Шампионска лига - 2013/14

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Re: Шампионска лига - 2013/14

Мнениеот matador » 18 сеп 2013 12:54

Groucho написа:Шахтьор отново стартира силно. Малко изненадващо за мен, тъй като продадоха двама от най-силните си футболисти за миналата година.

Да така е но и взеха много добри футболисти четирима Бразилци двама от който национали и голмайстора на Аржентинското първенство от миналата година.Наистина ли няма да дават Наполи - Борусия това е най-интересния мач от първия кръг.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 18 сеп 2013 12:56

smoothc написа:
Udoji90 написа:Това на Юве вчера беше като повторение на миналогодишния мач с Нордселанд - един куп нечовешки пропуски и само 1-1. Миналата година не се оказа фатално и завършиха първи в групата - очаквам и сега да стане нещо подобно.

Реал Мадрид след тази гръмка победа в Турция,даде сериозна заявка за първото място в групата ;)
Ювентус с това равенство(срещу отбор,който е класи под тях),мисля че доста намалиха шансовете си за първото място...
В следващите мачове Реал е домакин срещу датчаните,което...99% означава нови три точки за отбора,докато задача на Ювентус е доста по-деликатна,въпреки че са домакини срещу Галата.Да,Ювентус е големият фаворит в този двубой и ще бъде наистина странно ако не успеят да спечелят,но пък от друга страна...това е,да не казвам голяма дума,но последния реален шанс на Галатасарай(ако искат да съхранят шансове и на практика за класиране напред),така че Дрогба и ко. ще направят всичко възможно поне да не загубят,защото равенството също ще се приеме като добър резултат(най-малкото защото в третия кръг приемат аутсайдера Копенхаген,докато Реал е домакин на Ювентус( и доста трудно би се получило някаква фрапантна грешка на Бернабеу),така че ситуацията в тази група тепърва ще става все по-интересна :)

Да де, аз имах предвид, че Юве може би все пак ще продължат - не непременно, че отново ще завършат първи. Но пък имам и предчувствие, че в преките двубои с Реал ще вземат превес и това може да окаже сериозно влияние върху крайното класиране. А за Галатасарай все си мисля, че дори да направят нещо запомнящо се в оставащите мачове с Реал и Юве, може би ще сбъркат и те срещу Копенхаген. :?
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 18 сеп 2013 12:57

Днешните мачове,определено са изпълнени с повече заряд и неизвестни,особено двубоите между Наполи-Борусия,Марсилия-Арсенал,Барса-Аякс,Атлетико-Зенит(изключително любопитен мач лично за мен),дано се получи наистина страхотно шоу в тези сблъсъци :)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 18 сеп 2013 13:01

matador написа:
Groucho написа:Шахтьор отново стартира силно. Малко изненадващо за мен, тъй като продадоха двама от най-силните си футболисти за миналата година.

Да така е но и взеха много добри футболисти четирима Бразилци двама от който национали и голмайстора на Аржентинското първенство от миналата година.Наистина ли няма да дават Наполи - Борусия това е най-интересния мач от първия кръг.

Шахтьор общо взето умеят да намират добри заместници на напуснали играчи. Вчера малко ме изненадаха, че бяха видимо надиграни от Реал С, но пък се оказаха доста ефективни и с победата си излизат едни гърди напред пред Байер и испанците. (Пак е по-добре от миналата година, когато според мен надиграха и Юве, и Челси на техен терен, но в двата мача взеха само 1 точка.)
Иначе да, няма да дават Наполи - Дортмунд. Единствената логика за Челси - Базел според мен е наличието на Иван Иванов в швейцарския отбор (и може би по-скоро това, че има немалък шанс да играе, щото Миланов засега си е резерва и ЦСКА поне вчера не ги даваха).
Най-интересните мачове за мен са двата от групата на Арсенал, както и Атлетико - Зенит. На пръв поглед има изявен фаворит в тези, които ще дават, но Барса - Аякс за мен представлява интерес, тъй като имам симпатии към холандците.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 18 сеп 2013 13:18

Да де, аз имах предвид, че Юве може би все пак ще продължат - не непременно, че отново ще завършат първи. Но пък имам и предчувствие, че в преките двубои с Реал ще вземат превес и това може да окаже сериозно влияние върху крайното класиране. А за Галатасарай все си мисля, че дори да направят нещо запомнящо се в оставащите мачове с Реал и Юве, може би ще сбъркат и те срещу Копенхаген.

Реално погледнато,интригата в тази група зависи точно от предстоящия двубой между Ювентус и Галатасарай!
Разбира се Юве е големият фаворит и ще се приеме като доста лош атестат,ако се издънят повторно...Битката за второто място ще стане задочна между Галата и Ювентус,но с малката забележка че Галатасарай след това ще играят с аутсайдера,докато Ювентус трябва задължително да спечели срещу Реал Мадрид(задача,която в последните години изглежда постижима за отбора,наистина Реал се превърна в нещо като "абонат" на Юве),но този път(по мое мнение) със сигурност Ювентус няма да спечели на Бернабеу!
Колкото до Галата...ако не загубят срещу Ювентус,то бъди сигурен че и в двата последващи мача срещу датчаните ще спечелят +6 точки ;) Но и да загубят,реално при едно добро стечение на нещата(Реал да спечели на Бернабеу и да не загуби в Торино),единственото спасение на Галата са +6т срещу Копенхаген,а Ювентус примерно:(1+3+0+1(0)+3=7/8) и Галата(0+0+3+3+0=6) преди последния мач в Турция между двата отбора,който ще се окаже решаващ!
Не трябва да забравяме,че Галатасарай е воден от един от най-реномираните треньори в световен мащаб,а и през миналогодишната кампания стигнаха до 1/4 финалите..предпоставки,които изобщо не трябва да бъдат подценявани.
Последна промяна от smoothc на 18 сеп 2013 13:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 18 сеп 2013 13:20

matador написа:

Явно няма. :(
Челси-Базел добре ще ги дават, заради Иван Иванов. Но от какъв зор ще дават Барселона-Аякс, всичките ли мачове възнамеряват да им дават на тез убафци? Вместо сблъсъка между лидера в Италия и вицеевропейския шампион и лидер в Бунделигата, които са в най-трудната и равностойна група, "Групата на смъртта" тази година?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 18 сеп 2013 13:50

doktora25 написа:
matador написа:

Явно няма. :(
Челси-Базел добре ще ги дават, заради Иван Иванов. Но от какъв зор ще дават Барселона-Аякс, всичките ли мачове възнамеряват да им дават на тез убафци? Вместо сблъсъка между лидера в Италия и вицеевропейския шампион и лидер в Бунделигата, които са в най-трудната и равностойна група, "Групата на смъртта" тази година?

Аз се радвам ,че ще дават този мач зареди АЯКС но мача няма да е много интересен с този състав АЯКС едва ли могат да направят нещо.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 18 сеп 2013 19:06

Днес ми се наложи да гледам Байерн М на запис. Много силно играха. Особено централните бранители изнасят почти перфектно топката.
Страшна преса и близо 80% владеене на топката. Тотално задушиха ЦСКА Москва. Манджукич трябваше да вкара поне хеттрик! Доста създават и доста пропускат и това на фона на 3-0
Единственият, който не се вписа в мача беше Мюлер..... Поне в този мач беше изолиран за огромни периоди от мача. Прекалено е добър, за да е в подобна роля (лично мнение).

ПП Робен и Рибери много тичат в защита :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 18 сеп 2013 19:49

Sardukar написа:Днес ми се наложи да гледам Байерн М на запис. Много силно играха. Особено централните бранители изнасят почти перфектно топката.
Страшна преса и близо 80% владеене на топката. Тотално задушиха ЦСКА Москва. Манджукич трябваше да вкара поне хеттрик! Доста създават и доста пропускат и това на фона на 3-0
Единственият, който не се вписа в мача беше Мюлер..... Поне в този мач беше изолиран за огромни периоди от мача. Прекалено е добър, за да е в подобна роля (лично мнение).

ПП Робен и Рибери много тичат в защита :mrgreen:

Мюлер през есента е машина за Германия и е като шиле в Бавария.
Не бяха на висота също Рибери и Кроос, но поне те в дефанзивен план бяха акуратни.
Играч на мача- австрийчето !
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 18 сеп 2013 19:58

Е, Рибери не игра зле.... Взе дейно участие за третото голче. Но малко прекалява с индивидуалната игра. Прекалено много иска да блесне индивидуално на моменти. Индивидуалните призове явно събуждат "тенисиста" в него :mrgreen: Бтв, с влизането на Швайнщайгер дойдоха и най-добрите отигравания в срещата на Мюлер (асиста за Шакири като най-явен пример).
Съгласявам се, че Кроос не беше блестящ, но това идва от позицията му и Лам (които играе на добро ниво на тази смахната позиция за него).
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Върни се в “Архив”