Селекцията на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекцията на Левски
А защо някой трябва да се завръща? Изгониха ги като кучета по разни турски и израелски клубове и сега искат да ги връщат. С което признават, че са направили грешка навремето махайки ги. Трябва ми единствено Кривия за да имаме някакъв мотор на отбора, останалото трябва да е ново, никакви стари играчи повече. Те са дали своето за клуба, време е други да сторят същото.
shammi написа:За едно съм над 200% сигурация - Топузаков ще се върне.
Няма кой друг да е чак такава изненада.....
И аз така мисля. Топчо ще се върне, но въпреки опита не виждам как с него ще атакуваме ШЛ. Много хазартен играч, който може във всеки момент, включително и много важен такъв да провали отбора. За ШЛ трябваше освен Рабех вече да имаме объгран играчи от калибъра на Виктор Генев или Йордан Милиев, млад и переспективен, който с 4-5 мача в Европа да претръпне и да имаме готов играч и за националния отбор не само за Левски. А сега сме принудени да за използваме или Бистрон, който също е много хазартен или Топчо просто защото имат опит. В националния отбор също... Илиян Стоянов - Коловати.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
bulldozera написа:PFC Litex написа:nikola_niko написа:какво ви е мнението за Асус
Като гледам, че отбора му този сезон е изпаднал във втора лига ми е ясно, колко е класен този Асус.
Г-н Модератор,да ви попитам тогава какво мислите за класата на Obafemi Martins,Michael Owen,Damien Duff,Shola Ameobi,Caçapa,Fabricio Coloccini също изпаднали през този сезон,но с отбора на Нюкясъл ?
Ами да ти кажа съществува известна разлика от това да изпаднеш в Израел и това да изпаднеш в Англия!

XARHTNA написа:Ето това е визитката на Иван Цветков! В скоби са посочени отбелязаните голове за съответния период! Играч, чието развитие аз лично от много време следя! Според мен би бил вярното попълнение! Има 98 гола в 245 мача! Сега е на 29, което означава, че спокойно може да подпише за 3 години, които да изиграе подобаващо в Левски! Дано дойде! За мен е много по-добър и доказан вариант от Генков, че дори и Макриев!
1997-2000 SC Heerenveen 16 (2)
2000-2002 Veendam 66 (40)
2002-2004 FC Zwolle 41 (1)
2004-2005 Helmond Sport 32 (19)
2005-2006 Sparta Rotterdam 41 (8)
2006-2008 Sivasspor 34 (11)
2008- 2009 Khazar Lenkoran 15 (17)
ТОТАЛ 245 (98)
Сори,че се намесвам-и аз лично отдавна следя развитието му и ми се струва класен играч-незнам защо само се махна от Турция,при положение,че направи добър сезон.Аз даже мисля,че в Спарта има повече от тези 8 гола,но не съм сигурен де!
Единствения му проблем е че отборите в които е играл не са от класата на Левски!

И за Цволе има повече от 1 със сигурност.По едно време се скъсваше да вкарва в холандската втора дивизия.Което значи че в А група може да вкара 50 гола на сезон 

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- DrAvalanche
- Контакти:
Силвър написа:В момента топузаков не ни трябваНе знам кое ще е сензацията да се върне
Мисля че не си прав. Ако Топчо и Рабех направят двойка ще са непробиваеми. А и Топчо си е малко темерут и ще го налага мароканчето, ако се отпуска.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

DrAvalanche написа:Силвър написа:В момента топузаков не ни трябваНе знам кое ще е сензацията да се върне
Мисля че не си прав. Ако Топчо и Рабех направят двойка ще са непробиваеми. А и Топчо си е малко темерут и ще го налага мароканчето, ако се отпуска.
Имаме доста защитници

mike28 написа:А защо някой трябва да се завръща? Изгониха ги като кучета по разни турски и израелски клубове и сега искат да ги връщат. С което признават, че са направили грешка навремето махайки ги. Трябва ми единствено Кривия за да имаме някакъв мотор на отбора, останалото трябва да е ново, никакви стари играчи повече. Те са дали своето за клуба, време е други да сторят същото.
Няма да преписваш, ей!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
От къде бе?
Да си си патентовал думите, айде жив и здрав.

Да си си патентовал думите, айде жив и здрав.

Я тая тема още я имало.Като стане 50 страници ще почна да я следа и аз 

110 години любов!