Контроли,Трансфери,Спекулации, зима 2014-15г. Черно Море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

БАРОН
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации, зима 2014-15г.

Мнениеот БАРОН » 07 яну 2015 11:15

Готвача написа:
БАРОН написа:Днес НАШИТЕ се събират в 14.00 за първа тренировка.Няма да е лошо да сме там,за да им честитим Новата година и да им пожелаем здраве и успехи.Малко е студеничко,но истинските фенове се броят по трибуните.САМО ЧЕРНО МОРЕ !!! Да даде Господ 1915 година да е успешна за всички,които обичат най-старият футболен клуб в България ЧЕРНО МОРЕ !!!

Тя 1915 е била успешна,майката му е тази да е на подобно ниво. :mrgreen: И да не забравите да честитите Иванов ден на именниците.

На Ивановците ЧЕСТИТО !Да са живи и здрави!А дали годината е 1915,или 2015 ....какво значение има за вечноста?А ЧЕРНО МОРЕ Е ВЕЧЕН !Имало е хора,които са го изграждали в 1915,има хора които го подкрепят в 2015!Дай Боже да е така и през 2115 година!!!

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 07 яну 2015 12:13

Очевидно няма да привличаме нападател, което си е голям риск, особено ако ще се борим за НЕЩО. Дано бат Кольо да си е направил добре сметката.
Бароне, много верни неща си написал, но ги говори на хората, които не идват на мачовете. Отдръпването на феновете не е процес само в Черно море, а във всички български отбори. Защо е така и нормално и логично ли е това - сложен и труден въпрос...

БАРОН
Контакти:

Мнениеот БАРОН » 07 яну 2015 17:51

Днес на първата тренировка за годината,доста помръзнах,но на пресконференцията чух това,което исках да чуя.В един момент Кольо,се открехна и каза,че има вариант и за нападател.Централен,от БГ.Мисля,че ще е добре,ако привлекат такъв човек.Не само за времето,докато Бакари влезе в крачка,но и след това.За конкуренция и вариативност!Иначе всичко започна оптимистично.Н.Спасов каза,че всичко е спокойно.На мен лично много ми хареса,че Бакари се качи в автобуса по екип и замина към Аладжа манастир с другите!Дани Георгиев беше по дънки,но с отбора и със спортен сак.Явно тренира във фитнеса.Китанов беше вече не с две,а с една патерица.Също оптимистична крачка напред.Позволих си да поразкажа за събирането на ЧЕРНО МОРЕ,заради ГОТВАЧА и другите моряци,които са далеч от ТИЧА.За тези,които са си във ВАРНА,но са били на работа-също!А на тези,които са могли да дойдат,но не са го направили.....нищо няма да кажа.Продължавам да мисля,че ако искаме нещо да се оправи в нашия ЛЮБИМ КЛУБ,в нашия ЛЮБИМ ГРАД и в нашата ЛЮБИМА ДЪРЖАВА,трябва да сме по активни.Да не търсим,кого да обвиним и да напсуваме....а да погледнем себе си и да се запитаме:"Какво мога да направя аз?"За студ като днешния,на ТИЧА имаше доста хора.Даже Кольо като влезе в залата за пресконференцията,се изненада и тихо възкликна:"Какво става тука бе?"На мен обаче ми се иска,да сме повече.Както подобава на всеки голям клуб!!!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 07 яну 2015 18:29

БАРОН написа:Продължавам да мисля,че ако искаме нещо да се оправи в нашия ЛЮБИМ КЛУБ,в нашия ЛЮБИМ ГРАД и в нашата ЛЮБИМА ДЪРЖАВА,трябва да сме по активни.Да не търсим,кого да обвиним и да напсуваме....а да погледнем себе си и да се запитаме:"Какво мога да направя аз?"

А ти какво си направил за любимият си клуб бе мунчо :mrgreen:???

БАРОН
Контакти:

Мнениеот БАРОН » 07 яну 2015 19:01

greenpeak написа:
БАРОН написа:Продължавам да мисля,че ако искаме нещо да се оправи в нашия ЛЮБИМ КЛУБ,в нашия ЛЮБИМ ГРАД и в нашата ЛЮБИМА ДЪРЖАВА,трябва да сме по активни.Да не търсим,кого да обвиним и да напсуваме....а да погледнем себе си и да се запитаме:"Какво мога да направя аз?"

А ти какво си направил за любимият си клуб бе мунчо :mrgreen:???

Поддържам ЛЮБИМИЯТ СИ КЛУБ безрезервно от много,много години.Купувам си карта редовно и съм на всеки мач във ВАРНА и на доста от мачовете в които гостуваме.Конкретно, в момента действам за поставянето на паметна плоча в чест на създателите на спортен клуб ВЛАДИСЛАВ.За радост заедно с още един привърженик на ЧЕРНО МОРЕ сме в доста напреднал стадий,ниво община ВАРНА и съответните комисии.За жалост срещаме доста трудности от всякакъв характер.Срещаме и такива,като теб МУНЧОВЦИ.И едно уточнение МУНЧО!Ние с теб не сме адаши!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 07 яну 2015 19:24

Не съди хората във форума, за да не те съдят теб. Ясно ли е!!!

palio_morqka
Контакти:

Мнениеот palio_morqka » 07 яну 2015 19:37

Кой е мистериозния нападател -Българин ,с който ще подписваме.?

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 07 яну 2015 20:44

palio_morqka написа:Кой е мистериозния нападател -Българин ,с който ще подписваме.?

Инфо от края на света,дадено от човек не стъпвал на Тича от три години и половина.БИЖЕВ е човека.Но е тайна/докато не стане/ :mrgreen: ,защото може и да не стане,след като се огласи.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 07 яну 2015 20:47

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wDTFK2GKdfs[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tohhONbOqQs[/youtube]

БАРОН
Контакти:

Мнениеот БАРОН » 07 яну 2015 21:26

Готвача написа:
palio_morqka написа:Кой е мистериозния нападател -Българин ,с който ще подписваме.?

Инфо от края на света,дадено от човек не стъпвал на Тича от три години и половина.БИЖЕВ е човека.Но е тайна/докато не стане/ :mrgreen: ,защото може и да не стане,след като се огласи.

Надявам се,че говорим за младият Вилиян Бижев,а не за 34 годишният Георги Бижев?

Върни се в “Архив”