Batkoto написа:вие подуянци сте странно племе, навсякъде по света хората ги интересува как играе техния отбор, а вас ви интересува какви заплати плащат при съперниците ви![]()
![]()
Техните като са на безценица как няма да се интересуват от чуждите.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Batkoto написа:вие подуянци сте странно племе, навсякъде по света хората ги интересува как играе техния отбор, а вас ви интересува какви заплати плащат при съперниците ви![]()
![]()
dreben23 написа:Смейте се тая година, че догодина ще се смее Хюсеинович.![]()
Вие и тогава се смеехте, Сараево това, Сараево онова, ама стана тя една тъжна...Такова дайчово хоро ви направи, че...
![]()
Вярвате ли, че хем се смях, хем ми стана жал за първи път, смях се и ревах едновременно, на другия ден ядохме вафлата Мура, ама на нас ни беше за първи път, а вие сте си на абонамент.![]()
FC Pirin - Real написа:dreben23 написа:Смейте се тая година, че догодина ще се смее Хюсеинович.![]()
Вие и тогава се смеехте, Сараево това, Сараево онова, ама стана тя една тъжна...Такова дайчово хоро ви направи, че...
![]()
Вярвате ли, че хем се смях, хем ми стана жал за първи път, смях се и ревах едновременно, на другия ден ядохме вафлата Мура, ама на нас ни беше за първи път, а вие сте си на абонамент.![]()
забравяш колоса МТК
![]()
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
FC Pirin - Real написа:dreben23 написа:Смейте се тая година, че догодина ще се смее Хюсеинович.![]()
![]()
забравяш колоса МТК
rsk написа:Не говори за МТК, кажи за Мура. Аз по-смешен отбор не съм виждал да отстранява български. Сигурно историята не помни такъв отбор. Само като видиш стадиона, че на пистата зад вратата продаваха хот-дог... Те неслучайно ще изпаднат тая година от първенството си. А да не говорим, че не са отбор на повече от 10 години
vaskonti написа:rsk написа:Не говори за МТК, кажи за Мура. Аз по-смешен отбор не съм виждал да отстранява български. Сигурно историята не помни такъв отбор. Само като видиш стадиона, че на пистата зад вратата продаваха хот-дог... Те неслучайно ще изпаднат тая година от първенството си. А да не говорим, че не са отбор на повече от 10 години
То и Тампере беше на 7-8 години, ама карай, вашия критерии е толкова занижен, че и финландците ги броите за колос
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост