Иртиш Павлодар - Левски София - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Иртиш Павлодар - Левски София - 11.07.2013 / 16:00

Мнениеот zlatan » 09 юли 2013 10:21

Djack_84 написа:Нека и аз да напиша своето мнение,разбира се без да ангажирам никой с него.Изпуснахме ги първия мач – това е ясно.Чака ни тежък реванш.Според мен,има само една печеливша тактика за мача там,която обаче съм 99% сигурен,че няма да бъде избрана.Моето мнение е следното – там трябва да започнем мача прибрано,с наситена халфова линия и да разчитаме на контра – атаки.Само така мисля,че ще излъжем казахстаците.А,какво имам предвид – в защита Мюлдер,Везалов,Димов,Орлин.Деф халфове – Бру,Ангелов,Гаджев.В атака – Гари,Рамос и Лопес.Не ни трбяват дъветата Силва и Карвальо,а изброените от мен 3-ма атакуващи играчи,имат бързината и сменяйки си позициите могат да объркат домакините.Сега,някои ще кажат,защо Ангелов – ами защото най-малкото има рутината и може да поведе отбора и мисля,че е ще важен в средата.Велев,беше безличен първия мач,но си мисля,че Гаджев и слушал конско от наско тези дни и ще е друг играч за реванша.Това е моето мнение..тръгнем ли да играем както тук и в реванша може да се опарим – ще ни вкарат,я от контра,я от някое разбъркване,корнер или фал и ще налеем гипса.Писна ми да слушам как ни е било трудно срещу отбори,които се затварят срещу нас.Ами излез един път и ти срещу Монтана или Славия на Герена,ама ей така напук вземи,че ти се затвори,да ги видим тогава – ще се чудят какво става,хвани ги на контри и да ги видим...

човече прав си ама тези пак ще играят отзад,освен ако публиката не ги обърка и се втурнат напред.
LEVSKI_FOREVER

идиотенат

Мнениеот идиотенат » 09 юли 2013 11:58

В тоя мач определено не трябва да правим грешката от София и само да се надуваме как ще ги бием с разлика и после...нъц.Най-вече играчите трябва да са спокойни и да не се хвърлят в атака от първата минута,защото според мен срещу надъханите казахи това ще е грешка-просто трябва да сме по-предпазливи и да разиграваме спокойно,без много грешки и по този начин да покажем на противника че няма да може да направи нещо сериозно.Не правим ли много грешки в пасовете в атака и най вече в защита шансовете сами ще дойдат.И също така искам да подчертая един важен компонент от играта ни,който определено не ми хареса в първия мач и той е ЦЕНТРИРАНЕТО-гледайки играта ни в София мога да кажа че повечето от центриранията ни бяха просто ужасни,а също така и безсмислени,защото при почти всяко едно центриране,с малки изключения защитниците на Иртиш преспокойно си изчистваха топката,затова според мен най-добре ще е да играем с извеждащи пасове по земя,защото бранителите на Иртиш са много високи и както се видя в първия мач нямат никакви проблеми да изчистят високо центрираните топки,а и според мен най-острите ни атаки дойдоха именно от пасовете по земя.А също така за да имаме повече острота в атака ВУТОВ задължително трябва да е титуляр-това момче ми направи дай-добро впечатление в първия мач.Просто след неговата поява на терена Левски се преобрази-от мудната и бавна игра преди,Левски започна да играе с по-голяма острота,а първоизточника на тази острота беше именно Вутов- просто момчето има нужния хъс и желание за игра,а също и нужните качества,затова трябва да го пуснат титуляр,но за съжаление мисля че с неговата крехка физика няма да може да издържи цял мач :|
Иначе за мача-прогнозата ми е много трудна победа за сините с 0:1

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 юли 2013 13:19

futbolqga написа:
BRF написа:Прогнозирам 1:0 за домакините!По принцип предпочитам да продължите и да си оставите треньора!Ако ви отстранят,ще вземе да го махнете....

Много ми харесва мнението ти ;) Още веднъж доказваш, че даже и розовото отборче да умира, вие пак се интересувате от провала на Левски повече. Но ... за твое съжаление Левски няма да се провали. Победа с 0:2, отстраняваме и следващия съперник, пък за по-нататък жребият ще си каже думата ;)

:lol: И как разбра,че се интересувам повече от отборчето ти,отколкото от любимия отбор?С това,че съм ви написъл три изречения във форума по повод конкретен мач :o !Ми то вие значи нямате фенове,повечето пишат ва нашия форум три пъти повече :lol: !
Сам виждаш,че съм раздвоен в желанието си за този мач!Знам,че ще паднете,ама не ви го пожелавам заради "тренера"!

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 09 юли 2013 13:33

Нa този свят имa три изкуствено създaдени нещa товa сa ГДР, СССР, и ЦСКA двете се рaзпaднaхa отдaвнa дойде ред и нa третото
BRF написа:
futbolqga написа:
BRF написа:Прогнозирам 1:0 за домакините!По принцип предпочитам да продължите и да си оставите треньора!Ако ви отстранят,ще вземе да го махнете....

Много ми харесва мнението ти ;) Още веднъж доказваш, че даже и розовото отборче да умира, вие пак се интересувате от провала на Левски повече. Но ... за твое съжаление Левски няма да се провали. Победа с 0:2, отстраняваме и следващия съперник, пък за по-нататък жребият ще си каже думата ;)

:lol: И как разбра,че се интересувам повече от отборчето ти,отколкото от любимия отбор?С това,че съм ви написъл три изречения във форума по повод конкретен мач :o !Ми то вие значи нямате фенове,повечето пишат ва нашия форум три пъти повече :lol: !
Сам виждаш,че съм раздвоен в желанието си за този мач!Знам,че ще паднете,ама не ви го пожелавам заради "тренера"!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 юли 2013 14:00

topchaki написа:Нa този свят имa три изкуствено създaдени нещa товa сa ГДР, СССР, и ЦСКA двете се рaзпaднaхa отдaвнa дойде ред и нa третото
BRF написа:
futbolqga написа:

Това сам ли го измисли?ГДР е изкуствено създадена,а ФРГ е естественно :o така ли :? ?Лошото от разпада на СССР за вас е Казахтан!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 09 юли 2013 17:50

Иртиш не прощава като домакин 3-0 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 09 юли 2013 18:01

shotgun blues написа:Иртиш не прощава като домакин 3-0 8-)

Колко мача на Иртиш си гледал, бе, фен на несъществуващ вече отбор?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 юли 2013 18:21

wilge написа:
shotgun blues написа:Иртиш не прощава като домакин 3-0 8-)

Колко мача на Иртиш си гледал, бе, фен на несъществуващ вече отбор?

Аз съм гледал само един мач!Срещу един софийски отбор!Дето се опита да им вкара дузпа!Ботушарчета са тия от Казахтан,ама нямате никакви шансове!Единствено ако им продадете Везалов,тогава може и да вкарате гол!

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 09 юли 2013 18:28

Едно нещо трябва да стане със сигурност и то е Митов да бъде заменен с треньор, който може да ни зарадва за 100 годишния юбилей. Щом свири съдията, Наско трябва да обяви, че бездарника Митов няма вече да води Левски.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 юли 2013 18:31

makedonski написа:Едно нещо трябва да стане със сигурност и то е Митов да бъде заменен с треньор, който може да ни зарадва за 100 годишния юбилей. Щом свири съдията, Наско трябва да обяви, че бездарника Митов няма вече да води Левски.

Точно поради тази причина ви пожелавам късмет!Дано ги отсраните,да си останете с този треньор!

Върни се в “Архив”