edmon_dantes написа:USF написа:Какво дерби е това бе момчета, Славия не смеят да ритнат топката към вратата, не във вратата! Ама то се знаеше, че сателитчето на Левски трябва малко да ги съживи! Сега пак очаквам 30 - 40 теми, че Левски са възродени, че са невероятни, че сте най - великите! А всъщност реалността е друга ...
Смешник си, смешник. Отивай си коментирай четирибуквието, че утре не се знае какви ще ги дъвчете в Мездра. Ясно ли ти е? Левски си победи съвсем нормално - много слабо първо първо полувреме с почти никакви положения. Второто се съживихме и заиграхме по-добре. Но тази победа не означава нищо. Нека видим и другите мачове, които предстоят - там ще проличи истината. Станчев ми направи много добро впечатление, а Гаджев си е Гаджев - раздаваше перфектни пасове. Който си го може - го може.
Така първо имах намерения да честитя победата на Левски,според поста над мен вероятно "петбуквения шампион",така ли да се изразя,в най-кратък вариант,но този коментар ме подразни?Точно ти не се кани,а гледай реално на нещата и не ръмжи,да не кажа не мучи.Левски няма нищо общо с ЦСКА и е тъпо и комплексарско от товя страна да коментираш ЦСКА,когато никой не ти говори за ЦСКА,а става дума за мач на Левски.[/offtopic]
По мое мнение добра победа за Левски в битката за Европа.Утре стискайте палци за Пирин да спъне Локото,че иначе става страшно,ако разчитате на нас да вземем купата,трудно,не и невъзможно,така че,с тези игри и ако съперниците играят слабо третото място не мърда.Ще е интересен мача Локо Сф-Левски през седмицата.