ПП Победителят задължително ли трябва да е от Примера? Аз тогава гласувам за Мичу
ПП Ае Боро що ме хейтваш във всяка тема, в която се опитвам да хейтна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sardukar написа:ае не спорете махленската с GrouchoПо-стар и ще ви изработи
Или с факти или пас!
ПП Победителят задължително ли трябва да е от Примера? Аз тогава гласувам за Мичу
ПП Ае Боро що ме хейтваш във всяка тема, в която се опитвам да хейтна![]()
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Groucho написа:Роналдо със Златната топка
Sardukar написа:ае не спорете махленската с GrouchoПо-стар и ще ви изработи
Или с факти или пас!
ПП Ае Боро що ме хейтваш във всяка тема, в която се опитвам да хейтна![]()
megan fox написа:Groucho написа:Роналдо със Златната топка
Иска ви се (на теб и на него), ама няма!Топката остава в Барса!
![]()
П.П. Статса ти е грешен, ама това е друг въпрос. Нищо ново под слънцето, като не успявате с факти, почвате да си фабрикувате такива.
megan fox написа:По-стар? Ако е вярно много жалко за него, защото никак не му личи да е достигнал интелектуално ниво на развитие на пълнолетен...
Groucho написа:megan fox написа:По-стар? Ако е вярно много жалко за него, защото никак не му личи да е достигнал интелектуално ниво на развитие на пълнолетен...
Lol, IP-то ми направо се обиди. Трябва да отговоря по същия начин ли?
Groucho написа:megan fox написа:Groucho написа:Роналдо със Златната топка
Иска ви се (на теб и на него), ама няма!Топката остава в Барса!
![]()
П.П. Статса ти е грешен, ама това е друг въпрос. Нищо ново под слънцето, като не успявате с факти, почвате да си фабрикувате такива.
Това е лъжа. Много добре знаеш, че всичко е точно така, защото си го проверил. Все пак, останаха дузпите в ШЛ през 2012-а. Ще ги броим ли![]()
Не ми пука кой ще вземе отличието, щом футболист на Милан не е замесен. Написах си мнението, а ти реши да репликираш
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта