Трансфери през зимната пауза в Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Los Che
- Контакти:
Re: Камбуров в Левски?
Камбуров отива в Гърция от зимата.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
- metodito
- Контакти:
ЛЕВСКАРКА написа:Преди няколко месеца гледах интервю с камбуров. беше му зададен въпроса: дали иска да играе за левски? той отговори, че за сега не. така, че смятам, че марто няма да дойде при нас. по добре да играят Табаков, цачев и Иса.
Според мен, за поредна година няма да дадат шанс на младите. Особеноо ако треньора е чужденец или наемник.
Pro-European написа:
Няма значение възраст, клубна принадлежност и т.н.-трябва ни някой, който да МОЖЕ да вкарва голове!
Цачев, Иса, Табаков, Х (евентуално някой нов), Камбуров не иска да идва на Герена.
От доста време вървят слухове че Батков е продал клуба и всичко върви по инерция .Дано новия собсвеник /ако има такъв/ да е по паралия и да не купува чужденци на кило, защото имаме достатъчно и се чудим е на кой да ги продадем.
-
- Контакти:
Според мен ще е добро попълнение,защото не му трябва обиграване,адаптация и т.н.веднага ще започне да бележи,а и да си дойдат младите Цачев,Иса и Табаков ще има какво да научат от Камбуров и Гонзо.Само ЛЕВСКИ!!!
Просто на мен това ми се струва на спекулация. Просто не може той да дойде в Левски, защото както всеки по-нагоре пише, Батков трябва да се бръкне за пари, за да го вземе, а като го знаем какъв е, едва ли ще даде за него... Сигурно ще си каже:
"Аз да не съм малоумен да давам толкова пари за един българин, като вместо него, мога да взема 2-3 свободни играча. Тъкмо ще ми излезне евтино и няма да съжалявам, ако не става нищо от тях"
"Аз да не съм малоумен да давам толкова пари за един българин, като вместо него, мога да взема 2-3 свободни играча. Тъкмо ще ми излезне евтино и няма да съжалявам, ако не става нищо от тях"
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Трансфери през зимната пауза в Левски
Гонзо няма да се връща на терена. Това заяви за Канал 3.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- Pro-European
- Контакти:
bigbonusprize написа:Гонзо няма да се връща на терена. Това заяви за Канал 3.
много жалко;(
искаше ми се да поиграе още 2-3 полусезона!
Авторът на темата: Ще спре ли..
1-Петков, вече приключва с футбола.
2-Минев, да ,това е футболист
3-Рабех ,може да не играе а да е в истризвителното./Няма ли закон за такива като него и Тебарканин,ако съм аз в затвора /
4-Миланов ,изгаснала звезда
5-Милиев,този пък кой беше ,че не се сещам
6-Сърмов,вечната надежда
7-Бардон,вече става само за Китай.Да се хванат за ръчичка с Топузаков и марш в Блиския Исток
8-Тасевски ,да,но един отбор не прави
9-Димитров,може да играе ,но за дублиращият.
10-Жоазинйо и Зе Соарес не са това което показваха когато дойдоха в Левски ,каква ли е пречината???
11-Йовов,това момче е за Рекордите на Гинес,,този няма място в ,,Заря''-Крушаре .Какво прави в Левски???
12-Христов,сега и в Ботев не вярвам да го вземат.Горкият той.Моите саболезнования..Чаооооо.
13-Балатанов,като качевства се доближава до великият Йовов...
14-Кръстовчев,да ,добър футболист...
2-Минев, да ,това е футболист
3-Рабех ,може да не играе а да е в истризвителното./Няма ли закон за такива като него и Тебарканин,ако съм аз в затвора /
4-Миланов ,изгаснала звезда
5-Милиев,този пък кой беше ,че не се сещам
6-Сърмов,вечната надежда
7-Бардон,вече става само за Китай.Да се хванат за ръчичка с Топузаков и марш в Блиския Исток
8-Тасевски ,да,но един отбор не прави
9-Димитров,може да играе ,но за дублиращият.
10-Жоазинйо и Зе Соарес не са това което показваха когато дойдоха в Левски ,каква ли е пречината???
11-Йовов,това момче е за Рекордите на Гинес,,този няма място в ,,Заря''-Крушаре .Какво прави в Левски???
12-Христов,сега и в Ботев не вярвам да го вземат.Горкият той.Моите саболезнования..Чаооооо.
13-Балатанов,като качевства се доближава до великият Йовов...
14-Кръстовчев,да ,добър футболист...
- deepblue1963
Петков,Симонович,Йовов,Вагнер,Христов-да си ходят.Трябва ни вратар,но най вече плеймейкър(вече не си спомням кога за последно имахме такъв-май от Г.Йорданов насам).Човекът на паса:дългия,късия,извеждащия,головия.Бардон,Тасевски,Сърмов имат отделни изблици,но не са.Център-нападател,щото само с Еньо не може.Мощен таран,какъвто беше К.Миланов.Защото с джуджета в Европа не става(още ми е чудно как Залцбург не ни вкараха гол от статично положение).
Последна промяна от deepblue1963 на 11 ное 2009 16:25, променено общо 1 път.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!