Българскити отбори в ЕКТ 2012/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Честито! Европейските мачове по TV+!
Булшийтком са едни големи мизерници. Лошото е, че другите са още по - големи.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
жълт ламтурник написа:Neo M написа:Забележката ти е коректна и най- вероятно гостуванията са договорени със съответните телевизии от страната домакин, но виждам, че е споменато домакинството на Левски. На кой ще са камерите на стадиона не зная, но е ясно, че тв правата за този мач са на Левски.
Ако от "Левски" наистина са договорили да им бъде излъчен домакинският мач от БСК... нямам думи за ръководството им.То така се печели уважение и фенове... или пък не са уверени в себе си и предпочитат по-малко българи да им гледат резила
Правата на международните мачове се държат от СПОРФАЙВ и те ги продават, не ги зная как се делят, но сумата за която са продадени проценти има и другият отбор (в случая Спартак).
Мача ще бъде сниман от TV1

Абе не знам дали Копа Америка е от национално значение или не,но съм благодарен на Булсатком за преживяването което ми доставиха снощи! Уникален мач! Един от най-добрите които съм гледал напоследък.Пък вие се дърлете тука за некви смешни мачове......
Muscarin написа:Абе не знам дали Копа Америка е от национално значение или не,но съм благодарен на Булсатком за преживяването което ми доставиха снощи! Уникален мач! Един от най-добрите които съм гледал напоследък.Пък вие се дърлете тука за некви смешни мачове......
Ако ще и 8-4 да беше свършил мачът,ако ще всеки мач на Копа Америка да беше завършил по-такъв атрактитевн начин,разбери че никога не може да се сравни с интереса на хората към българските отбори.Единственото футболно събитие,което може да се радва на по-голям интерес от българският футбол е английското първенство.
- Kolovatigb1987
- Контакти:
Кво са ви виновни булсат ,че масово ги псувате , хората предават всички възможни мероприятия по света , много бързо забравихте как навремето се предаваше само левски-цска по телевизора и 1 италиански мач по всяка неделя , ама това е българина все е недоволен и мрънка как навремето е било по-добро ......
Kolovatigb1987 написа:Кво са ви виновни булсат ,че масово ги псувате , хората предават всички възможни мероприятия по света , много бързо забравихте как навремето се предаваше само левски-цска по телевизора и 1 италиански мач по всяка неделя , ама това е българина все е недоволен и мрънка как навремето е било по-добро ......
+1 , просто кофтито е за хората като мене, които не сме на булсат. След като никоя от нашите супер национални телевизии не взима правата за така чаканите мачове от евротурнирите, какво лошо има булсат да ги вземат..
жълт ламтурник написа:За три мача на година няма да си сменя оператора в никакъв случай.
Ами ти в едно изречение си обобщил генерално мненията, на всички които НЕ аплодираме факта, че Бул сат-а са купили въпросните права за излъчването на тези мачове на родните отбори и никак не умираме от щастие да минаваме на Булсат САМО заради един канал....

Просто този прехвален оператор освен този канал, не може да ми предложи нищо друго нито като брой канали, нито като качество на сигнала, нито като цена на услугата заради което да се откажа от сегашния ми, да не говорим че сега нямам нито чинии, нито отделни декодери из къщи....

Разбира се, има абонати на разни оператори, които дали по легален или не начин - получават сигнал от ТВ+, но за повечето хора не е така и именно този затруднен достъп дразни.....
Ето аз получавам сигнал от моя кабелен оператор на програмата на Булсат "Филм+", както и на "Евроспорт 2", за която четох, че за последните 2 години е сключила договор за излъчване само с Булсат....Не ме интересува как го пускат този сигнал, но го имам, плащам си потребителската месечна такса и съм доволен от качеството на предлаганата услуга.
Но ТВ+ нямам, а нямам никакво време и желание да ходя и да се разправям защо я няма и не може ли да я има в предлагания пакет ( а той е пълния такъв )....
Madridist написа:Истината е,че ако не бяха БСК никъде нямаше да дават Копа Америка в българския ефир.
Но това изобщо не значи, че хората живеещи по тези георгафски ширини ако нямаше БСК нямаше да могат да гледат Копа-та....

Абе дето казваше Юри Галев - "Може да сме от село, ама не пасем патките по тротоарите"

Вероятно имаш предвид факта, че трябва да съм във възторг от възможността да гледам този турнир в съпровод на малоумен коментар от футболните журналисти на ТВ+ ?
Може и да съм краен относно последното, но ми беше достатъчен коментара на ЦСКА - ТНС преди време

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
-
- Контакти:
"А" група тръгва по TV7
"А" група тръгва по TV7, Купата на България по TV+
ТВ 7 ще излъчва футболната "А" група през новия сезон. От bTV action, които досега държаха правата, са отказали да подпишат нов договор с БФС, твърди "Стандарт". Все още има минимален шанс и за БНТ да вземе част от мачовете, но се чака среща на високо ниво. Най-вероятно е офертата на ТВ 7 да бъде обявена като печеливша официално, а после да бъде приета и от Изпълкома на БФС.
Сумата на контракта ще е 6 млн. лв. Това е офертата на бившия шеф на профилигата Валентин Михов, която е и единствената валидна към момента. Все още не е ясна съдбата на сумата от над 1,6 млн. лева, която клубовете чакат да си получат от bTV по изтеклия вече договор.
Сключването на контракта за тв правата за новото първенство е и причината БФС все още да не пуска пълната програма за есента с фиксирани часове на преките излъчвания. Почти сигурно е, че мачовете от турнира за Купата на България и тези от "Б" група ще бъдат продадени в пакет за 1 млн. на единствения кандидат за тях - Булсатком.
Мачът за Суперкупата между Литекс и ЦСКА, който ще се играе в събота от 21,30 ч. в Бургас, почти сигурно ще бъде предаван от TV+, която вече направи удар в евротурнирите. Очаква се БФС да потвърди, че няма интерес от страна на bTV към срещата.
ТВ 7 ще излъчва футболната "А" група през новия сезон. От bTV action, които досега държаха правата, са отказали да подпишат нов договор с БФС, твърди "Стандарт". Все още има минимален шанс и за БНТ да вземе част от мачовете, но се чака среща на високо ниво. Най-вероятно е офертата на ТВ 7 да бъде обявена като печеливша официално, а после да бъде приета и от Изпълкома на БФС.
Сумата на контракта ще е 6 млн. лв. Това е офертата на бившия шеф на профилигата Валентин Михов, която е и единствената валидна към момента. Все още не е ясна съдбата на сумата от над 1,6 млн. лева, която клубовете чакат да си получат от bTV по изтеклия вече договор.
Сключването на контракта за тв правата за новото първенство е и причината БФС все още да не пуска пълната програма за есента с фиксирани часове на преките излъчвания. Почти сигурно е, че мачовете от турнира за Купата на България и тези от "Б" група ще бъдат продадени в пакет за 1 млн. на единствения кандидат за тях - Булсатком.
Мачът за Суперкупата между Литекс и ЦСКА, който ще се играе в събота от 21,30 ч. в Бургас, почти сигурно ще бъде предаван от TV+, която вече направи удар в евротурнирите. Очаква се БФС да потвърди, че няма интерес от страна на bTV към срещата.
Re: "А" група тръгва по TV7
Супер, разполагат с много качествени журналисти!
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!