Така е, съгласен съм.
С това изказване иска да покаже колко са обвързани с областта, но това разделение там на каталунци и испанци ми е много тъпо.
Знаеш каква пропаганда се излива в тази област и играчите я прихващат. Някой играчи вярват на глупостите им, други пък ги казват, за да се подмазват, но реално не им пука.
Ла Лига (2021/2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- insaneboy1
- Контакти:
Re: Ла Лига (2021/2022)
А не може ли да е казал "каталунци" щото това е никнейма на Барселона - каталунците. Ей мислете малко с тая глава.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
insaneboy1 написа:А не може ли да е казал "каталунци" щото това е никнейма на Барселона - каталунците. Ей мислете малко с тая глава.
Мда, така ще да е. А децата на Тоти сигурно са вълко-италианци вероятно или направо върколаци?
Пропагандата в Каталуня е по-брутална и по-отдавнашна от тази в Македония и мес-ке-ун-клуба и играчите му са важна част от нея.
Познавам един бивш българин, дето разправяше, че бил "каталуниц", ама не щото играл в "Барцилона", а щото България нищо не му й дала, всичко му й от Каталуня. Никнейма вика...

Те защитниците и опорните халфове на Юве са по-бавни и от мен как да не ги разминава 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.