Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: Жаклин Михайлов: "Левски няма отбор"

Мнениеот Pro-European » 03 юли 2009 10:59

bor-don написа:Точно пък тази година аз си мисля, че за пръв път Левски има отбор. Левски няма ръководство, няма кой да поведе този отбор към нови успехи. Кокала, Боримиров и Батков са възможно най-некадърни в професиите си(ако не броим Селския и Томов)

Bor-don,

ти не си в час!
Защо сравняваш Батков със спортно-техническия щаб.
Боримиров започна скоро, мисля че се справя добре, умерен и конструктивен е, за разлика от Сираков, който последните години е толкова самовлюбен, че направо е неприятно да се гледа. Толкова е запленен по Мъри, че май го обича повече от Левски.

Кокала е млад треньор, нека му дадем шанс, стана шампион, да видим как ще подготви отбора.
Толкова сме критични понякога, все едно аз и вие сме най-добрите в нашите професии в България!

Иначе за Батков, проблемът при него е че не му се дават никакви пари за селекция и увърта много.
Все пак мисли за Левски, направи много инвестиции в школата, общежития за децата и т.н., което в Бг го прави само той и Гришата.

Само Левски!
Авторът на темата: Ще спре ли..

koi4i

Re: Дали няма да подценим Андорците?

Мнениеот koi4i » 03 юли 2009 11:17

Всеки нормален фен на ЛЕВСКИ или поне човек,който е гледал мача между тре фиори и санта жулия трябва да е наясно,че ако ги бием с под 3:0 е провал.Тия са безбожно слаби ... Няма място за притеснение.Те само като видят колко сме на стадиона ще се панират (и 2-та тима играят пред макс 1000 души).
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

blue_zara
Контакти:

Мнениеот blue_zara » 03 юли 2009 11:23

Pro-European написа:Bor-don,

ти не си в час!
Защо сравняваш Батков със спортно-техническия щаб.
Боримиров започна скоро, мисля че се справя добре, умерен и конструктивен е, за разлика от Сираков, който последните години е толкова самовлюбен, че направо е неприятно да се гледа. Толкова е запленен по Мъри, че май го обича повече от Левски.

Кокала е млад треньор, нека му дадем шанс, стана шампион, да видим как ще подготви отбора.
Толкова сме критични понякога, все едно аз и вие сме най-добрите в нашите професии в България!

Иначе за Батков, проблемът при него е че не му се дават никакви пари за селекция и увърта много.
Все пак мисли за Левски, направи много инвестиции в школата, общежития за децата и т.н., което в Бг го прави само той и Гришата.

Само Левски!

+1!
С допълнението, че има още много какво да се желае от Боримиров!

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 03 юли 2009 11:24

Левски има колектив, но му липсва класа. Нека все пак отбележим, че точно благодарение на колектива си БАТЕ и Жилина ни отстраниха, така че не сме толкова зле в момента. :) Като дойде Бардон и евентуално нов нападател вече отборът ще добие завършеност.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 юли 2009 11:25

Е що на Батков трябва да му се дават пари за селекция?Нали е собственик,да дава той.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 03 юли 2009 12:02

rhaegar написа:Е що на Батков трябва да му се дават пари за селекция?Нали е собственик,да дава той.

На Батков не му се иска да дава пари. Това е идеята му.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

zippy
Контакти:

Мнениеот zippy » 03 юли 2009 12:08

кой па е тоя, не мисля, че заслужава да има тема за него

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 03 юли 2009 12:17

Разбира се, че имаме отбор, просто трябва да добият повече опит, футболистите са млади повечето, което ме радва, защото така се прави отбор от млади момчета, които имат способности само да има кой да ги развива успешно!!! Левски е с най-добрия отбор в момента като изключим Бистрон :!:
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 03 юли 2009 12:29

p36o написа:Мисля, че същата квалификация като гости ги бихме с 2:0 еедва едва с голове с 60 и 70 мин .. единия на влезлия като резерва ГОНЗО ;)

Неправилно мислиш. Бербатов вкара тогава и мача свърши 3:0 за нас
А пък вие се молете, който и от двата отбора да играе срещу вас той да ви подцени, че иначе ще берете срам :D
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
valkata_levski
Контакти:

Мнениеот valkata_levski » 03 юли 2009 12:31

Само индианци не са ни били... няма и да го направят.

Върни се в “Архив”