16.10. 21:00 Левски - Пирин Благоевград

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
G.B.S
Контакти:

Re: 16.10. 21:00 Левски - Пирин Благоевград

Мнениеот G.B.S » 16 окт 2010 23:24

dodo7271 написа:
G.B.S написа:Хубаво второ полувреме.Дано да имаме късмет в четвъртък

И да имаме късмет, с тая защита ще ни шибнат една петица и изобщо няма да ни чакат.

Дам Иво Ивонов нещо никъв го няма.дано Ясен и Гонзо измислят нещо :idea:

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 16 окт 2010 23:25

blue avalanche написа:Стига сте се дърлили :"Има дузпа,няма дузпа..."Хората са го казали отдавна:"Дузпа,фал,корнер,аут,край на мача и т.н. има,когато съдията ги свири!"Иначе-Митрев стига първи до топката,избива и след това какво трябваше да направи-да се всмукне навътре,за да може играча на Пирин да мине?
За феновете на Левски(другите са ми ясни:"Съдията закла Пирин","Момчетата плачат в съблекалнята","Подиграха се с труда на момчетата" и т.н.):
Абстрахирам се от гола и асистенцията,НО,ЗА МЕН,Гаджев и Огнянов,през по-голямата част от мача-пълни фигуранти!Гаджев няма добър мач този сезон!Огнянов,пък,изобщо няма добър мач!Днес и двамата-слаби!

Нали не си очаквал от Гаджев да мачка по терена и да вкара 3 гола? Той не е играл от месец. Огнянов си го знаем, само не знам защо Ясен още разчита на него.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 16 окт 2010 23:26

dodo7271 написа:
blue avalanche написа:Стига сте се дърлили :"Има дузпа,няма дузпа..."Хората са го казали отдавна:"Дузпа,фал,корнер,аут,край на мача и т.н. има,когато съдията ги свири!"Иначе-Митрев стига първи до топката,избива и след това какво трябваше да направи-да се всмукне навътре,за да може играча на Пирин да мине?
За феновете на Левски(другите са ми ясни:"Съдията закла Пирин","Момчетата плачат в съблекалнята","Подиграха се с труда на момчетата" и т.н.):
Абстрахирам се от гола и асистенцията,НО,ЗА МЕН,Гаджев и Огнянов,през по-голямата част от мача-пълни фигуранти!Гаджев няма добър мач този сезон!Огнянов,пък,изобщо няма добър мач!Днес и двамата-слаби!

Нали не си очаквал от Гаджев да мачка по терена и да вкара 3 гола? Той не е играл от месец. Огнянов си го знаем, само не знам защо Ясен още разчита на него.

Аз съм доволен днес от Огнянов,игра добре и вкара хубав гол.Гаджев също игра с много желание,но му липсва практика.
Последна промяна от niki87 на 16 окт 2010 23:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 16 окт 2010 23:27

Значи си готов на черното бяло да кажеш ?Браво бе.Как ще стига пръв Митрев до топката, ясно се видя на повторенията, че пиринския я чуква като във Варна вашия играч.Същаата ситуация.Вие май верно сте роботи както някой преди мене написа....

anton1oli

Мнениеот anton1oli » 16 окт 2010 23:28

Mussolini с това ти отговарям как съдията е повлиял на мача
Коце Ангелов: Загубихме заради груби грешки, а не заради спорни ситуации.

Потребителски аватар
G.B.S
Контакти:

Мнениеот G.B.S » 16 окт 2010 23:29

Незнам защо спорите за глупости като нямаше никва дузпа :roll:

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 16 окт 2010 23:30

Виж сега, аз не отричам, че бяхте по-добри и заслужено бихте.Въпроса е в принципите.Не може някой да се толерира за сметка на друг.Ако се прави така идват Спортингите, БАТЕтата и Тамперетата...

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 16 окт 2010 23:31

G.B.S написа:Незнам защо спорите за глупости като нямаше никва дузпа :roll:

О.К., няма, тогава защо се свири такава във Варна - грешка на съдията ли ?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 окт 2010 23:31

Най-силният футболист на Левски е Сержиньо Грийн и ако не е той с тази двойка централни защитници дето са по-зле от тези на Чардафон (това за Чардафон са отново думи на Грънчаров), то Левски ще инкасира по едно три гола на мач във вратата си.

В момента ръководството ви яко рискува с Дембеле, видимо си личи, играе в контузия и ако стане хронична, това може да му коства един-два месеца аут от терена.
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 окт 2010 23:32

dodo7271 написа:

И преди този месец-слаб(писах-този сезон).В един мача не е уцелил вратата.Тежък,тромав,неповратлив,редовно си изпуска човека,а като го изпусне,не гони)...Все пак е деф.халф,нали?Не знам на кое отгоре е и капитан!И тази вечер играч на мача-Грийн!

Върни се в “Архив”