Левски - ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕВСКИ-ЦСКА ВЕЧНИЯ X
iskam CSKA da bie ama ne6to mi miri6e toq ma4 qko neznam 6to
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

redguy написа:Blue_Lion написа:В момента не виждам как ще бием цска ! Или някъв измислен хикс или ще паднем,но с малко ! Като мач,ще е адски тъп и грозен,дано поне има някаква атмосфера от трибуните,че не знам вече...
Блу един път и с тебе да съм съгласен мача ще е зверски тъп за това да вземеме повече бомби и от двете агитки за да си направим купона,
Вземи бомби,заври си ги отзад и ни освободи от присъствието си!Това в рамките на шегата,а че мача ще е тъп,то е ясно,няма футболисти от класа и в двата отбора!Всичко е възможно като краен изход,но аз все си мисля,че Сесакату много пъти са ни вадили от дълбоки дупки,дано и сега да стане така

И ДВАТА ОТБОРА ИГРАЯТ КОЛЕБЛИВО И НЕ МНОГО ДОБРЕ.ЦСКА ИМА ПРЕДИМСТВО С ТРЕНЬОРА,НО ВСЕКИ РЕЗУЛТАТ Е ВЪЗМОЖЕН.ДОРИ И ТАКЪВ,КОЙТО ДА ОСТАНЕ ЗА ФОЛКЛОРА.ПО-НОРМАЛНО Е АРМЕЙЦИТЕ ДА ПОБЕДЯТ,ЗАЩОТО,ВСЕ ПАК СА ШАМПИОНИ И ВОДАЧИ В КЛАСИРАНЕТО.ТОВА ЩЕ НАПРЕВИ ПОДУЕНЦИ ПРИПРЯНИ В МАЧА И МОЖЕ ДА СГРЕШАТ ФАТАЛНО.А И ГОНЗО ГО КАРА САМО НА СТАРА СЛАВА...НИЩО НЕ Е ЯСНО.
АБЕ,ПИЧОВЕ,БОМБИТЕ С БЯЛ БРОНЗ И МИНИУМ ЛИ ГИ ПРАВИТЕ?АЗ РАЗБИРАМ САМО ОТ МОРСКИ МИНИ....ПРОБВАХ ДА СИ НАПРАВЯ БОМБА,КАТО ВЗЕХ РЕЦЕПТА ОТ ЕДИН САЙТ НА АЛ-КАЙДА,АМА СИ ВЗРИВИХ БАРАКАТА В ДВОРА.
popaj написа:АБЕ,ПИЧОВЕ,БОМБИТЕ С БЯЛ БРОНЗ И МИНИУМ ЛИ ГИ ПРАВИТЕ?АЗ РАЗБИРАМ САМО ОТ МОРСКИ МИНИ....ПРОБВАХ ДА СИ НАПРАВЯ БОМБА,КАТО ВЗЕХ РЕЦЕПТА ОТ ЕДИН САЙТ НА АЛ-КАЙДА,АМА СИ ВЗРИВИХ БАРАКАТА В ДВОРА.
Ако никога не си правил по добре не се пробваи сам за да ти останат ръце за да можеш да развяваш шала на любимия си отбор.Само ЦСКА
КОИТО НЕ Е С НАС Е ПРОТИВ НАС-ЛУДИТЕ ОТ СОФИЯ<FRONT CS48>
redguy написа:popaj написа:АБЕ,ПИЧОВЕ,БОМБИТЕ С БЯЛ БРОНЗ И МИНИУМ ЛИ ГИ ПРАВИТЕ?АЗ РАЗБИРАМ САМО ОТ МОРСКИ МИНИ....ПРОБВАХ ДА СИ НАПРАВЯ БОМБА,КАТО ВЗЕХ РЕЦЕПТА ОТ ЕДИН САЙТ НА АЛ-КАЙДА,АМА СИ ВЗРИВИХ БАРАКАТА В ДВОРА.
Ако никога не си правил по добре не се пробваи сам за да ти останат ръце за да можеш да развяваш шала на любимия си отбор.Само ЦСКА
ПИЧ,МАЙТАПЯ СЕ,БОМБИТЕ АЗ СЪМ ГИ ИЗМИСЛИЛ ПРЕДИ 500ГОДИНИ.

пич, ти дай рецептата за мината, ние ше видим как ше го мислим 

Ако не възразяваш,ръчните гранати също вършат добра работа!popaj написа:АБЕ,ПИЧОВЕ,БОМБИТЕ С БЯЛ БРОНЗ И МИНИУМ ЛИ ГИ ПРАВИТЕ?АЗ РАЗБИРАМ САМО ОТ МОРСКИ МИНИ....ПРОБВАХ ДА СИ НАПРАВЯ БОМБА,КАТО ВЗЕХ РЕЦЕПТА ОТ ЕДИН САЙТ НА АЛ-КАЙДА,АМА СИ ВЗРИВИХ БАРАКАТА В ДВОРА.

Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
redguy написа:Blue_Lion написа:В момента не виждам как ще бием цска ! Или някъв измислен хикс или ще паднем,но с малко ! Като мач,ще е адски тъп и грозен,дано поне има някаква атмосфера от трибуните,че не знам вече...
Блу един път и с тебе да съм съгласен мача ще е зверски тъп за това да вземеме повече бомби и от двете агитки за да си направим купона,
хахаха ми нямам спомен да сме спорили

popaj написа:АБЕ,ПИЧОВЕ,БОМБИТЕ С БЯЛ БРОНЗ И МИНИУМ ЛИ ГИ ПРАВИТЕ?АЗ РАЗБИРАМ САМО ОТ МОРСКИ МИНИ....ПРОБВАХ ДА СИ НАПРАВЯ БОМБА,КАТО ВЗЕХ РЕЦЕПТА ОТ ЕДИН САЙТ НА АЛ-КАЙДА,АМА СИ ВЗРИВИХ БАРАКАТА В ДВОРА.
ИСКАМ СНИМКИ

nn72 написа:Ако не възразяваш,ръчните гранати също вършат добра работа!popaj написа:АБЕ,ПИЧОВЕ,БОМБИТЕ С БЯЛ БРОНЗ И МИНИУМ ЛИ ГИ ПРАВИТЕ?АЗ РАЗБИРАМ САМО ОТ МОРСКИ МИНИ....ПРОБВАХ ДА СИ НАПРАВЯ БОМБА,КАТО ВЗЕХ РЕЦЕПТА ОТ ЕДИН САЙТ НА АЛ-КАЙДА,АМА СИ ВЗРИВИХ БАРАКАТА В ДВОРА.
Да,ама ако замеряме Борат и Глупи,ще е проблем,щото глупи поне ще избяга,иначе борат ще се разхвърчи навсякъде ! Тая смрад дето ще остане след него,ще я изтърпим,ма дайте поне и глупи да го разстърсим и него