Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот futbolqga » 26 дек 2013 21:49

Der Schmarotzer написа:Бошняка от това, което е показано на клипчето (вероятно най-хубавото от него) не е лош, но десният крак май само му пречи. Иначе е много борбен, непукист, с добър поглед върху играта, застава на правилното място, сравнително бърз е. Според мен става за Левски. Само, дали Ганьо ще се бръкне за него?

Сега изгледах клипчето и за мен този човек си е централен защитник. Обърнете внимание по време на клипчето колко от намесите му са шпагати, породени от факта, че е надбяган. И все пак наистина е трудно да се прецени до колко става за нещо от толкова откъслечни моменти.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 дек 2013 22:13

futbolqga написа:
Der Schmarotzer написа:Бошняка от това, което е показано на клипчето (вероятно най-хубавото от него) не е лош, но десният крак май само му пречи. Иначе е много борбен, непукист, с добър поглед върху играта, застава на правилното място, сравнително бърз е. Според мен става за Левски. Само, дали Ганьо ще се бръкне за него?

Сега изгледах клипчето и за мен този човек си е централен защитник.

Още една причина да го вземем.Само да не стане като Ели,който също беше много работи и накрая...

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 26 дек 2013 22:57

blue avalanche написа:
futbolqga написа:

Сега изгледах клипчето и за мен този човек си е централен защитник.

Още една причина да го вземем.Само да не стане като Ели,който също беше много работи и накрая...

И мен това ме притеснява. Надявам се нашите да са го гледали внимателно, защото имаме крещяща нужда от качествен централен защитник вече няколко години и все се взимат някакви некадърници. Хайде, да беше един трансферен прозорец - бива, ама вече до гуша ми дойдоха...

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 26 дек 2013 23:05

Този по-скоро е препоръчан от Генков и едва ли някой го е гледал на живо, а по-скоро са гледали в тубата.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 26 дек 2013 23:46

Селекцията ни като всеки път е ''един път''. Футболисти не играли за отбора си, или такива дето са в обтегнати отношения с ръководните органи .... Взимаме Гарата и си решаваме всички проблеми!!!!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
LSFCforever
Контакти:

Мнениеот LSFCforever » 26 дек 2013 23:48

alexveselinov написа:
blue atak написа:Генков препоръчал босненския национал Гордан Буноза от Висла Краков на сините
Спортният директор на Левски Христо Йовов намери достоен заместник на Нуно Пинто в лицето на босненския национал Гордан Буноза. 25-годишният защитник играе във Висла Краков и е бил препоръчан на ръководството на сините от бившия си съотборник Цветан Генков.

Гордан Буноза играе за полския тим от сезон 2010/11. През есента той е твърд титуляр и има 17 изиграни мача. Договорът му с Висла Краков е до лятото, като според информациите клубът ще се опита да продаде Буноза през януари, за да спечели пари от трансфер.

Цената на бранителя според transfermarkt е 475 000 евро, но едва ли поляците ще искат толкова много пари за него. Очаква се от Левски да се опитат да договорят Буноза за около 100-150 000 евро.

Напълно възможен е този трансфер, като се има на предвид нестабилното финансово положение на Висла. Малко преувеличена е информацията, че е национал, все пак е играл само за младежките гарнитури. Доста височък ми се вижда 1.95, но е играл и като централен защитник.
Колкото до Грънчаров, на мен не ми допада. Ако ще взимаме централен защитник от А група Росен Колев е по-добър вариант. Не за пренебрегване и факта, че ще ни излезе без пари.

Ти от колко време не си гледал играта на Росен Колев??? Не знам дали си го гледал скоро, няма да се очудя да си го засякъл в някоя дискотека, той ги обикаля доста и то из цялата страна... Та сега сериозно формата му е трагична в последната около година и не ни трябва в Левски освен ако нашите не му налеят сериозно количество акъл в главата и не го амбицират да играе ако не е по трагичен и от нашите. Иначе за Бобан съм твърдо да ще закърпи доста дупки, много е добър във въздуха, което ще ни е от голяма полза, защото при статични сме трагедия - пример мача с чорбарите... В заключение Бобан - да, Колев може да го пробваме но само ако е на сравнително ниска заплата и с кратък договор нещо от сорта 1+1.
Не искам аз други да обичам,
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 27 дек 2013 00:22

tatusindo написа:Взимаме Гарата и си решаваме всички проблеми!!!!

Как така си решаваме всички проблеми?! Дори с Дембеле не станахме шампиони, а тогава имахме и други класни футболисти - Жоаозиньо, Тасевски, Грийн, Йовов......Със сегашните ни "звезди"....няма кой да ни помогне. ;)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 дек 2013 09:30

Любопитното е, че "Левски" и "Ботев" (Пд) могат да се сборят на трансферния пазар за български национал. И двата щаба са хвърлили око на "слависта" Радослав Димитров - Меси. Цената на десния бек е около 200 000 евро. Мъри Стоилов изчаква развитието на преговорите с чужденец и тогава ще се обърне към "белите" с оферта.

След това и българският кристиано, връщаме си и българският беил и отново ще събираме ментетата на а група

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 27 дек 2013 09:32

molteni написа:
tatusindo написа:Взимаме Гарата и си решаваме всички проблеми!!!!

Как така си решаваме всички проблеми?! Дори с Дембеле не станахме шампиони, а тогава имахме и други класни футболисти - Жоаозиньо, Тасевски, Грийн, Йовов......Със сегашните ни "звезди"....няма кой да ни помогне. ;)

Ами точно така е - решаваме си всичките проблеми с идването на Гарра.
Защото противно на много от мненията тук , моето е , че в Левски няма качествен реализатор и това е причината за провалите.Откакто продадохме Дембеле ,в отбора идват мега недоразумения .Дембеле от никакви положения вкарваше , а на тези 100 да им създадеш -90 ще пропуснат .Няма я пресата , борбата за позиция - НИЩО.Боби Цонев , Вутов , Гаджев,Миро Иванов са си халфове .По крилата Гари и Туре ...Липсва само Дембеле !Така мисля аз.

Потребителски аватар
Brannik82

Мнениеот Brannik82 » 27 дек 2013 10:32

Иска ми се да вземем Грънчаров от Ботев Пд - физика и характер има в него и голове вкарва - дано това да е защитника който вземем.

Върни се в “Архив”