеш - екзекуция, но някаква мъчително, примерно обесване! За даване на подкуп 20 години затвор, за взимане на подкуп доживотен затвор! И тн... :evil: :evil: :evil: Имам нулева толерантност към престъпленията!

Единственото, за което ще бъда не толкова строг е превишаването на скоростта, защото според мен е нереално ограничението в града е в 50 км/час! Трябва булевардите да са оградени с високи огради, т.е. на платното да няма никакви пешеходци, а ограничението на скоростта да бъде 80 км/час!

П.П. Май не съм споделял, че имам планове и амбиции и за политическа кариера..., та един ден като стана премиер и властта е в мои ръце... ще оправя наказателната ни система!
Последна промяна от megan fox на 22 ное 2010 22:22, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 22 ное 2010 22:22

bojkyy написа:
tibidabo написа:Бож, ако си забелязъл една малка разлика: стилът на Барса се състои в това топката да не се задържа в играч. поради това и в мачовете ни има много малко фалове-особено извършени от наша страна. Така, че е съвсем нормално Меси да бъде много по-малко фаулиран (говорим като брой нарушения). Но да го наречеш точно него "госпожица"...наистина много ме изненада. Явно представите ти за футбол се градят на онзи фрий стаил на Роналдо, с танзанийския танц за дъжд около тъча. :) :) :) :)

Незнам дали си забелязал, но от както треньор ни е Жозе, Роналдо симулира исключително рядко. Даже освен, на мача с Милан, не помня кога за последно симулира. A Меси в половината голове са му от надиграване с протичник, в повечето случаи 2-3 човека. Ако не си забелязал, всички бягат от него, никой не си прави труда да влезе по-грубо(не като Уйфалуши, просто да го натисне малко). Сигурно си мисли, че ще линчуват и него

Замислял си се защо е така...защото при такава скорост в наказателното поле...всяко посягане е дузпа.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 22 ное 2010 22:23

Самата случка с Меси, Уйфалуши съм убеден,че ще я помни само с хубаво. Тогава за два дена,неговото име се споменаваше в медиите,повече отколкото в цялата му кариера дотук. Беше "звезда" макар и по не най-добрия начин. Дори си мисля,че ако един ден реши, да си пише биография, задължително ще отдели цяла глава за въпросната случка с Меси. Веднага правя подобна асоциация с А. Гойкоечея,който остава във футболната история с това,че е ..... счупил крака на Марадона. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 22 ное 2010 22:27

bojkyy написа:
megan fox написа:Ако Меси не бе пропуснал тези 2 мача щеше да бъде много повече фаулиран от гелчо! А ако на португалеца му влезе някой така и CR трябва да пропусне няколко мача... този, който го е контузил ще го осъдят на доживотен затвор, а преди това ще го разпънат на кръст!!!

Точно това искахте вие за Уйфалуши. Не помня някой да е искал да пречука Диавара като влезе като хамалин на Роналдо

А нима не беше заслужено?! А на какво отгоре някой да пречуква Диавара?! Той да е изкарал извън игра CR за няколко мача?! Нещата са просто несъпоставими! Единият не игра 2 седмици, а другият 2 минути, докато му окажат медицинска помощ!!!

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 22 ное 2010 22:27

tibidabo написа:[Замислял си се защо е така...защото при такава скорост в наказателното поле...всяко посягане е дузпа.

Всъщност, когато е в близост до наказателното поле, Меси на развива такава скорост, както когато прави пробив по крилото примерно. Така, че няма да е фатално, а и наказателното поле е прекалено малко за да развие някаква скорост, после да намали, за да отправи изтрел

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 22 ное 2010 22:28

megan fox написа:
bojkyy написа:
megan fox написа:Ако Меси не бе пропуснал тези 2 мача щеше да бъде много повече фаулиран от гелчо! А ако на португалеца му влезе някой така и CR трябва да пропусне няколко мача... този, който го е контузил ще го осъдят на доживотен затвор, а преди това ще го разпънат на кръст!!!

Точно това искахте вие за Уйфалуши. Не помня някой да е искал да пречука Диавара като влезе като хамалин на Роналдо

А нима не беше заслужено?! А на какво отгоре някой да пречуква Диавара?! Той да е изкарал извън игра CR за няколко мача?! Нещата са просто несъпоставими! Единият не игра 2 седмици, а другият 2 минути, докато му окажат медицинска помощ!!!

След влизането, на Диавара, се наложи да замразят крака на Роналдо, след мача се разбра, че ще отсъства 3 седмици

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 22 ное 2010 22:30

Madridist написа:Относно смъртното наказание и аз съм твърдо ЗА. Дори си мислех да пусна скоро тема по въпроса. ;)

Миналата учебна година точно по този въпрос писах Курсова работа. Точното заглавие на темата беше "За и против смъртното наказание в България". Доцента ме оцени на 5, защото съм бил "прекалено краен и кръвожаден"! Не било нормално да искам за всяко второ престъпление смъртно наказание! А аз като му отговорих, че само така можем да спрем престъпността, защото всеки ще се замисли дали да извърши някакво престъпление, ако знае, че хванат ли го - висва на въжето... и доцента почна да мънка, че съм бил прав, ама все пак сме били страна членка на ЕС и затова не можело да стане и тн... абе в общи линии тоя беше баси п*тката! :evil: :evil: :evil:
Последна промяна от megan fox на 22 ное 2010 22:31, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”