Дебрецен-Левски[Официална тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
todordk
Контакти:

Re: Дебрецен-Левски[Официална тема]

Мнениеот todordk » 21 авг 2009 16:38

Моята прогноза е 2-3 след 2-0 до 25-тата минута за дебрецен!
МАЗОХИСТ А? :))
якооо....накрая ще ликуваме!
няма ли някои да каже наистина Петков ше играе ли или не. някъде може ли официално да се провери!
че вече прочетох 10 милиарда мнения!
а за мача....видя се че миланов НЯМА алтернатива за момента или ако има то тя не е минев!
Рабех също....и на 2 кила ракия пак е по добър от генев...сори!
ДАНО успеем макар че в ЛЕ имаме някакъв шанс за нещо а в ШЛ никакъв!

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 21 авг 2009 17:45

Гошо няма натрупани картони и ако е здрав няма причина да не играе.
Иначе за мача, надеждата умира последна. Докъто не изтекат 90-те минути, надежда има.
Само Левски!!!

ivan_kalev
Контакти:

Re: Реванша в Будапеща!!!

Мнениеот ivan_kalev » 21 авг 2009 18:31

DukeUnv написа:
ivooou написа:Слабоумно ГОВЕДО недей да пишеш глупости най-посещаваният мач в чужбина е на ЦСКА ,и ние биеме сопственият си рекорд 3 пъти.На мача Галатасарай-ЦСКА бяхме около 6500 души.Вие толкова не се събирате и на Герена.

А вие да речем както нас в мач срещу Ботев през периода, в който адски много хора са на море колко се събирате? :shock: Ае недей да говориш напразно. В мачовете ни от първенството попринцип се събираме бая повече от 6500!!! :?

е ти кво искаш, на градското дерби с побратимения отбор ли да не идат 6500 души? :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 21 авг 2009 19:18

ГОШО ПЕТКОВ ЩЕ ИГРАЕ!!!! За мача наистина се надявам на едно 0:2 - не ни остава нищо друго освен моШно в Унгария!!! 8-)
Изображение

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 21 авг 2009 20:28

Чета различни мнения но, според мен, "дебърцините" са много добре обигран състав! Отбор с доста бързи и снажни изпълнители. Всички видяхме каква преса налагаха по целия терен. А атаките им се развиваха "мълниеносно" за наш'та футболна действителност. Направиха ми добро впечатление. Надявам се в ответния мач, ние да оставиме добри впечатления. :lol: Ето такива мачове липсват на Левски в България. Защото за поредна година, виждаме че нашите отбори не са подготвени за мачове от подобно естество!
"А" група от 10 отбора! Това е истината! :roll:
Осъждам черната серия на Рабех, :evil: но за реванша е най- добрия вариант! Смятам че напоследък сме по- добър гост. Вярвам че ако отбележиме гол до десетата минута ще ни се усмихне щастието. Дано е паднало напрежението в момчетата, че като ги гледах преди началото на мача в София, ми се видяха пренавити и поуплашени! :x

В ЛЕВСКИ, НЯМА МЯСТО ЗА ХОРА С ЗАЕШКИ СЪРЦА!!!

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 21 авг 2009 21:13

Интересно мнение на Бижутера в *** :)

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

тактиката за будапеща!!!!!!!

Мнениеот zlatan » 21 авг 2009 22:24

Играл съм футбол още ритам за здраве в залата моето лично мнение за реванша: атаки само и единствено по фланговете,задължително се почва с ЖО И ЗЕ ТЕЗИ СА МНОГО ЗЛЕ ПО ФЛАНГОВЕТЕ,абсурд да играем с центрирания,пожелавам ден на дарко -бардон по близо до сърмов и нека ГОСПОД БЪДЕ С НАС.МНОГОслаб дебрецен по фланговете знам че капацитетите в левски са го видяли.другото което не е за подценяване тези сега в будапеща ще глътнат бастуна вервайте ми така е,цяла унгария чака задължителен успех.незнам обаче в ЛЕВСКИ КАКВО ИСКАТ ТАЗИ ГОДИНА.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Re: тактиката за будапеща!!!!!!!

Мнениеот moonlight » 21 авг 2009 22:35

Прав си . То се видя и в първия мач. Една от малкото ни хубави атаки беше по фланга, за гола на Седрик .Аз обаче си мисля , че ще е по-добре Дарко да играе като дефанзивен халф близо до Сърмов , а Бардон да играе офанзивен .Някак си повече интересни хрумвания има Бардон според мен :roll: И да не забравя мача е 1:3 ;)

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 21 авг 2009 22:35

Левски няма шанс в Европа...
1-3
4-3

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти: