Да де, аз имах предвид, че Юве може би все пак ще продължат - не непременно, че отново ще завършат първи. Но пък имам и предчувствие, че в преките двубои с Реал ще вземат превес и това може да окаже сериозно влияние върху крайното класиране. А за Галатасарай все си мисля, че дори да направят нещо запомнящо се в оставащите мачове с Реал и Юве, може би ще сбъркат и те срещу Копенхаген.
Реално погледнато,интригата в тази група зависи точно от предстоящия двубой между Ювентус и Галатасарай!
Разбира се Юве е големият фаворит и ще се приеме като доста лош атестат,ако се издънят повторно...Битката за второто място ще стане задочна между Галата и Ювентус,но с малката забележка че Галатасарай след това ще играят с аутсайдера,докато Ювентус трябва задължително да спечели срещу Реал Мадрид(задача,която в последните години изглежда постижима за отбора,наистина Реал се превърна в нещо като "абонат" на Юве),но този път(по мое мнение) със сигурност Ювентус няма да спечели на Бернабеу!
Колкото до Галата...ако не загубят срещу Ювентус,то бъди сигурен че и в двата последващи мача срещу датчаните ще спечелят +6 точки

Но и да загубят,реално при едно добро стечение на нещата(Реал да спечели на Бернабеу и да не загуби в Торино),единственото спасение на Галата са +6т срещу Копенхаген,а Ювентус примерно:(1+3+0+1(0)+3=7/8) и Галата(0+0+3+3+0=6) преди последния мач в Турция между двата отбора,който ще се окаже решаващ!
Не трябва да забравяме,че Галатасарай е воден от един от най-реномираните треньори в световен мащаб,а и през миналогодишната кампания стигнаха до 1/4 финалите..предпоставки,които изобщо не трябва да бъдат подценявани.