Първа Бундеслига (сезон 2022/2023)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Първа Бундеслига (сезон 2022/2023)
Следя отблизо Байер заради Шаби Алонсо и смятам, че тепърва ще започне да си личи труда на испанеца. Без подготовка и без собствена сeлекция в тим, който е тръгнал стремглаво по нанадoлнището - отиването му точно в Леверкузен ме изненада и въпреки очаквано трудния старт съм повече от оптимист за уменията му.

Междинния кръг се разви изцяло в полза на Байерн, който вече има 4 точки аванс на върха в класирането.
РБ Лайпциг продължава да се изкачва в класирането, като изостава на само 2 точки от втория Унион Берлин.
Последните два тима в класирането (Бохум и Шалке) постигнаха победи през този кръг, а с това се доближиха до 16-ия Херта, който записа трета поредна загуба.
РБ Лайпциг продължава да се изкачва в класирането, като изостава на само 2 точки от втория Унион Берлин.
Последните два тима в класирането (Бохум и Шалке) постигнаха победи през този кръг, а с това се доближиха до 16-ия Херта, който записа трета поредна загуба.
Мачовете на Мьонхенгладбах са гаранция за голове, но чак толкова в едната врата не съм очаквал. :D
Можеше и още даже.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Доста силна серия за Волфсбург в Бундеслигата.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- Udoji90
- Контакти:
Аз съм доволен, че Леверкузен взеха три поредни и отлепиха от опасната зона. 8-)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Udoji90
- Контакти:
Голям срив за Унион и изпадат дори от 4-ката още преди СП. Паузата ще е добре дошла за тях.
Капитанът на Байерн Мюнхен - Мануел Нойер, е счупил крака си по време на своята почивка след Мондиал 2022. Вчера стражът е претърпял операция, а сезонът за него приключи.
Това е огромен удар по амбициите на баварците, които загубиха още един основен футболист до края на кампанията - Люка Ернандес. Защитникът скъса връзки в първия мач на Фрация в Катар.
Новината за травмата съобщи самият вратар в социалните мрежи. Той е счупил крака си по време на ски.
36-годишният Нойер имаше труден сезон до момента. Той лекуваше травма в рамото преди Мондиал 2022, което му попречи да бъде в оптимална форма. До момента той записа 16 мача във всички турнири за баварците.
Байерн Мюнхен е лидер в Бундеслигата при прекъсването на първенството. В осминафиналите на Шампионската лига баварците ще се изправят срещу ПСЖ.
Това е огромен удар по амбициите на баварците, които загубиха още един основен футболист до края на кампанията - Люка Ернандес. Защитникът скъса връзки в първия мач на Фрация в Катар.
Новината за травмата съобщи самият вратар в социалните мрежи. Той е счупил крака си по време на ски.
36-годишният Нойер имаше труден сезон до момента. Той лекуваше травма в рамото преди Мондиал 2022, което му попречи да бъде в оптимална форма. До момента той записа 16 мача във всички турнири за баварците.
Байерн Мюнхен е лидер в Бундеслигата при прекъсването на първенството. В осминафиналите на Шампионската лига баварците ще се изправят срещу ПСЖ.
- Udoji90
- Контакти:
Ако и Мане не бъде готов за ПСЖ, ще им бъде много трудно на баварците.