haha написа:"Другите начини", част 2. Само че този път идеята е Левски да бъде спасен от изпадане.
Сираков не е говорил за други начини.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
haha написа:"Другите начини", част 2. Само че този път идеята е Левски да бъде спасен от изпадане.
angelco77 написа:NOMER14 написа:Съдбата си го връща за чк в Павлодар, в Пловдив, финала за Купата. Дали ще се възползват?
Абе каква съдба те гони,бе момче.Не виждаш ли че играете ганкиното за пореден мач.
daniel875 написа:haha написа:"Другите начини", част 2. Само че този път идеята е Левски да бъде спасен от изпадане.
Сираков не е говорил за други начини.
daniel875 написа:Laetitia написа:Левскарка съм, но не искам противникови отбори да остават с човек по-малко заради подобни смешни червени картони.
Никой не може да каже дали има или няма ръка, защото съвсем умишлено камерите са разположени по такъв начин, че нищо да не се види
THE G.A.M.E написа:UltraBlue написа:neverbackdown написа:Стига говорихте глупости, нашите направиха 3-4 чисти положения за гол....нямат шанс.Колкото до червения картон мога да кажа само , че е смешен....макар ,че първоначално и аз си помислих , че има
Мислех си че само аз виждам, че играем по-добре от предните мачовеОпределено се забелязва леко подобрение...
Абе доста сериозно си ги нагънахме първите 20-на мин.
Спокойно можеше да водим с 3-0.
Те също имаха 2 положения, но техните бяха след индивидуални грешки на наши играчи, докато нашите ситуации бяха изработени.
onegavon написа:Второто ,ако не вкарате до 75мин следва дузпа.Сега е момента да се доближите до челниците.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
onegavon написа:THE G.A.M.E написа:Харесва ми Левски.
Имаше много добри комбинации, но сега за сега ни липсва завършващият удар.
Чесно казано до червеният картон бяхме по-опасни.
След това Берое заиграха по-плътно прибрани ...
Нямаше картон, но ситуацията беше подвеждаща.
Ти или си мазохист или критериите ти са на нивото на групата в която играе Сливен.
Второто ,ако не вкарате до 75мин следва дузпа.Сега е момента да се доближите до челниците.
siniq_fen написа:THE G.A.M.E написа:Харесва ми Левски.
Имаше много добри комбинации, но сега за сега ни липсва завършващият удар.
Чесно казано до червеният картон бяхме по-опасни.
След това Берое заиграха по-плътно прибрани ...
Нямаше картон, но ситуацията беше подвеждаща.
С всичко съм съгласен. Жалко, че се получи тоя червен картон. Така и така щяхме да бием, сега обаче ще ревнат
Глупости на търкалета. Игра с гърди, а ръцете му бяха прибрани към тялото. Смешен картон и това е. Който твърди друго, просто си криви душата.daniel875 написа:Laetitia написа:Левскарка съм, но не искам противникови отбори да остават с човек по-малко заради подобни смешни червени картони.
Никой не може да каже дали има или няма ръка, защото съвсем умишлено камерите са разположени по такъв начин, че нищо да не се види
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 7 госта