Лил - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Викане или мълчание?
Песимистично съм настроен
мисля, че реалния резултат е 2:0-3:0, но дано не позная. Ако измъкнем нещо ще е много добре.

- Cesc Fabregas
- Контакти:
Nikona написа:Песимистично съм настроенмисля, че реалния резултат е 2:0-3:0, но дано не позная. Ако измъкнем нещо ще е много добре.
И аз така мисля
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Че ще ни бият е ясно, дано само не е с много.Освем ако халфовете ни не ме изненадат, ама надали.
- controller
- Контакти:
За ЦСКА- чиста двойка - Рапид ще бият с разлика 2,3 гола , Левски - труден мач ще съм доволени на добра игра , нереално е да се надяваме на победа , АКО защитата е стабилна може хикс , но шанса е мининален ! Така ,че дано поне играят приятна игра Левски и ЦСКА , защото победи едва ли ще са им по силите ...

- storm
- Контакти:
Тази година Левски е домакински отбор и то се вижда от самолет. Като гости до сега в Европа не играем лесно , така че очаквам да играят добре ,а резултата не е важен ако паднем шансове има ,ако бием шансове пак има и така .. 
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
След като сте сигурни в нашата загуба ходете да пуснете тото

controller написа:За ЦСКА- чиста двойка - Рапид ще бият с разлика 2,3 гола , Левски - труден мач ще съм доволени на добра игра , нереално е да се надяваме на победа , АКО защитата е стабилна може хикс , но шанса е мининален ! Така ,че дано поне играят приятна игра Левски и ЦСКА , защото победи едва ли ще са им по силите ...
Абе тук никой не говори за ЦСКА успех и на тях обаче,а за разлика от мача със Спортинг този път и аз съм песимистично настроен.Лил е класен отбор и който си мисли че са от нашата черга,жестоко се лъже.Помня си миналия сезон в ЛЕ,смачкаха Дженоа и Славия Прага в групите,много ще ни е трудно днес и мисля че ще загубим с 2,3 гола разлика,дано да греша.
Важното е след мача да подкрепим отбора
И преди
И сега
Левски значи Свобода
И сега
Левски значи Свобода
ЕМИЛ написа:След като сте сигурни в нашата загуба ходете да пуснете тото![]()
Не играя тото. Незнам защо се дразниш, говорим си за реалната ситуация, всичко друго е самозалъгване.
И на малките деца е ясно: вратар слаб, защита слаба, халфова линия /без Дарко, Йовов, Кривия неможе цял мач да изнесе срещу силен отбор/, нападение /който и да питаш му е ясно, че спрат ли Гара И Жо и сме до там /Дани гледа отблизо/.
Та защо да си говорим глупости? Истината е, че постижимо е да измъкен Х срещу Лил като домакини, Х срещу Гент като гости и ако Спортинг са се класирали и дойдат с резервите в София да измъкнем нещо. Всичко повече от това ще си е геройство.

Nikona написа:ЕМИЛ написа:След като сте сигурни в нашата загуба ходете да пуснете тото![]()
Не играя тото. Незнам защо се дразниш, говорим си за реалната ситуация, всичко друго е самозалъгване.
И на малките деца е ясно: вратар слаб, защита слаба, халфова линия /без Дарко, Йовов, Кривия неможе цял мач да изнесе срещу силен отбор/, нападение /който и да питаш му е ясно, че спрат ли Гара И Жо и сме до там /Дани гледа отблизо/.
Та защо да си говорим глупости? Истината е, че постижимо е да измъкен Х срещу Лил като домакини, Х срещу Гент като гости и ако Спортинг са се класирали и дойдат с резервите в София да измъкнем нещо. Всичко повече от това ще си е геройство.
Абсолютно вярно,няма смисъл да се залъгваме излишно.
И преди
И сега
Левски значи Свобода
И сега
Левски значи Свобода
ЕМИЛ написа:След като сте сигурни в нашата загуба ходете да пуснете тото![]()
Вече е пуснато bet 365 дава 1.80 за 1 на Първо полувреме