Левски - Миньор Перник|20 кръг|25 Март, Неделя|13:30ч|
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- CSKAr4eto0
- Контакти:
Re: Левски - Миньор Перник|20 кръг|25 Март, Неделя|13:30ч|
Тоя е длъжен да я подаде !!! От такава ситуация ...
Ивайло Лудогорец написа:yuliyan написа:Ако си позволя да бъда сериозен поне за малко, то нищо хубаво не се очертава за БГ футбола ни... само гледайте... Лудогорец взе да издиша последните два мача, Левски са гола вода през пролетта и играят мнооооо ялово, а ЦСКА няма да ги коментирам, защото те сами най-тъжни от всички... и така питам кой от тия "симпатяги" ще стане шампион, кой от всички тия некадърни "грандове" заслужава най-много![]()
Ужассссссссссссс
Що бе така става по балансирано първенството ... трябва ли винаги от колко десетилетия нз да има само 2 отбора които да си знаят мястото ..хегемония
За това си прав, но те нищо не играят и загубите им са в резултат на лоша игра, а не че другия отбор е играл кой знае колко... В смисъл, че като ги гледаш и можеш да заспиш, а не да ти стане интересно, както например мача Берое-Литекс много ми хареса и там и двата отбора играха добре, а не като тоя или ЦСКА-Монтана
YNWA
-
- Контакти:
Миньоро играят за Титаните !
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
- Red Warrior
- Контакти:
Вече имаме и първата правилно свирена засада 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Neron
- Контакти:
Що не пускат Грийн хубаво ще си ходи ама да играе до лятото поне егати умниците.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
-
- Контакти:
С директива или без, когато един отбор е слаб и няма желание за игра нищо не може да му помогне да побеждава.
Не знам какво да мисля, че сме слаби всички го знеам но чак пък толкоз. Или тоя кръг е за попълване на банковите сметки, ако и ЦСКА паднат после!
Много смешен Левски, спестен картон за симулация на Рамос и най-малкото жълт за Гаджев. Миньор ме изненадват с играта си, не съм го очаквал. А отборът на Левски се радва в този хубав, слънчев и топъл ден на повече подкрепа във форума на Гонг, от колкото по трибуните. Жалко. Успех на Миньор и на Локото след малко.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Пламен Илиев тича най-много от нашите!