2022 Playoffs
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 2022 Playoffs
голям мач и нищо чудно да са седем на брой. бостън биха трудно, щото дюрант беше слаб, ако му върви няма да е така.
Това си е е серията от първи кръг.
Всички мачове може би ще се решават в последните минути. Дано няма контузии.
Всички мачове може би ще се решават в последните минути. Дано няма контузии.
- Drunken_Master
- Контакти:
0
rhaegar написа:Ебахти мача!!!

THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- Drunken_Master
- Контакти:
Лидера
miro_rz написа:Заради човека в ляво ли я качи?
Той тоя кавал Кайри много се беше надъхал да натрие носа на феновете в Гардън, мама му тъпа...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Надъхал се но провали последната атака на Нетс иначе можеше и да не се стигне до такъв развой.
Преди това вкара голяма тройка но в последната атака трябваше да търсят пробив към коша (евентуален фаул)
или той или Дюрант а не да дриблира отвън докато изтече времето и изпаднат в безизходица.
Преди това вкара голяма тройка но в последната атака трябваше да търсят пробив към коша (евентуален фаул)
или той или Дюрант а не да дриблира отвън докато изтече времето и изпаднат в безизходица.
Наистина много яка серия се очертава между Бостън и Бруклин и двата отбора бяха спрягани за претенденти и спокойно можеше това да е финалът на изток. И поради тази причина това ще е най-интересната серия от първи кръг. Иначе снощи Кайрито прегоря последната атака, беше се пренадъхал нещо, иначе в защита беше адекватен доста имаше 4-5 откраднати топки, пресираше играча с топка и като цяло съм изненадам, че Бруклин въобще се върнаха в мача от 15 точки изоставане
Ае Кайри изнесе голям мач, дори и да е сбъркал накрая. По-скоро проблемът беше слабата игра на КД.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага