Djack_84 написа:Нека и аз да напиша своето мнение,разбира се без да ангажирам никой с него.Изпуснахме ги първия мач – това е ясно.Чака ни тежък реванш.Според мен,има само една печеливша тактика за мача там,която обаче съм 99% сигурен,че няма да бъде избрана.Моето мнение е следното – там трябва да започнем мача прибрано,с наситена халфова линия и да разчитаме на контра – атаки.Само така мисля,че ще излъжем казахстаците.А,какво имам предвид – в защита Мюлдер,Везалов,Димов,Орлин.Деф халфове – Бру,Ангелов,Гаджев.В атака – Гари,Рамос и Лопес.Не ни трбяват дъветата Силва и Карвальо,а изброените от мен 3-ма атакуващи играчи,имат бързината и сменяйки си позициите могат да объркат домакините.Сега,някои ще кажат,защо Ангелов – ами защото най-малкото има рутината и може да поведе отбора и мисля,че е ще важен в средата.Велев,беше безличен първия мач,но си мисля,че Гаджев и слушал конско от наско тези дни и ще е друг играч за реванша.Това е моето мнение..тръгнем ли да играем както тук и в реванша може да се опарим – ще ни вкарат,я от контра,я от някое разбъркване,корнер или фал и ще налеем гипса.Писна ми да слушам как ни е било трудно срещу отбори,които се затварят срещу нас.Ами излез един път и ти срещу Монтана или Славия на Герена,ама ей така напук вземи,че ти се затвори,да ги видим тогава – ще се чудят какво става,хвани ги на контри и да ги видим...
човече прав си ама тези пак ще играят отзад,освен ако публиката не ги обърка и се втурнат напред.