Всичко за Димитър Димитров-Херо в Ботев, АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: Какво е мнението ви за Димитър Димитров-Херо?

Положително
59
48%
Отрицателно
50
40%
Нямам мнение
15
12%

Общо гласове: 124

Потребителски аватар
Brannik82

Re: Херо:дойдох да вдигна Ботев Пд

Мнениеот Brannik82 » 02 юни 2014 11:58

DarkPsy написа:Херо на официалното представяне: Левски ми даваше повече пари, дойдох да вдигна Ботев Пд

[img]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2014_23/images/00490822.jpg/img]

Днес на извънредна пресконференция в пресцентъра на клубната база на Ботев (Пловдив) в Коматево бяха представени две от силните фигури в клуба. Новият изпълнителен директор Тервел Златев и спортно-технически - Димитър Димитров. На брифинга присъства и президентът на клуба Иван Джиджев. "Тази длъжност, която ще изпълнявам не съм я изпълнявам до момента. Но не е и толкова различна. Дошъл съм да помагам в израстването както на първия отбор така и на съставите от школата. Не парите бяха основното и водещото. Дори напротив - офертата на Левски беше по-висока от финансово естество. Опитвал съм се в клубовете, в които работя да бъда максимално коректен и към своя отбор и към противниците. С огромно желание ще работя в клуба, каза Херо.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=490822

Ето, че митът за алчността на Херо е разбит. Левскарите ще му се извинят ли?

Не.

Потребителски аватар
levski4ever86

Мнениеот levski4ever86 » 02 юни 2014 12:00

Няма за какво да му се извиняваме. Сам си е избрал посоката! Само скоро да не го гоните като Мъри, и да обвинявате "левскари" като Херо и Мъри, че ви съсипват отбора. Да си стоят в Ботев, или където искат. На нас такива "левскари" не ни трябват!!! 8-)
[center]България е нашата родина, Апостола е нашия баща, "Георги Аспарухов" е стадиона, а "Левски" е в нашите сърца!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/ByfNCqX.png[/wrapimg][/center]

bodil
Контакти:

Мнениеот bodil » 02 юни 2014 12:21

DarkPsy написа:Херо на официалното представяне: Левски ми даваше повече пари, дойдох да вдигна Ботев Пд

[img]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2014_23/images/00490822.jpg/img]

Днес на извънредна пресконференция в пресцентъра на клубната база на Ботев (Пловдив) в Коматево бяха представени две от силните фигури в клуба. Новият изпълнителен директор Тервел Златев и спортно-технически - Димитър Димитров. На брифинга присъства и президентът на клуба Иван Джиджев. "Тази длъжност, която ще изпълнявам не съм я изпълнявам до момента. Но не е и толкова различна. Дошъл съм да помагам в израстването както на първия отбор така и на съставите от школата. Не парите бяха основното и водещото. Дори напротив - офертата на Левски беше по-висока от финансово естество. Опитвал съм се в клубовете, в които работя да бъда максимално коректен и към своя отбор и към противниците. С огромно желание ще работя в клуба, каза Херо.

Еди прост пример: Ти си ботевист, от Ботев ти предлагат повече пари, обаче ти отиваш да работиш в Локо Пд. Тогава едно от двете горе изложени твърдения не е вярно! КОЕ?

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 02 юни 2014 12:23

Херо падна в очите на много хора, като пренебрегна чуваствата си, за да отиде дам където парите валят като пролетен дъжд. Вече тотално се убедих, че за него думите чест и достойнство, нямат никаква стойност. Много бързо забрави какво говори само преди няколко месеца. Жалко, че за пари някои хора са готови, и майките си да продадат...Поне да беше се извинил за постъпката си...

Иначе го поздравявам за това че се пребори с коварната болест и му желая здраве и живот.
Изображение

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 02 юни 2014 12:27

Ти верно ли си мислиш, че в Левски са му давали повече пари :lol: :mrgreen:
Евтино подмазване за малоумници като автора на темата. Не се сещам кой беше писал преди месец-два, че Херо е там където са парите -при Жоро Илиев в Кюстендил, при Гришата в Ловеч, след това при нас по времето на Грашнов и Чорни, а сега при Цецоуу Василев. Предполагам и в Черноморец не е работил за Бог да прости :oops:
Пожелавам му успех. Има какво да вдига. След като селекцията за 3+ млн. се доклати до престижното 3-то място и финал за купата...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 02 юни 2014 12:38

bilyaletdinov написа:Ти верно ли си мислиш, че в Левски са му давали повече пари :lol: :mrgreen:
Евтино подмазване за малоумници като автора на темата. Не се сещам кой беше писал преди месец-два, че Херо е там където са парите -при Жоро Илиев в Кюстендил, при Гришата в Ловеч, след това при нас по времето на Грашнов и Чорни, а сега при Цецоуу Василев. Предполагам и в Черноморец не е работил за Бог да прости :oops:
Пожелавам му успех. Има какво да вдига. След като селекцията за 3+ млн. се доклати до престижното 3-то място и финал за купата...

Бъркаш, медал не са взимали, даже и затова не им стигнаха милионите :!:

Потребителски аватар
ИРТИШ2013

Мнениеот ИРТИШ2013 » 02 юни 2014 12:39

bilyaletdinov написа:Ти верно ли си мислиш, че в Левски са му давали повече пари :lol: :mrgreen:

Не е трето,а четвърто...Доста скъпо четвърто.... :)
Апостолът е вечен-петното върху името му е на 102 години...

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 02 юни 2014 12:40

Херо е човек , който иска да работи в правилната посока и да утвърждава всеки един отбор . Ако никой не му се меси в работата и има нужните условия - всичко ще е добре

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 02 юни 2014 12:48

[img]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2014_23/images/00490822.jpg[
/img]

Ала бала , приказки за наивници.Работата му в Ботев е по-доходонсна и далеч по-спокойна , отколкото поемането на ЛЕВСКИ в този момент.
С оглед на това , че трябва да пази здравето си той направи правилен избор.

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 02 юни 2014 12:49

levski4ever86 написа:Няма за какво да му се извиняваме. Сам си е избрал посоката! Само скоро да не го гоните като Мъри, и да обвинявате "левскари" като Херо и Мъри, че ви съсипват отбора. Да си стоят в Ботев, или където искат. На нас такива "левскари" не ни трябват!!! 8-)

Какво да правят в "Левски" като Батков ще се подиграе с тях

Върни се в “Архив”