Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Re: БАТКОВ: БАРДОН Е ТУК, МАКРИЕВ Е ЗАТВОРЕНА СТРАНИЦА

Мнениеот puhisamolevski » 03 юли 2009 15:33

adameca написа:
puhisamolevski написа:Френския нападател сигурно е Асус..
Иначе не е голяма трагедия, е не взехме Макриев. Дано поне да отиде в някой по-голям клуб, а не да си седи при чифутите. Камбуров верно направи феноменален полусезон, но момчето си е на години...трябваше да го вземем още когато Локото Пловдив станаха шампиони.
Цачев задължително трябва да се наложи в отбора!

Камбуров, явно си е посредствен футболист.Той ни отряза да дойде при нас още преди 2 гидини.Аз мисля че той никога няма да играе в Левски или в цДна.А по въпроса с Цачев.Много ми харесва това момч, обаче на нас ни трябва силен нападателда каже ме Еньо.Според мен ако му се даде шанс може да стане много добър.Все пак през повечето време беше контузен, а на мен ми се вижда че е много сърцат.Дано да го оставят.Жалко че не успяха да върнат кривия!!!

Е то понеже Борат много прави разлика кой на какъв пост играе :lol: А за Еньо просто ми е много жал - момчето си беше перфектно, защо Кокала така го изхвърли никой не разбра... :?
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Re: Да оставят ЕНЬО!!!

Мнениеот puhisamolevski » 03 юли 2009 15:34

adameca написа:Споерд мен трябва да оставят Еньо.Това момче е много сърцато а на нас ни трябва точно такъв нападател-Мощен.Вие как мислите?

Естествено, че трябваше да си остане....в малкото мачове, които изигра си игра перфе...ама Джеймс му има зъб още откакто пое отбора...

Ако помните у Марек преди какви лудории правеше :P даже и цецка ги нашиши веднъж, като биха 1:0 преди 2-3 години :)

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Re: Левски-Севойнo

Мнениеот a boy named goo » 03 юли 2009 15:34

puhisamolevski написа:
a boy named goo написа:Абе този отбор Севойнo, от коя държава е, за първи път го чувам ?

Сърбия, има и град със същото име, ако не си информиран. Играят във втора дивизия, но тази година изхвърлиха Хайдук Кула и Църварите и играха финал за Купата с Партизан и така се класираха за ЕвроЛигата (Партизан станаха шампиони)...
Некфи смешници са, ама все пак евала им правя...Локото София нема да играе в Европа, а тия ще джитнат (поне 2 мача...)
От сърбежи какво може да очакваш... :lol:

Не съм запознат нито с географията , нито с футбола на Сърбия. Все пак обаче като прочетох това, което написа, ми прави впечатление, че щом са отстранили Цървена звезда и са стигнали до финал в за купата Сърбия, едва ли са чак такива смешници, макар и сръбските отбори с излючение на Партизан и Цървена звезда да не си нищо особено.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

vandrio
Контакти:

Пелето в Левски -Защо не?

Мнениеот vandrio » 03 юли 2009 15:38

ВЕчера четох, че Ст. Ангелов бил посрешнат с усвриквания от фенеовте на Енерги и се зачудих защо пък сега Левски да не се помъчи да си го върне, едва ли ще им струва повече от това, което щяха да платят за Макриев, а и Пелето е доказан само ще тррябва се разберат за парите около заплата ;)

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Re: Левски-Севойнo

Мнениеот puhisamolevski » 03 юли 2009 15:38

a boy named goo написа:
puhisamolevski написа:
a boy named goo написа:Абе този отбор Севойнo, от коя държава е, за първи път го чувам ?

Сърбия, има и град със същото име, ако не си информиран. Играят във втора дивизия, но тази година изхвърлиха Хайдук Кула и Църварите и играха финал за Купата с Партизан и така се класираха за ЕвроЛигата (Партизан станаха шампиони)...
Некфи смешници са, ама все пак евала им правя...Локото София нема да играе в Европа, а тия ще джитнат (поне 2 мача...)
От сърбежи какво може да очакваш... :lol:

Не съм запознат нито с географията , нито с футбола на Сърбия. Все пак обаче като прочетох това, което написа, ми прави впечатление, че щом са отстранили Цървена звезда и са стигнали до финал в за купата Сърбия, едва ли са чак такива смешници, макар и сръбските отбори с излючение на Партизан и Цървена звезда да не си нищо особено.

Бе то и аз - да не мислиш, че много им следа глупостите на сърбелите...

Все пак отборчето ме радва, немалко постижение си е от 2-а дивизия да играеш в ЕвроЛигата :) въпреки, че ЦСКА Белград са под всякаква критика последните 5 години...
Партизан уж са сила, ама ме съмнява да са такива галактикоси, кавито ги описват навсякъде...просто първенството им на запад е по-слабо и от наш'то :roll: те тая година нямаха конкуренция изобщо..

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 03 юли 2009 15:39

Точно за този играч,ме е яд най-много.Отношението спрямо него ми докарва яко бесове.много добър играч.Показа много в малкото мачове,които игра.

П.П.Това срейче на нивеа,ако пръсне още един път ще откача.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Пелето-Защо не?

Мнениеот turbogena » 03 юли 2009 15:43

Пелето няма да се върне в България ,скоро го гледах по Спортна Треска на БНТ и каза ,че в България няма да се върне никога ,а и не ни трябва според мен Влади Гаджев и Жоро Сърмов си вършат добре работата
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

adameca
Контакти:

Мнениеот adameca » 03 юли 2009 15:44

puhisamolevski написа:
adameca написа:Споерд мен трябва да оставят Еньо.Това момче е много сърцато а на нас ни трябва точно такъв нападател-Мощен.Вие как мислите?

Естествено, че трябваше да си остане....в малкото мачове, които изигра си игра перфе...ама Джеймс му има зъб още откакто пое отбора...

Ако помните у Марек преди какви лудории правеше :P даже и цецка ги нашиши веднъж, като биха 1:0 преди 2-3 години :)

А защо трябваше.Той по принцип още си е наш играч.Дано Наско по-скоро се върне, че тъпия Кокал ще изгони който не трябва.Защо не разкара Тиберканин, или тоя тролей Бистрон.Има кой да играе вместо тях.
Аз ви предлагам.Нека ние феновете да агитирамеЕньо да остане на Герена и съответно да получи шанс.Все пак ние сме най-важното звено от този отбор!
... И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ....
НЕЗАКОННО ви СЪЗДАДОХА,НЕЗАКОННО ви ВКАРАХА в "А" ГРУПА, НЕЗАКОННО ви ОСТАВИХА В "А" ГРУПА- СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА цДна!!!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 03 юли 2009 15:45

хах ZYKLON и мен този спрей ме дразни яко :lol:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Re: БАТКОВ: БАРДОН Е ТУК, МАКРИЕВ Е ЗАТВОРЕНА СТРАНИЦА

Мнениеот YoTheReal » 03 юли 2009 15:45

Браво, Батков ! Това искам аз, защото Бардон е... как да го кажа - той вкарваше класа в отбора през 2006-та година, направи Киево за смях пред цяла Европа... да, той определено може да се нарече играч от класа.

Колкото до франсе-то, ще го изчакаме и ще видим, но дано вземем поне още 2-3 играча, навсякъде по нещо ново (освен вратарския пост... Митрев is that damn good) ще внесе свежест. Лошото е, че няма да има време отбора да "отлежи", сега сигурно ще стане доста трудничко. Но все пак - давай Левски, с теб сме !
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

Върни се в “Архив”