Илиан Илиев [фен тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Илиан Илиев [фен тема]

Мнениеот tevez » 12 авг 2012 21:16

Илиев: Селекцията приключи, Миланов няма да идва в Левски

„Прибързано отписаха Жоао Силва и Опоку, тепърва ще разчитаме на тях“, каза треньорът

Старши треньорът на Левски Илиан Илиев заяви, че селекцията в синия клуб е приключила. Наставникът призна, че лично Иво Тонев е опитал да привлече Георги Миланов на „Герена“, но преговорите са пропаднали.

„Иво Тонев направи много усилия, но трансферът не успя да се осъществи. Няма как да стане. Предложихме високи за България суми, но не се получи. Засега не сме мислили за нов трансфер, тъй като в момента, за да привлечем, трябва да освободим играч. Може би на този етап няма да има трансфер“, каза Илиев пред Канал 3.

Треньорът беше категоричен, че е прекалено рано да се дават оценки на новите момчета в отбора. По думите му тепърва ще се разчита на Жоаи Силва и Опоку, които са сред най-сериозно критикуваните играчи.

„Жоао Силва ще получи шанс за изява. Избрахме да имаме една опция като Карвальо, който познава първенството и един чужденец, който не е запознат със ситуацията, но ще свикне и ще покаже способности. Ние трябва да имаме по двама равностойни футболисти на един пост, ако искаме да изградим един добър отбор, който да се бори за участие в ШЛ в бъдещето. Няма място той да се сърди, че е резерва в началото на първенството. Не се притеснявам, говорили сме с него. Много бързо се поставят оценки на играчите, които са в отбора от много скоро. Опоку няма проблеми, контузията вече му е отшумяла, има леки проблеми с хрущялите, но това се оправя с инжекция. Има бъдеще, има качества, има добра физическа подготовка. Въпреки че в момента не е опция заради болките, ще го използваме. Доволен съм от Ели, след 70-та минута има физически проблеми, но това е въпрос на работа, има пропуски в подготовката, но ще навакса", каза Илиев.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 12 авг 2012 21:18

Треньорът на Левски: Лично аз върнах Иво в Берое, Иван Цветков беше излишен

"Черноморец ни затрудни със затворената си игра", добави Илиан Илиев

Старши треньорът на Левски Илиан Илиев заяви, че е изпратил Иво Иванов в Берое, за да го спаси от многото критики, последвали след поредната му грешка.

„Моя беше идеята Везалов да дойде в Левски. Иво много ми е помагал още по времето ми в Берое. Аз трябваше да го спася по някакъв начин и затова го пратих в Берое. Той при нас беше приключил – психиката е всичко. Нямаше защо да стои на пейката както Диамутен. Пожелавам му успех, разменихме го с Везалов, който перспективен футболист с голямо бъдеще“, каза Илиев.

„Поздравявам Иван Цветков за головете му с Ботев Пд. Ние не можехме да поддържаме двама футболисти на една и съща позиция – Марсиньо и Цветков, а имаме и Вутов, това е било решението ни, няма връщане назад дано е правилно. Все пак той може да вкарва за Ботев, но да не успява за Левски, така че няма защо да се връщаме назад“, каза Илиев.

Наставникът призна още, че е бил изненадан от дефанзивната игра, показана от Черноморец във вчерашния мач. Припомняме ви, че сините победиха с минималното 1-0 в мач от първия кръг на „А“ група.

„Труден мач, водените от Херо отбори винаги затрудняват противника. Вчера играха доста прибрано, разчитаха предимно на контраатаки, което ни изненада. Ние изчаквахме търпеливо, защото при толкова сгъстена отбрана можеше да направим грешка. В трудни моменти феновете ни подкрепиха – по време на мача, за което сме благодарни“, каза Илиев пред Канал 3.

Той бе помолен да анализира изявата на отбора по постове. Илиев призна, че в защита Левски има най-сериозни проблеми.

„След мача със Сараево осъзнах, че имаме сериозни проблеми в центъра на защитата, привличането на Везалов ни помогна. Доволен съм от Башлиев, но той няма нужната бързина, а именно там бяха по-сериозните атаки на Черноморец. Смених и Мюлдер, защото и той имаше доста работа. Орлин има голямо желание, но има натрупано напрежение, усеща недоверието на феновете, но има нашето доверие и това е важното. Първото полувреме Черноморец направиха три контраатаки отляво – но причината не бяха толкова грешки в защита, колкото в халфовата линия. През второто полувреме вече грешките бяха индивидуални. Много е трудно да тръгнат срещу теб да бягат напред, а ти да бягаш назад. Хората, които са пред защитата и футболистите в атака трябва да помагат на бранителите. Черноморец не опита да изнася топката, залагаше на изритани топки. Ние не очаквахме такова поведение, те прескачаха средата на терена. В нападение ще разчитам и на Карвальо, и на Жоао Силва. Жоао Силва ще получи шанс за изява. Избрахме да имаме една опция като Карвальо, който познава първенството и един чужденец, който не е запознат със ситуацията, но ще свикне и ще покаже способности. Ние трябва да имаме по двама равностойни футболисти на един пост, ако искаме да изградим един добър отбор, който да се бори за участие в ШЛ в бъдещето. Няма място той да се сърди, че е резерва в началото на първенството. Не се притеснявам, говорили сме с него“, каза треньорът.

"Нямам поставен ултиматум нито от фенове, нито от ръководство, аз не съм спокоен, защото може да ме изненадат неприятно. Аз си върша работата, пък каквото е писано, това ще стане. Спекулира се, че Левски взима много скъпи играчи и те получават големи заплати. Не се гледа каква е ситуацията в Лудогорец. В ЦСКА не е ясно кой колко взима."

"С Тодор Батков говорим след мачове главно. В разговорите сме наблягали на юношите, той иска в основния отбор да има повече., няма нищо против сегашната селекция. Той обаче е категоричен, че момчетата трябва да си заслужат титулярното място", завърши Илиев.

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 20 авг 2012 08:04

Благодарим Ви Г-н Илиев за атрактивния футбол и фантастичната победа срещу канарите. С Вас на руля сме шампиони !!! Попътен вятър и много успехи още в България и Европа !!! Това е моят Левски и отборния дух, който искам да виждам
Изображение

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 24 авг 2012 18:53

Во веки да ви остане треньор тоя! Амин! :mrgreen:
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 24 авг 2012 20:26

KategorieC написа:Во веки да ви остане треньор тоя! Амин! :mrgreen:

Не мерси, вземете си го, да Ви печели купата на България 8-)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 24 авг 2012 21:21

Levskar_90 написа:
KategorieC написа:Во веки да ви остане треньор тоя! Амин! :mrgreen:

Не мерси, вземете си го, да Ви печели купата на България 8-)

А не, не. Много го искахте, на си ви го :) Ние нашето си го изтърпяхме, време ви е и на вас :lol: Не щем ни купите, ни безидейната, страхлива тактика, ни неподготвените играчи, издържащи до 60-65 минута, ни мрънкането, ни дрънкането за принципи, ни опърпаните му португалци...нищо му не щем на тоя плужек.
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 25 авг 2012 02:09

Вие двамцата във всяка тема ли ще сипете обиди по човека? Айде давайте на лични съобщения.
Изображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 25 авг 2012 20:47

Тъп и упорит - най-лошото съчетание.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Малко въпроси към Ил. Илиев!!!

Мнениеот gentlemanxxx » 27 авг 2012 23:35

Първо държа да отбележа, че не искам да нападам треньора, а да констатирам няколко негови грешки!
1во. Най-добрия ни играч, а именно Силва до сега е изиграл 10минути срещу Монтана?!? И причината според тренера е, че няма практика..Е в тренировките ли да направи тая практика? Ако в мач срешу Монтана не го пуснеш тогава кога?
2ро. Диамутен!!! Този играч с малко повече физически тренировки щепе да е номер 1 защитник у нас! Но вместо това тренера залагаше на Иво Иванов(алилуя,че го изгониха), а сега на Пелето, КОЙТО НЕ СТАВА ЗА ЗАЩИТНИК!!!Сараево му го доказаха!
3то. Йовов! Просто да му каже да забрави за терена!
4то. Гаджев! Този играч или спира да създава само напрежение в отбора и да прави глупости по терена или напуска! Малко твърда ръка трябва!
5то. Опоку!! Това момче е световен шампион..Райков го търпяха толкова време за да започне да играе чк сега, а него след един мач вече го изхвърлят?!? Ненормална работа!
6то. Юноши! Вместо за 10минути срещу Монтана да използва Силва(който трябва да е титуляр) или Йовов(за който споменах) Да пуска юноши, но да реши кои ще използва..Неможе всеки мач да взема различни юноши..Да реши на кои 6-7 ще разчита и да ги върти!
7мо. Башлиев! Според мен 2 пъти по-добър от Старокин! Като се върне Пинто, Старокин да му се търси нов отбор или удобно място на скамейката(срещу Сараево беше най-слабия!)
Съгласни ли сте с мен? И ако има какво да допълните давайте 8-)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 авг 2012 14:46

8. Кой мач на Левски гледа освен със Сараево?!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”