Испанската Ла Лига - 2024/25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Испанската Ла Лига - 2024/25
Харесва ми Атлетико как играят всеки път при гостуване в Барселона. 

Рашка капут, Буданов салют ! 

Симеоне предварително отписва мачовете с Барселона за мен и няма проблем да удря едно рамо в битката за титлата, като по този начин вероятно си мисли, че връща на Реал за отнетите възможности в ШЛ. Той по принцип гори, срещу Барселона дори не се мъчи да лъже хората, че му пука. :D
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
На тия последната им победа срещу Барса навън в Ла лига, Ямал още не е бил роден. :lol: :lol: :lol:
Разбирам миналите сезони да клакят, когато не се борят за титлата, ама щом и сега го правят... Нема такива лузъри бате.
Дори Виляреал от кумова срама ги биха 1-2 пъти. :D
Разбирам миналите сезони да клакят, когато не се борят за титлата, ама щом и сега го правят... Нема такива лузъри бате.
Дори Виляреал от кумова срама ги биха 1-2 пъти. :D
Виляреал се осъзнаха, че вече бият на очи и решиха да замажат малко положението 1-2 пъти. Скоро пак очаквам серия от загуби. :D Но Атлетико нямат равни, не може 0 удара за 45 минути и да се бориш за тенеке. Ние паднахме 4:0, но при повече късмет мачът можеше да се развие коренно различно с два отменени гола и куп пропуски. Тия дори не се опитват да атакуват.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
-
- Контакти:
Февруари 2006г. бият на Кампа с 2 гола на Фернандо Торес. Значи все пак няколко треньора преди Симеоне също не са побеждавали в Барселона. 

Рашка капут, Буданов салют ! 

Флик ако не вземе титлата при най-слабия Реал от 15 годуни не вярвам да започне другия сезон... Иначе не знам феновете на Реал не им ли писна да пишат едно и също нещо при всеки мач с Атлети :D винаги се смея с глас
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

И кво стана ся??? За 6ти (или 7ми) път този сезон, Чоло пуска някой по-пързалката в добавеното време :lol: :lol: Реал и те получиха от същия мехлем. Това обаче беше особено велико! По незаслужена победа рядко се вижда :D :D Но кой съм аз, че да ги определям тези неща... Атлети напред към титлата!!!
(Реал като им гледам поредното Галактико, не знам как са най-слаби от 15 години)
(Реал като им гледам поредното Галактико, не знам как са най-слаби от 15 години)
sapio0o написа:Симеоне, когато и да го разкарат Атлетико все ще е късно. Не може да взимаш най-голямата заплата в света и за 11г. грам да не мръднеш като треньор.
Взима я тази заплата, защото НИКОГА не е бил извън ТОП 3, като изключим миналия сезон. Но този май се е нахъсал да се реваншира.
Атлетико имаха доста късмет, бяха втори по сила отбор с разлика. Барселона губи трети пореден домакински мач, там за титла едва ли говорят вече. Странно развитие на сезона.
Хаха, то остава да не е постоянно в топ 3 в това слабо първенство.