Red Warrior написа:POPCORN написа:hristov25 написа:POPCORN написа:hristov25 написа:С мърморене няма да стане! Има 2-ро полувреме, а и мача е 90мин + продължението т.е. нищо ама нищо не е свършило.
и вторто ще излезнат като Барселона нали ?Такава ще им е играта![]()
Дане би Лудогорец да са Барселона. Амат дупки, но въпроса е липсата на идея в атака при нас?!?
Лудогорец сравнение с нас са като Барселона и се видя доста добре първото полувреме.
А бе хора, вие пак нямате връзка с реалността. Лудогорец са отбор граден 2 години, на които всичко им е ОК, а ние сме на отбор на 2 месеца, на които нищо не му е ОК.
е аз кво съм казал бе?Кога съм казал обратното?Има доста добра връзка!Това,че сме отбор на 2 месеца не означава,че не трявба да се наредиме правилно на терена и поне малко от малко да играем нещо.Какво играхме първотро?Пълен хаус.Една атака нямаме смислена!Като правиме атаки нападаме с 2ма само на 6-7 от Лудогорец !!Няма лошо,че сме на 2 месеца , ама от първия мач с Локото досега няма никакъв прогрес.Уж ни разправяха как с всеки мач ще играем поне малко от малко нещо по-добре