Челси: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, слухове)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, слухове и т.н)

Мнениеот ChelseaFUN » 24 май 2014 20:48

terry_lampard написа:
ChelseaFUN написа:Много ясно, че ако се продаде Азар или Куртоа аз например много ще се ядосам на Жозе и няма да му простя, просто ще е непростимо, ако направи това, тези двамата са бъдещето на Челси.

подкрепям колегата по-горе, но повечето тук не свалят розовите очила
интересно ми е само, как Азар и Куртоа са бъдещето, а Мата и Луиз не? Осъзнавате ли какви глупости дрънкате вече :|

Ще повторя човека горе - Луиз беше нашият бъдещ капитан ! Друго няма какво да се каже.

ПП Кой е Куртоа и какво повече е постигнал от Луиз и Мата? Че ако му четеш малоумните изказвания ще се сетиш, че боб хвърля за нас, но вие си мислете, че ще е следващият Чех така както някои смятахме, че Луиз е следващият капитан, лидер и легенда

Куртоа ще постига много успехи занапред, виждаш ли този сезон какво правят Атлети, взеха купата на лигата сега и са на финал на ШЛ, а като се върне при нас ще има още много успехи. И вече ставаш банален с тоя Мата, какво постигна в Юнайтед, нищо няма да постигне, видя на кое място завършиха. Ти май си много зле, как Азар да не ни е бъдещото, вече не знаеш и ти какво говориш, това момче цял сезон ни прави сезона и ся си афектиран и говориш глупости.Ако Азар си тръгне, играта тотално ще пропадне, просто около него ще се изгражда състава. И също така искам да те попитам, какво е постигнал толкова Давид, освен една ФА къп и ШЛ, докато Куртоа има 1 купа на лигата, 1 купа на краля, 1 път шампион на ЛЕ, както и суперкупа на Европа и сега са на финал на ШЛ, където имат голям шанс да спечелят и тотално ще надмине Давид в отношение купи.

Потребителски аватар
terry_lampard
Контакти:

Мнениеот terry_lampard » 24 май 2014 21:01

ChelseaFUN написа:
terry_lampard написа:
ChelseaFUN написа:Много ясно, че ако се продаде Азар или Куртоа аз например много ще се ядосам на Жозе и няма да му простя, просто ще е непростимо, ако направи това, тези двамата са бъдещето на Челси.

интересно ми е само, как Азар и Куртоа са бъдещето, а Мата и Луиз не? Осъзнавате ли какви глупости дрънкате вече :|

Ще повторя човека горе - Луиз беше нашият бъдещ капитан ! Друго няма какво да се каже.

ПП Кой е Куртоа и какво повече е постигнал от Луиз и Мата? Че ако му четеш малоумните изказвания ще се сетиш, че боб хвърля за нас, но вие си мислете, че ще е следващият Чех така както някои смятахме, че Луиз е следващият капитан, лидер и легенда

Куртоа ще постига много успехи занапред, виждаш ли този сезон какво правят Атлети, взеха купата на лигата сега и са на финал на ШЛ, а като се върне при нас ще има още много успехи. И вече ставаш банален с тоя Мата, какво постигна в Юнайтед, нищо няма да постигне, видя на кое място завършиха. Ти май си много зле, как Азар да не ни е бъдещото, вече не знаеш и ти какво говориш, това момче цял сезон ни прави сезона и ся си афектиран и говориш глупости.Ако Азар си тръгне, играта тотално ще пропадне, просто около него ще се изгражда състава. И също така искам да те попитам, какво е постигнал толкова Давид, освен една ФА къп и ШЛ, докато Куртоа има 1 купа на лигата, 1 купа на краля, 1 път шампион на ЛЕ, както и суперкупа на Европа и сега са на финал на ШЛ, където имат голям шанс да спечелят и тотално ще надмине Давид в отношение купи.

Аз ако съм зле за теб няма определение мойто пиле ;)

Не говори за неща, които грам представа си нямаш, а още по-малко са ти ясни. След като не си осмилил коментара ми не почвай да се косиш, че от такива като тебе бол и вече ми писна.

Професоре, пак ще те питам. Какво е Куртоа за Челси и какво Мата и Луиз бяха? Каква ирония
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/875/5805875X.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/879/5805879E.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Pix/pictures/2011/1/21/1295626128777/Frank-Lampard-and-John-Te-007.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 24 май 2014 22:28

terry_lampard написа:
ChelseaFUN написа:
terry_lampard написа:

Аз ако съм зле за теб няма определение мойто пиле ;)

Не говори за неща, които грам представа си нямаш, а още по-малко са ти ясни. След като не си осмилил коментара ми не почвай да се косиш, че от такива като тебе бол и вече ми писна.

Професоре, пак ще те питам. Какво е Куртоа за Челси и какво Мата и Луиз бяха? Каква ирония

Ти все си прав, ок, г-н "Разбирачо". На теб от всички ти писва. Няма значение какво са били и престани да плачеш за тях, минало заминало, животът продължава и без тях. По-точно ти говориш винаги неаргументирано, след края на сезон 2014/15 пак ще си говорим, дали е било правилна или не продажбата на Мата и Луис. Напълно подкрепям Жозе в решенията му, всеки с мнението си, аз толкова не харесвах Давид, пък ти си го харесвай. Сигурен съм, че ще се купи достоен заместник на Луис. Челси ще продължава да се развива и без него, както ти казах по-нагоре живота продължава.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 24 май 2014 22:44

Леко съм разочарован от решението, защото харесвах Луиз. Заставам на 100% зад Моу!!! Трябва да изгради своя Челси и май месец догодина ще бъде съден според постиженията си.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 май 2014 00:51

Дано не докараме тоя абсолютен кон Кедира.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 25 май 2014 00:57

Лично на мен Мата и Луиз ми бяха от най-любимите играчи в Челси. Оценявам като абсолютно грешен трансфера и на двамата.Просто егото на Моуриньо, което доведе до тези трансфери ще заличи спомените за хубавите неща, които направи в миналото. Годината на неговото завръщане може да бъде окачествена само по един начин - като неуспешна. Ако през новият сезон нещата се повторят, Моуриньо ще си замине безвъзвратно от Челси. Имайте доверие в него, но моето е силно разклатено, защото смятам, че отбор, който си продава най-добрите играчи, защото не влизали в "концепцията" на треньора не го чака нищо добро. Челси не е Моуриньо и Моуриньо не е Челси, както стояха нещата в Ман Юн и САФ. Това, че се мисли за някакво божество и, че развали атрактивната и изключително приятна за окото игра на Челси след като дойде, хич не ми се нрави.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 25 май 2014 01:10

Кво речи? И какво и беше атрактивно на играта ни? Колко дербита спечелихме последните две години преди Моу?
Сезонът не беше специален, но си беше доста по-добър от миналогодишния. Освен, ако Лига Европа е някакъв успех. За мен е обида да се играе в този турнир, при тези инвестиции!
Не познавам фен на друг отбор, който да не ми е казал, че сме ебаси късметлиите да продадем Луис за 50 милиона!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 май 2014 01:11

Всъщност са 40, до 50 са бонуси при различни условия, включително ПСЖ да вземат ШЛ.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 25 май 2014 01:17

явно някои хора са с къса памет ...
каква красива игра в миналите сезони?! нещо не разбрах?!
при Бенитес, РДМ, АВБ ? при кого? 6-то място във ВЛ ? отпадане в груповата фаза на ШЛ? 25 точки изоставане от първия във ВЛ ?
Арсенал да ти вкарат 5 гола на Стамфорд Бридж при АВБ ?
алоооооооо, почвам да се дразня вече, кажете какво искате, ясно и точно, без мрънкания!!!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 25 май 2014 01:17

не са ли 40 милиона ПАУНДА?
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Върни се в “Архив”