Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сараево - Левски 26.07., 22:00ч.
Аз лично очаквам отново смешно нареден мач със вратар нападател и т.н.
Играем 2 мача и дим да ни няма не ни търсете цяло лятооо
ralka_levskarka написа:При това положение става лесен за прогнозиране и титулярния състав на Илиан Илиев. Ще е изненада ако Левски не започне с Пламен Илиев, Дъстли Мюлдер, Иво Иванов, Станислав Ангелов, Орлин Старокин, Роман Прохазка, Владимир Гаджев, Марсиньо, Симеон Райков, Кристовао Рамос и Базил Де Карвальо.
На мен лично съставът в този вид ми харесва. Сега ще сме с бързи крила, а тия ще се отворят.
П.С. злобуле ще взема да те сложа към враговете, че ми писна да ти чета глупостите.
Където искаш там ме слагай . Проблема си е твой малката .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
W84me написа:Аз не помня кога за последно играхме с професионалисти, да сме гостували в реванша и да сме продължили...
то напоследък само издънки, как да си спомняш!
Аз се сещам за два случая от ШЛ - Сиони, първи мач в София 2:0(изключително нервен мач за Левски, много подобен на този със Сараево), на реванша пак бихме с 2:0 и втория случай с Киево, първо бихме с 2:0, после 2:2
Киево е последния мач, мдаа
drvasko98 написа:Ами Злобчо е напълно прав. Какво като влезе Диамутен във форма, ако в четвъртък приключим, а Ей Богу такива индикации има немалко. Дано само некадърността на домакините да ни спаси. Не може да имаш четирима централни защитници и от тях единият да не се готви с отбора, а на всичкото отгоре да продадеш другия, който е водил някаква макар и непълна подготовка. Тук въобще не става въпрос за качествата на тези играчи, а за някакви принципи. На всичкото отгоре аз се радавм, че Ели няма да играе, явно толкова много ме впечатли в първия мач. Уверен съм, че Иванов-Ангелов могат да изкарат мача, освен това така се отваря сигурно място за Прохаска (който чудно защо не игра титуляр). Надявам се и Опоку да влезе, дори само с неговия хъс смятам, че в подобен мач може да е полезен
Защитници (или такива, които могат да играят спокойно като защитници, като не броим юношите) имаме следните - Мюлдер, Иванов, Ели, Пинто, Диамунтен, Старокин, Башлиев, Ангелов. 8 човека за 4 позиции. Един контузен (което не може да се предвиди), един неподготвен (защото не искат да му плащат по 20к евро на месец - логично). Защо да взимаме още един защитник? Ето двата варианта при ситуацията в отбора:
1. Не взимаме защитник. Играе Диамунтен, с намалена или не заплата. Плюса е че не харчим пари (за нов играч) и имаме играч, който познава отбора. Минуса е, че формата му не е добра - в което ние не сме сигурни, но се предполага.
2. Взимаме защитник. Плюс е повече вариативност при контузени играчи (което е несигурен фактор). Минуси - плащаме пари (трансфер и/или комисиони), формата е неясна, не познава отбора. А и Диамунтен още е тук - с намалена или не заплата.
Е, вариант 1 е по-малко рисков и по-евтин, като плюс може да бъде, че заплатата ще падне. Аз, лично, бих взел това решение.
Едно време, при Мъри, Станислав защо се научи да пълни дупки? Някой от вас помни ли освен Томашич, Топчо, Вагнер и Миланов, кои са ни били другите защитници?
RIR написа:zlobul написа:Ели , аут за мача . Аре честито . Сега Старокин отива в ляво , а Станислав Ангелов се връща в центъра на отбраната . Разбира се Прохазка влиза в центъра на халфовата линия . Тия смени и аз мога да ги направя , макар че на мен не ми плащат заплата , нито пък претендирам , че имам лиценз ПРО . Ако се контузи още един , ще разберете защо цялото ръководство трябва да се измете . Тези от футбол НЕ РАЗБИРАТ ! Пълни смешници . Ще играем на три фронта с 5 играча . Аре няма нужда .
Ако се контузи някой от защитата , ще влиза Диамутен , който не е водил подготовка . Е за тва неоволствам , което вие оприличавате с "плюене " по отбора .
Да земат да картотекират Ралка за централен защитник накрая . Смешници. Писна ми от некадърие.
Аз ти предлагам следното - сподели с нас няколко имена, които трябва да заемат ключовите ръководни постове в Левски - директор и треньор, най-вече. Изкажи си честно и открито предпочитанията, защото ако не го правиш, това означава, че само критикуваш и не предлагаш решения, т.е. плюеш.
Да ти обясня и за защитника - при положение, че Пинто ще е готов след около месец, какъв щеше да е смисъла от още един защитник? Само за мачовете за Лига Европа и първите 2 кръга от първенството? Диамунтен не беше на подготовка, защото искат да се оттърват от голямата му заплата. Това са си чисто мениджърски решения и ако се отърсим от емоцията покрай отбора и погледнем за малко към него като към фирмата, в която работим, ще оценим, че са логични.
Накрая имам една голяма молба. Ако след 10 месеца Левски стане шампион, тогава да престанеш да ни занимаваш с необосновано негативното си мнение, което просто си е лично.
Просто е безумие след 1 мач от сезона, с ново треньорско ръководство, със 7 нови футболиста, във форума да има само критики. И ако от младежи неработили 1 ден през живота си и не знаещи що е адаптация и свикване мога да го приема, то за другите го намирам за странна суета.
1-Отдавна трябва да си разбрал , че смешната шампионска титла или купа на България може да трогне една ограничена чат от левскарите .Защото приключим ли рано рано в Европа , ми е все тая каква ще я свършат в блатото наречено А-група.
2- Докато се орави тая муха пинто ще мине един месец , ще му трябват и още два да се адаптира и т.н . Пиши го -БЕГАЛ .
3-Един от потребителите е прав . Тук става въпрос за принципи . Не може да имаш двама чисти централи защитници и единия да не го вземеш на подготовка . Или пък ако искаш да се отървеш от него -КУПУВАШ НОВ , а не да ми преквалифицираш футболисти .
4-Прохазка за мен все още е съмнителен , а и едва ли мястото му е в дефанза.Тук пак май става дума за преквалификация.
5- Малоумния Тонев , като искаше да гради отбор да беше почнал още през зимата . Поне щяха до сега малко или много да се обиграят.
6- Кой предлагам ли ? .....Сираков . Няма по добър спортно-технически директор от него в България . Колкото и някой хора да не искат да си го признаят .
7- И аре стига с тия простотии за "новият" Левски . Кое му е новото . Та ние и досега зимахме по 5-6 ментета на полусезон и ги чакаме да се обиграват.
И накрая един съвет . Не е зле ръководителите , най-накрая да разберат , че това не е Локомотив София , а треньорския щаб , че това не е Берое . Тук феновете са взискателни и реагират на всяка една простотия от тяхна страна .
ПП Ще ми е много чудно , ако се наложи да влиза Диаманта или Башлиев отдясно . Тогава акъла не ми го побира с какво ще се оправдават .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
Осъдиха 2ма босненски хулигани условно, да им е честито
http://bulgarian-ultras.com/ultras/?q=node%2F209
http://bulgarian-ultras.com/ultras/?q=node%2F209
yasen написа:W84me написа:Аз не помня кога за последно играхме с професионалисти, да сме гостували в реванша и да сме продължили...
Аз се сещам за два случая от ШЛ - Сиони, първи мач в София 2:0(изключително нервен мач за Левски, много подобен на този със Сараево), на реванша пак бихме с 2:0 и втория случай с Киево, първо бихме с 2:0, после 2:2
Винаги е било много с клизма да се класираме като сме домакини първия мач - аз помня и Спарта Прага и Бран. Единствено с Брьондби ги бяхме утрепали още тук.
Но като цяло, ако си смятаме отпаданията от турнирите последните 10-15 години, вероятно 50/50 сме домакини/гости. Другият отбор като е по-добър от нас, няма как. С Тампере бяхме домакини втория мач ако не се лъжа, с Щурм едно време също, с Дебрецен...
Иначе, когато са на кантар нещата, е по-добре да сме домакини - Оксер и Удинезе примерно. А и като сме домакини можем да си празнуваме с момчетата.
Като цяло сме си слаб гост.
Абе хора , вие кьорави ли сте бе . Сегашния Левски е трагичен , не ги ли виждате , че не могат да вържат два паса на кръст също както при гонзо . Дори наченки за такова нещо няма . Ако не беше влязал калитарския гол на Райков съм почти сигурен , че отивахме на сигурно отпадане от тия босненски ботушари . Кой е този дето се залъгва , че играем нещо ?
RIR написа:yasen написа:W84me написа:Аз не помня кога за последно играхме с професионалисти, да сме гостували в реванша и да сме продължили...
Винаги е било много с клизма да се класираме като сме домакини първия мач - аз помня и Спарта Прага и Бран. Единствено с Брьондби ги бяхме утрепали още тук.
Но като цяло, ако си смятаме отпаданията от турнирите последните 10-15 години, вероятно 50/50 сме домакини/гости. Другият отбор като е по-добър от нас, няма как. С Тампере бяхме домакини втория мач ако не се лъжа, с Щурм едно време също, с Дебрецен...
Иначе, когато са на кантар нещата, е по-добре да сме домакини - Оксер и Удинезе примерно. А и като сме домакини можем да си празнуваме с момчетата.
Като цяло сме си слаб гост.
така е, слаб гост сме! Затова имаме толкова малко победи като гости в ЕКТ за всички времена.
Лошото е, че ако отстраним Сараево пак ще сме домакини в първия мач следващия кръг. Но Мъри е прав, няма от какво да се плашим от тези отбори, все още изостават от нас, да видим до кога!