turbogena написа:е как ще съберете 40 000 като не се продават билети за сектор Б
Ахахаххахаха затапи ги яко.С сектор Б националния е 43 хиляди Б сектор е към 5 6 хиляди мисля излизат 40 хиляди без няколко.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
turbogena написа:е как ще съберете 40 000 като не се продават билети за сектор Б
ЕМИЛ написа:POPCORN написа:ми минимум 25 хиляди бяхме !!ходи виж някъде
Пуканка ,сега е сезонът на туршиите.Едва ли повече от 15 000 ще се съберете в тази късна софийска вечер.......
Neron написа:turbogena написа:е как ще съберете 40 000 като не се продават билети за сектор Б
Ахахаххахаха затапи ги яко.С сектор Б националния е 43 хиляди Б сектор е към 5 6 хиляди мисля излизат 40 хиляди без няколко.
POPCORN написа:хахахаха а вие с дебрецен защо бяхте 15 хилки бе?
ЕМИЛ написа:POPCORN написа:хахахаха а вие с дебрецен защо бяхте 15 хилки бе?
Заради лятната почивка на хората.Затова
ЕМИЛ написа:POPCORN написа:ЕМИЛ написа:Никакъв шанс нямате за 40 хиляди.Повече от 20 000 неможете да съберете.
хахах тоя па.ние на динамо москва бяхме 27-28 бе я се стегни
Я пак с бройката ,че нещо ми е размазана на екрана........
POPCORN написа:Neron написа:Абе пуканке омекнаха ти капачките нещо.Отначало ми се хвалиш с 40 хиляди като се осъзна че нема стане твойта работа свали на 20 я си ги кажи 15 с хилядаместния задник на Дудучето.
брато не искам да те обижцдам, защото си на всяка манджа мерудия, и не си запознат обаче говориш.то и на цска динамо не бяхме 25 ама така се оказа май а?и да ви кажа, ще сме 30 хиляди, колкото и да не и се ще !
Neron написа:POPCORN написа:Neron написа:Абе пуканке омекнаха ти капачките нещо.Отначало ми се хвалиш с 40 хиляди като се осъзна че нема стане твойта работа свали на 20 я си ги кажи 15 с хилядаместния задник на Дудучето.
брато не искам да те обижцдам, защото си на всяка манджа мерудия, и не си запознат обаче говориш.то и на цска динамо не бяхме 25 ама така се оказа май а?и да ви кажа, ще сме 30 хиляди, колкото и да не и се ще !
Последно кое си избираш 20 хиляди ли да сте минимум или 30 хиляди?Май и ти незнаеш.А на мен много ми пука колко ще сте нека и вие да се хвалите като минете 30 хиляди на Васил Левски.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта