Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: И Андрей Жеков се отказва от националния!

Мнениеот ralka_levskarka » 15 май 2012 17:29

ismail isa написа:
ralka_levskarka написа:
ismail isa написа:От заглавието разбираме ФАКТА, че някой вече се е отказа и че Андрей също се е отказал.
От самата статия разбираме, че и двамата мислят дали да се откажат :lol:

Ти самия, ако следиш малко волейбола и новините ще знаеш, че И Матей се е отказал ;)
Като не ти харесва заглавието и не си разбрал питай тия от сайта "гонг.бг"

Хаха да ти отговарям ли, да не ти ли отговарям? :lol:
Ако си прочела статията, ще разбереш, че и двамата си били дали срок до сряда- четвъртък, за да кажат дали се отказват. А заглавието с тая удивителна означава, че вече е факт. Нали тъй? :)

Прочела съм я спокойно.
С риск да се повторя: "Като не ти харесва заглавието и не си разбрал питай тия от сайта "гонг.бг" "
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 15 май 2012 17:31

Всеки човек си има принципи и позиция ,която трябва да защитава.Уволнението след три победи над силни диктуващи модата във волейбола отбори и изненадваща загуба от Германия, е меко казано некоректно.Като ,че ли винаги сме били шампиони досега и е голяма трагедия от една загуба.Прави са Казийски е Жеков да са солидарни с треньора Р.Стойчев,който съвсем случайно е най-добрия треньор в света.Но за нашата велика федерация това нее достатъчно.

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 15 май 2012 17:39

Дано това да не става факт, жалко ще е и е глупаво! Стига с тези позиции и обиди, всеки трябва винаги да е готов да играе в националния отбор. Не мисля, че някой персонално е обидил Матей или Андрей. А точно те трябва да са тези, около които да се гради бъдещия отбор. Не мисля, че те са хората, които трябва да определят кой да е треньор. Да, решенията да се сменят толкова често треньорите е грешна, но това са фактите в момента. Много ми се искаше отбора да успее с Радо, но не се получи. А моето лично ми мнение е, че Радо не е добър психолог, това го доказват и последните три шампионата в Италия, когато решавайки се титлата в един мач успя да спечели само един финал.
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Пранди отказа да поеме България!

Мнениеот turbogena » 15 май 2012 17:40

Изображение
Италианският специалист Силвано Пранди отказа да поеме националния отбор на България по волейбол за мъже. Това съобщи той в прессъобщение до БТА. Пранди получи покана от управата на Българската федерация по волейбол да води състава на мястото на Радостин Стойчев, който беше освободен през уикенда след отпадането на "трикольорите" от Германия с 1:3 гейма на полуфиналите на квалификационния турнир в "Арена Армец" в София за Олимпиадата в Лондон 2012.

"Пиша това прессъобщение, за да информирам, че взех необратимото решение да отклоня поканата на БФВ да бъда треньор на мъжкия национален отбор. След няколкото дни, през които обмислих, си дадох сметка, че липсват минимални условия за взаимодействие и взаимно единомислие, което не ми позволява да упражня по разумен начин моята работа. Благодаря на всички, които се обърнаха към мен с признание и пожелавам на българския национален отбор моето най-сърдечно "in bocca al lupo" за бъдещите им срещи. С уважение Силвано Пранди", се казва в официалното прессъобщение до БТА от Пранди.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ами сега? :roll: :roll:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Re: Пранди отказа да поеме България!

Мнениеот luxorus » 15 май 2012 17:43

turbogena написа:Изображение
Италианският специалист Силвано Пранди отказа да поеме националния отбор на България по волейбол за мъже. Това съобщи той в прессъобщение до БТА. Пранди получи покана от управата на Българската федерация по волейбол да води състава на мястото на Радостин Стойчев, който беше освободен през уикенда след отпадането на "трикольорите" от Германия с 1:3 гейма на полуфиналите на квалификационния турнир в "Арена Армец" в София за Олимпиадата в Лондон 2012.

"Пиша това прессъобщение, за да информирам, че взех необратимото решение да отклоня поканата на БФВ да бъда треньор на мъжкия национален отбор. След няколкото дни, през които обмислих, си дадох сметка, че липсват минимални условия за взаимодействие и взаимно единомислие, което не ми позволява да упражня по разумен начин моята работа. Благодаря на всички, които се обърнаха към мен с признание и пожелавам на българския национален отбор моето най-сърдечно "in bocca al lupo" за бъдещите им срещи. С уважение Силвано Пранди", се казва в официалното прессъобщение до БТА от Пранди.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ами сега? :roll: :roll:

Цирка продължава!ИнДжинера да дава обяснение за това лично на Нейков и Борисов!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 15 май 2012 17:45

Твърде рано е да коментираме тези догадки. Ако наистина се откажат, тогава да обсъждаме. Моите уважения към Казийски и Жеков, но си мисля, че те играят за България, а не за Радостин Стойчев, така че не бих ги подкрепил, ако ни изоставят.
Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 май 2012 17:45

1912BOTEV написа:Дано това да не става факт, жалко ще е и е глупаво! Стига с тези позиции и обиди, всеки трябва винаги да е готов да играе в националния отбор. Не мисля, че някой персонално е обидил Матей или Андрей. А точно те трябва да са тези, около които да се гради бъдещия отбор. Не мисля, че те са хората, които трябва да определят кой да е треньор. Да, решенията да се сменят толкова често треньорите е грешна, но това са фактите в момента. Много ми се искаше отбора да успее с Радо, но не се получи. А моето лично ми мнение е, че Радо не е добър психолог, това го доказват и последните три шампионата в Италия, когато решавайки се титлата в един мач успя да спечели само един финал.

Съгласен съм с това че на Матей и Андрей не им е работа да определят треньора но Владо го прави !!!
И то 2 пъти вече , освен това Вл. Николов е твърдо против М.Стоев и Пл.Константинов сетете се защо !!!

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 15 май 2012 17:46

Пранди отказа да води националите!

И сега?????

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Re: Пранди отказа да поеме България!

Мнениеот Blagoy » 15 май 2012 17:46

От федерацията съвсем отплетоха конците. Явно има много големи вътрешни проблеми в отбора, както и организационни такива.
Жалко, че след едно отпадане трябваше да се стига до такива драми...
Дано нещата се нормализират. Ясно е, че Радо Стойчев няма да се върне, дано поне Мартин Стоев или Пламен Константинов се съгласят да поемат националния. Не виждам обаче как Пламен би се спогодил с Владо Николов. А Владо Николов няма как да бъде изваден на този етап от отбора. Все пак е близък с федерацията, а и след този сезон се отказва от националния. Така че това му е последен шанс да играе на Олимпиада.
Дано наистина се нормализират нещата, защото имаме уникален шанс при очертаващата се още една олимпийска квалификация в София, с много по-лесни съперници.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
vili2010
Контакти:

Мнениеот vili2010 » 15 май 2012 17:46

Тук има нещо , но мисля,че гнилото е в самите шефове на федерацията. Има обидени състезатели ,но освен Владо другите мълчат. Очаквам бомба. Да видим какво ще стане и излезе от всичко това.

Върни се в “Архив”