Селекция сезон 2016/17
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Долно уйно
- Контакти:
Re: Селекция сезон 2016
Сладурчето на батко http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=88723 

Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Така постъпва с хората ГГ - използва ги и после ги захвърля като някакви боклуци. Ще го усетят след време и доста други хора, когато попаднат в положението на Момчилчо. 

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Чудесна новина , селекцията продължава .

Днес 3-годишен договор с ЦСКА парафира португалецът Давид Симао!
Давид Симао е роден на 15 май 1990 год. и е юноша на португалския Бенфика и играе като полузащитник.
Давид идва от сензацията в португалската лига Арука, който се класира за Лига Европа.
За Арука Давид Симао има записани 140 мача, в които е отбелязал 16 гола!
За националния отбор на Португалия Давид е записал 50 мача за всички формации до 21 години.
Давид ще се присъедини към лагера на отбора в Австрия още днес.
„Много съм щастлив да подпиша с толкова голям клуб, чух страхотни неща от португалците Арсенио и Диого. Нямам търпение да започна тренировки с отбора“, заяви при пристигането си Симао.

Давид Симао е роден на 15 май 1990 год. и е юноша на португалския Бенфика и играе като полузащитник.
Давид идва от сензацията в португалската лига Арука, който се класира за Лига Европа.
За националния отбор на Португалия Давид е записал 50 мача за всички формации до 21 години.
„Много съм щастлив да подпиша с толкова голям клуб, чух страхотни неща от португалците Арсенио и Диого. Нямам търпение да започна тренировки с отбора“, заяви при пристигането си Симао.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
Нормално .
kolokolo написа:Чудесна новина , селекцията продължава .![]()
Нали има само един ЦСКА, а той, според вашите писания, има забрана за картотеки-к`ви са тия трансфери

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Давид Симао: Идвам да печеля купи и титли с ЦСКА
Официален сайт на ЦСКА
Най-новото попълнение на ЦСКА Давид Симао даде интервю за клубния сайт. Давид идва от сензацията в португалската лига Арука и още вчера се присъедини към отбора на ЦСКА, който е на лагер във Фюген (Австрия).
Здравей, Давид, пристигна вече за лагера на отбора, запозна се лично с треньорите и съотборниците си, какви са първите ти впечатления?
- Здравейте на всички, останах с отлични първи впечатления, всички ме посрещнаха много добре. Познавах преди това Диого Виана и Арсенио Нунеш, те ми помогнаха в избора. Като цяло съм много доволен, че съм тук.
Какво знаеше за българския футбол, беше ли чувал за ЦСКА?
- Да, ЦСКА е отбор, който е много познато име в Европа, може би най-известният български отбор. Това ме спечели. Диого и Арсенио също ми казаха много хубави неща за ЦСКА, казаха ми, че е най-големият отбор в България, със страхотни традиции и история, че в ЦСКА се работи изключително професионално и че клубът винаги иска да стане шампион. Разказаха ми и за феновете и останах очарован.
Разкажи ни малко повече за футболната ти кариера?
- Започнах да играя в кварталния отбор, след което на 9 години ме взеха в академията на Бенфика, където играх за всички възрасти. След това ме преотстъпиха на Фатима, който беше във втора лига. Играл съм 5 години в първата дивизия на Португалия за няколко различни клуба.
Коя е любимата ти позиция? Къде се чувстваш най-силен?
- Обичам да играя като плеймейкър, искам да играя с топката колкото се може по-често и да организирам играта на своя тим. Ще играя, където прецени треньорът.
Как се стигна до трансфера ти в ЦСКА?
- От ЦСКА се свързаха с мои представители, поговорили са и са се разбрали изключително бързо. Това беше голяма възможност за мен и реших да се възползвам.
Какви са амбициите ти с ЦСКА?
- Искам да играя и да помогна на клуба да постигне всичките си цели.
Какви са личните ти цели?
- Да стана шампион, да печеля купи и титли и да постигна нещо запомнящо се с ЦСКА в Европа!
В началото на разговора спомена феновете, кажи нещо за тях?
- На първо място искам да им кажа, че за мен е удоволствие да бъда в този клуб. Ще дам всичко от себе си за тази фланелка. Много съм горд, че съм част от тяхното голямо семейство наречено ЦСКА. Мога да им обещая, че на всички тренировки и мачове ще се раздавам максимално!
Официален сайт на ЦСКА
Най-новото попълнение на ЦСКА Давид Симао даде интервю за клубния сайт. Давид идва от сензацията в португалската лига Арука и още вчера се присъедини към отбора на ЦСКА, който е на лагер във Фюген (Австрия).
Здравей, Давид, пристигна вече за лагера на отбора, запозна се лично с треньорите и съотборниците си, какви са първите ти впечатления?
- Здравейте на всички, останах с отлични първи впечатления, всички ме посрещнаха много добре. Познавах преди това Диого Виана и Арсенио Нунеш, те ми помогнаха в избора. Като цяло съм много доволен, че съм тук.
Какво знаеше за българския футбол, беше ли чувал за ЦСКА?
- Да, ЦСКА е отбор, който е много познато име в Европа, може би най-известният български отбор. Това ме спечели. Диого и Арсенио също ми казаха много хубави неща за ЦСКА, казаха ми, че е най-големият отбор в България, със страхотни традиции и история, че в ЦСКА се работи изключително професионално и че клубът винаги иска да стане шампион. Разказаха ми и за феновете и останах очарован.
Разкажи ни малко повече за футболната ти кариера?
- Започнах да играя в кварталния отбор, след което на 9 години ме взеха в академията на Бенфика, където играх за всички възрасти. След това ме преотстъпиха на Фатима, който беше във втора лига. Играл съм 5 години в първата дивизия на Португалия за няколко различни клуба.
Коя е любимата ти позиция? Къде се чувстваш най-силен?
- Обичам да играя като плеймейкър, искам да играя с топката колкото се може по-често и да организирам играта на своя тим. Ще играя, където прецени треньорът.
Как се стигна до трансфера ти в ЦСКА?
- От ЦСКА се свързаха с мои представители, поговорили са и са се разбрали изключително бързо. Това беше голяма възможност за мен и реших да се възползвам.
Какви са амбициите ти с ЦСКА?
- Искам да играя и да помогна на клуба да постигне всичките си цели.
Какви са личните ти цели?
- Да стана шампион, да печеля купи и титли и да постигна нещо запомнящо се с ЦСКА в Европа!
В началото на разговора спомена феновете, кажи нещо за тях?
- На първо място искам да им кажа, че за мен е удоволствие да бъда в този клуб. Ще дам всичко от себе си за тази фланелка. Много съм горд, че съм част от тяхното голямо семейство наречено ЦСКА. Мога да им обещая, че на всички тренировки и мачове ще се раздавам максимално!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
-
- Контакти:
Надявам се, че като взимаме чужденец той ще е по-добър от нашите. Знам, че всички искаме чисто български отбори, но не се получава ако искаме да сме конкурентни Европа. Затова трябва да се направи симбиоза между силни чужденци и нахъсани българи.
Някой знае ли това дали е вярно?
ЦСКА - София е на път да привлече 21-годишния нападател на Порто – Гонсало Пасиенса, пишат медиите в Португалия.
Талантливият голаджия е очакван да пристигне в България в понеделник и да проведе заключителни разговори с ръководството на “червените”.
Пасиенса е смятан за един от най-големите таланти в португалския футбол, като има 11 мача и 5 гола за младежкия национален отбор на своята страна.
ЦСКА - София е на път да привлече 21-годишния нападател на Порто – Гонсало Пасиенса, пишат медиите в Португалия.
Талантливият голаджия е очакван да пристигне в България в понеделник и да проведе заключителни разговори с ръководството на “червените”.
Пасиенса е смятан за един от най-големите таланти в португалския футбол, като има 11 мача и 5 гола за младежкия национален отбор на своята страна.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Дано да е вярно , реално имаме нужда от класен нападател . Сега сме само с Преслав . 

realno написа:
Нормално .
Нормално .
Надявам се да е вярно! Това момче изглежда като суепр класен играч за Бг стандартите! Оценяван е на 1.5 милиона евро, има мачове и голове за първия отбор на Порто и младежите до 21 на Португалия!
Ето и клипче за него има даже:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Olywx0pjzcY[/youtube]
HardWork написа:Надявам се да е вярно! Това момче изглежда като суепр класен играч за Бг стандартите! Оценяван е на 1.5 милиона евро, има мачове и голове за първия отбор на Порто и младежите до 21 на Португалия!
Нали сте истинският ЦСКА, а той има забрана за картотеки-как правите трансфери?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":