Левски - Литекс 23.11.2013 15:15
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Литекс 23.11.2013 15:15
Бре, сакън! Панчерев ага го няма още, объркал е граматиката... Сега трябва да пренаредят мозъчносъсържимото и да додат с факти и снимки как Литекс са ни легнали. Само гледайте сеир!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Der Schmarotzer написа:Нищо не играещият Левски срещу поредния надут журналистически балон - Литекс. Добре, че поне нашите играха на кръв и ни покри късметът. В 4/5 от мача Литекс правеха каквото си поискат в средата на терена - едва в последните минути се промениха нещата, когато Литекс отпаднаха психически. Ако не се намери нормален треньор от класа и да го оставят да работи ще си кретаме така - на мускули и на късмет. Спортно-техничесвки сме много, ама много зле. Средната линия с Гаджев и Бру е за отбор в долната половина на таблицата. За какъв чеп Бру отново е на терена? Един гол след случаен рикошет не оправдава треньора. За защитата - поредната среща с дупки. Туре, започва като Гари - ако се опита да мисли преди да получи топката, а не след като я получи, би изглеждал по друг начин, е и нямаше да е в Левски, ама това е друг въпрос. Липсва нормалният извеждащ голов пас. Единственото, което ми хареса е себераздаването, с изключение на малки периоди от игровото време. Съдията през втората половина на второто полувреме май нещо се беше объркал с нарушенията и картоните, слава Богу, не беше решаващо за мача, но за съжаление ще е решаващо за първенството като цяло. И отново неадекватно интервю на Батков, добре поне, че беше след мача.
Най-тъжното то,че все пак това бе най-силният ни мач от началото на първенството ,Литекс загуби заради неориентираната си игра в защита. Въпреки изразителния резултат,се виждат многото пропуски ,които имаме и в трите игрови линии.

Re: Батков и журналистите
Батков така не се и научи, че не трябва да не говори след мач ...
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Въпреки, че не играем в последно време някакъв футбол,не съм очаквал да загубим от Литекс,по традиция играем силно срещу тях,но чак толкова убедително да ги бием не съм предполагал, че можем,явно в халфовата линия Старокин по-добре се справя и играе много добре, и с голямо желания и то не е само в този мач, изглежда тази е най-добрата позиция за него.Дано отбора да се стабилизира и тази победа им вдъхне увереност,за да покажат постоянство и да постигнат серия от добри резултати и игра.Всички се надяваме най-сетне този отбор да си повярва и постигне някакви успехи.Иначе има някакви наченки ,важното е постоянството.Ловеч не играха лошо,но на който и отбор да му вкарат 2 гола в първите 10 минути ще му се разстрои играта и няма бързо да се съвземе,макар че и те си имаха хубави възможности за гол.Дано всичко с Пламен е ок,точно почна да възвръща добрата форма и игра, и увереност, и сега тази контузия,надявам се да няма последствия.
- blue avalanche
- Контакти:
Der Schmarotzer написа:Нищо не играещият Левски срещу поредния надут журналистически балон - Литекс. Добре, че поне нашите играха на кръв и ни покри късметът. В 4/5 от мача Литекс правеха каквото си поискат в средата на терена - едва в последните минути се промениха нещата, когато Литекс отпаднаха психически. Ако не се намери нормален треньор от класа и да го оставят да работи ще си кретаме така - на мускули и на късмет. Спортно-техничесвки сме много, ама много зле. Средната линия с Гаджев и Бру е за отбор в долната половина на таблицата. За какъв чеп Бру отново е на терена? Един гол след случаен рикошет не оправдава треньора. За защитата - поредната среща с дупки. Туре, започва като Гари - ако се опита да мисли преди да получи топката, а не след като я получи, би изглеждал по друг начин, е и нямаше да е в Левски, ама това е друг въпрос. Липсва нормалният извеждащ голов пас. Единственото, което ми хареса е себераздаването, с изключение на малки периоди от игровото време. Съдията през втората половина на второто полувреме май нещо се беше объркал с нарушенията и картоните, слава Богу, не беше решаващо за мача, но за съжаление ще е решаващо за първенството като цяло. И отново неадекватно интервю на Батков, добре поне, че беше след мача.
Общо-взето си прав...
Да добавя само,че Макриев е по-твърд от Генков в единоборствата и по-трудно го събарят...
Абе, че повечето ни играчи са ботушари, дето трудно си разменят два паса е факт. Но в този мач поне играха с дух и воля. С малко помощ на късмета и на ранните голове, взехме мача. Основно с физика и борбеност. Иначе, трудно се намира конструктивния момент в развитието на атаките. Гари прави смислени неща, но си е лакомия в повечето случаи. Не му се отдава завършващия пас. Гаджев не може да е плеймейкър. Той си е опорен халф при всички случаи, на когото му връзва да уцели вратата при 1 от 5 боца извън наказателното. Вутов още е млад, за да поеме инициативата на такава позиция, но времето ще покаже 
Учуден съм от нападателите. Не са никак лоши нападатели за нашите стандарти и Генков, и Макриев. Но не могат да паснат в атаките на отбора, поне за сега. Но пак нещата опират до халфовата.

Учуден съм от нападателите. Не са никак лоши нападатели за нашите стандарти и Генков, и Макриев. Но не могат да паснат в атаките на отбора, поне за сега. Но пак нещата опират до халфовата.

Батков се изказа много правилно днес!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- GA_ veliki
- Контакти:
sin4ec написа:Бре, сакън! Панчерев ага го няма още, объркал е граматиката... Сега трябва да пренаредят мозъчносъсържимото и да додат с факти и снимки как Литекс са ни легнали. Само гледайте сеир!
Тия панчаревци изпаднаха в размисъл- нещо трудно за тях

Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
- GA_ veliki
- Контакти:
W84me написа:Батков се изказа много правилно днес!
Борат има много по-точни изказвания, но са извън футбола
Не с гняв, със смях се убива..
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
При 4:1, което си е разгромна победа, пак плюене и обвинения. Това е то българският "фен".