petko.h.markov написа:ugly bug написа:petko.h.markov написа:CSKA 78 написа:ugly bug написа:Това е така, а някой не се ли е замислял че всичкия тоя цирк до сега, не е бил режисиран още миналата година по това време!
Ако тогава влезеше оздравител се товари с багаж за 45 М, сега има възможност да се направи същото но в пъти по-малка сума.
Вярно ще се загубят няколко години по долните девизии но пък "чорбаджията" (който и да е той), получава същия резултат!
Проблемът е, че никой не иска нов отбор в окръжните групи, не и докато истинският ЦСКА е жив!
Сега по-добре е да се обърне внимание на оздравяването, а затова по-голeми шансове има при Ганчев, въпреки декларацията на Божков! А,и Божков ще тръгне да прави нещо, само ако Ганчев се откаже! Което в скоро време не виждам как ще стане!
Много сте смешни,да не кажа жалки и двамата.Държите се като хлапета,пубертети.Спрете се,излагате се пред всички.
И друго.Говорите за намеренията и на двамата толкова сигурно,сякаш си пиете ракията с тях и те ви споделят всичко.
Няма как да ви уважават тук,ако продължавате в същия стил.
Аз никога не съм твърдял на кой какви са намеренията!
Просто с моя акъл(колкото и да е малко),се опитвам да размислявам.
Това е за 78 и беладона.Грешно си разбрал.
Петко, ще ми паднеш в очите още по-ниско , ако ме сравняваш с този индивид !